CAE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uusien lentäjien kysyntä ei ole koskaan ollut suurempi. Kun kaupallinen ilmailu odotetaan kaksinkertaistuvan seuraavien 20 vuoden aikana, jännittävä tilaisuus on olemassa nuorille miehille ja naisille, jotka pyrkivät uraan pilvien yläpuolelle lentoyhtiöiden ohjaajina.

CAE arvioi, että seuraavien 10 vuoden aikana tarvitaan 255 000 uutta lentoyhtiötä lentäjämarkkinoiden kasvun ylläpitämiseksi. Nopea laivastokapasiteetti ja korkeat pilottivakuutusmaksut lisäävät tarvetta kehittää 180 000 ensimmäistä upseeria uusille lentoyhtiöiden kapteeneille enemmän kuin edellisellä vuosikymmenellä. Nämä luvut merkitsevät sitä, että yli 50 prosenttia lentäjistä, jotka lentävät maailman liikennelentokoneita kymmenessä vuodessa, eivät ole vielä aloittaneet koulutustaan. Tarvitaan 70 uutta tyyppiluokiteltua lentäjää, jotka aloittavat uransa lentoyhtiöiden kanssa joka päivä seuraavien 10 vuoden aikana!

Kuka on CAE ?

70 vuotta huippuosaamista
Opi lentämään CAE ja tee unelmistasi lentäjänä todellisuudeksi. CAE on maailmanlaajuisesti johtava siviili-ilmailun, puolustus- ja turvallisuusalan sekä terveydenhuollon markkinoinnin koulutusyritys. Taustalla 70-vuotisen alan ennätyksestä, olemme maailmanlaajuisten lentoyhtiöiden valintakumppani ja maailmanlaajuinen johtava valmistaja. Opi meitä ja olla CAE pilotti elämästä!
CAE koulutusohjelmat ulottuvat ammattitaitoisen ohjaajan koko elinkaaren ajan, joten voimme tarjota sinulle tarvittavan koulutuksen urasi aikana, kadettista kapteeniksi. Se on osa siksi, että yli 120 000 lentäjää kouluttaa meitä vuosittain. Kaikkiaan 50 koulutuspaikalla maailmanlaajuisesti CAE on maailman suurin siviili-ilmailukoulutusverkosto, joka tarjoaa koulutusta tuotannossa ja palveluissa käytettävien lentokoneiden malleissa.
CAE johtaa alan pilottihankkeessa
Yli 300 lentoyhtiön koulutustarpeiden täyttäminen eri puolilla maailmaa, monet katsovat meidät rekrytoimaan parhaan kykyjensä lentoyhtiöilleen. Lukuisat ilmailualan akateemit, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa ja ilmailun rekrytointipalvelut, mikään muu organisaatio ei lisää lentäjiä useampiin lentoyhtiöihin kuin CAE .

CAE on maailman suurin ab initio -opastuskoulutusverkosto maailmanluokan lentokouluilla seuraavissa paikoissa:

 • Bryssel, Belgia
 • Gondia, Intia
 • Madrid, Espanja
 • Melbourne, Australia
 • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Perth, Australia
 • Phoenix - Falcon Field, Yhdysvallat
 • Rae Bareli, Intia

Pilottiharjoitteluohjelmista yli 85 vuoden CAE Cadet Pilot Training -ohjelmat tarjoavat keskitetyn ab initio -opetuksen pyrkiville lentäjille eri puolilla maailmaa. Ohjelmien valikoima sisältää CPL, ATPL ja MPL koulutusreitit, jotka kaikki yhdistävät huippulaatuisen maakoulukurssin korkealuokkaisella lentokäsikoulutuksella, joka toimitetaan kansallisten ilmailuviranomaisten vaatimusten mukaisesti. Yli 170 lentokoneen laivaston CAE on resursseja ja asiantuntemusta kouluttaa vuosittain jopa 2000 kadettilentäjää.

Miksi CAE

 • Vibrant Campus Life
 • Tiukka-neulottua yhteisöä
 • Suuri lentokoulupaikka
 • Uusin lentokalusto
 • Tuhannet tyytyväiset kadotit
 • Jatkuva uran tuki
 • Interaktiivinen oppiminen
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

CAE harjoittelukokemus

Meidän lennonopettajamme

Tarjoamalla kadetteja niillä osaamisilla ja taidoilla, jotka ovat välttämättömiä auttamaan heitä turvallisesti ja tehokkaasti liikennöimään liikennelentokoneita, ohjelmiimme opastetaan käytännön asiantuntijoiden lennonopettajilta, jotka tuovat vuosien todellisen kokemuksen oppimisympäristöön.

turvallisuus

Tilamme on varustettu viimeisimmällä teknologialla, joka noudattaa uusimpia teollisuuden ohjeita ja määräyksiä. CAE on maailman ensimmäinen lento-akatemia, joka käyttää lentokoneita, jotka on varustettu mukautetuilla lennonhallintajärjestelmillä ja liikennetiedotteilla. Nämä järjestelmät tallentavat tietoja, ääntä ja videota lennon aikana, jolloin opiskelijat voivat keskustella välittömästi lennon jälkeen ja sallia CAE : n kerätä tilastollisia suuntauksia pitkän aikavälin turvallisuuden ja suorituskyvyn eduista.

Perhe tuntuu

Opiskelumme kertoivat meille, että perhe tuntuu, että resonoi meidän akatemias- sa, todella erottaa meidät muista ilmailualueista. Tiimin omistautunut asiakaspalvelu ja ohjaaja henkilökunta tekevät sinusta tuntemaan olosi kotoisaksi ja tukenasi koko harjoittelua pastoraalihoidon ja henkilökohtaisen yhden opetustunneilla. Olemme intohimoisia siitä, mitä me teemme ja olemme sitoutuneet tekemään kokeiluhanuus todellisuudeksi.

Sijainnit

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Osoite
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Osoite
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flanderi, Belgia

Gondia

Osoite
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtran, Intia

Madrid

Osoite
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

feeniks

Osoite
feeniks, Arizona, Yhdysvallat