Lue virallinen kuvaus

Kaikki kurssit tapahtuvat Ditchley Park Oxfordshiressä, yksi Etelä-Englannin hienoin maa taloja.

Et voinut pyytää parempaa ympäristön opetella butling taitoja. Useita kohtauksia suositun tv-sarjan Downton Abbey oli kuvattu täällä, ja tunnet kuin olet hieromalla hartioita ne merkit, kun opettelet hallitsemaan kaikkia nykyajan taitoja nykyaikaisen hovimestari.

"Vuonna 1722, Ditchley Park esittelee siivu täydellisesti säilynyt Englanti historiaa. Se on upea, ajaton paikka. Ette usko kauneuden ellet nähdä sen omin silmin."

  • Damien McMorran, historioitsija Mukavuutensa ja erinomaisen varustelunsa ansiosta se on täydellinen tausta, jossa oppii kaiken tarvittavan tulla ensimmäisen luokan hovimestariksi tai valetiksi. Tavoitteena koulussa on nostaa standardeja ja opastaa uusia harjoittelija hovimestarien miten suorittaa tehtävänsä luottamusta, intohimoa ja hohto.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Butler Valet School

Meille kuuluu täsmälleen samoja asioita kuin 4 viikon kurssin, mutta vähemmän yksityiskohtaisesti ja nopeampaan tahtiin niille opiskelijoille, joilla on jonkin verran tie ... [+]

2 Viikko Kurssimuoto

£ 5160 + alv (sisältää majoituksen, aamiaisen, ja kaikki ateriat koulussa). Valtuuskunnille aikaisemmin harrastaneille.

Meille kuuluu täsmälleen samoja asioita kuin 4 viikon kurssin, mutta vähemmän yksityiskohtaisesti ja nopeampaan tahtiin niille opiskelijoille, joilla on jonkin verran tietoa, mutta haluavat keskittyä tiettyihin alueisiin ja kehittää tiettyjä taitoja.

VIIKKO 1

TÄMÄN viikon määrätään TEHO käytännön kokemusta ja käytännön TEHTÄVÄT BUTLER.

1.How käyttäytyä, pukeutuminen ja puhu työnantajille ja vieraille.

2.How tervehtimään vieraita, hoitaa heidän tarpeensa ja tehdä niistä tyytyväisiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Witney
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Butler Valet School

Tämä yksityiskohtainen ja intensiivinen tietenkin opit olla hovimestari 4 viikossa. Aloittaen täysin tyhjästä, herra Fink henkilökohtaisesti jakaa hänen osaamista ja koul ... [+]

4 viikon Kurssimuoto

£ 7950 + alv (sisältää majoituksen, aamiaisen, ja kaikki ateriat koulussa). Tämä yksityiskohtainen ja intensiivinen tietenkin opit olla hovimestari 4 viikossa. Aloittaen täysin tyhjästä, herra Fink henkilökohtaisesti jakaa hänen osaamista ja kouluttaa teitä maailmanluokan tasoa. On erittäin suositeltavaa niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai ovat muuttumassa vieraanvaraisuutta yksityisille palveluun.

Jokainen kurssi aikataulu vaihtelee hieman tapahtumista klo Ditchley Park vuoden aikana.

VIIKKO 1

TÄMÄN viikon määrätään TEHO käytännön kokemusta ja käytännön TEHTÄVÄT BUTLER.

Miten käyttäytyä, pukeutuminen ja puhu työnantajille ja vieraille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Witney
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi