Lue virallinen kuvaus

Bucksmore Education historia

Bucksmore Education tarina alkaa vuonna 1979, kun British Educationalist Michael Reise perusti Buckswood Grange -oppilaitoksen. "Buckswood Summer Programs" perustettiin myös kesäkouluksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia englantia.

Kesäkoulu mallinnettiin amerikkalaisilla kesäleireillä, joissa "neuvonantajat" asuivat opiskelijoiden kanssa, opettavat oppitunteja ja johtavat retkiä ja toimintaa, tarjoten korkeamman pastoraalisen hoidon, ohjauksen ja ystävyyden - antamalla opiskelijoille enemmän kuin pelkkä "opettajien" ja "toiminnan" johtajia kesäkoulussa.

Vuonna 1999 kansainvälisten opiskelijoiden englanninkielinen kesäkoulu erosi Buckswood-koulusta englantilaisille opiskelijoille ja vuonna 2003 tuli osa Oxford International Education Groupia (aiemmin tunnettu nimellä ISIS Education and Travel).

Rick Wilkinsonin, nykyisin Buckswood Summer -ohjelmien hallinnoinnin, johtaman yrityksen alussa yhtiö aloitti uuden suunnan vuonna 2007 ja alkoi kasvaa nopeasti, ja se käynnisti uusia kursseja uusissa paikoissa eri puolilla maata.

Tunnustamalla, että korkeatasoiset ja hyvin motivoituneet yksittäiset opiskelijat halusivat enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kesäkoulusta kuin vain englannin kielellä, retkillä ja iltapäivätoiminnoilla, yhtiö kehitti haastavampia kursseja, kuten nuoria johtajia, maailman yliopiston valmistelua, taiteen valintaa ja kehittyneitä opintoja. niiden kursseja vanhemmille opiskelijoille monissa Oxfordin ja Cambridgen yliopiston korkeakouluissa. Yhtiö tarjosi myös enemmän valinnanvaraa, lisää toimintaa, lisää oppitunteja, enemmän retkiä, enemmän "wow"-tekijää nuoremmille opiskelijoille.

Jotta vältettäisiin sekaannusta vanhan Buckswood Grange -koulun kanssa, yritys uudisti vuoden 2009 Bucksmore Summer -ohjelmat ja sitten Bucksmore Education vuonna 2012. Tänä aikana Bucksmore Education korkeat vaatimukset, akateeminen kurinalaisuus, omaperäisyys ja loistavat sijainnit Kurssit antoivat brändille kasvavan maineen, kun yhä useammat opiskelijat halusivat viettää kesänsä Bucksmore-kursseilla. Opiskelijat, jotka ovat suunnitelleet 7-10 vuotta korkean tason johtamiseen ja 15–17-vuotiaiden korkeakoulututkintoihin suunnatuilla kursseilla ulkomailla, voivat palata joka vuosi eri haastavampaan kurssiin.

Bucksmore aloitti vuonna 2014 Oxfordissa sijaitsevan kotitutkimusyrityksen Homelinguan ostamisen jälkeen intensiivisen kotikoulutuksen kesäkoulujen ja ympärivuotisten kurssien lisäksi ja perusti Bucksmore Homelinguan.

Bucksmore Education on täynnä historiaa ja perinteitä, mutta myös omaperäisyyttä ja haastetta. 40 vuoden kokemuksella arvostettujen kesäkoulumme laadun parantamiseksi ja laadun parantamiseksi olemme ylpeitä tarjoamamme kesän ohjelmista. Tavoitteenamme on, että jokainen kursseistamme on paras kurssi, jonka opiskelijat ovat koskaan osallistuneet.113660_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oxfordin kansainvälinen koulutusryhmä

Bucksmore Education on osa Oxford International Education Groupia, joka on akkreditoitu yksityinen koulutuksen tarjoaja, joka harjoittaa itsenäisiä internettikouluja, kansainvälisiä korkeakouluja, koulutusretkiä ja englanninkielisiä keskuksia kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pohjois-Amerikassa. Kurssimme auttavat yli 50 000 Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan vuosittain akateemisen menestyksen. Olemme rakentaneet vahvoja suhteita koulutuskonsultteihin ympäri maailmaa ja olemme ylpeitä parhaiden ohjelmien toimittamisesta opiskelijoilleen.

Akkreditointi

Bucksmore Education on Britannian neuvoston hyväksymä englanninkielisten ohjelmien tarjoamisen laadun varmistamiseksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka ottavat tai aikovat ottaa englanninkielisen kurssin Isossa-Britanniassa.

British Council tarkastaa kaikki kesäkoulun alueet, mukaan lukien hyvinvointi, keskuksen johtaminen, resurssit ja opetus, resurssit ja englannin kielen opettaminen vieraana kielenä.

Palkinnot

Viimeisimmän Britannian neuvoston tarkastuksen jälkeen EL Gazette palkittiin Bucksmore Education nimellä "Huippuosaamiskeskus". Huippuosaamisen asema myönnetään poikkeuksellisille Britannian neuvoston tarkastustuloksille mm. Pastoraalisen hoidon, opetuksen ja yleisen hallinnon aloilla.

Vuonna 2015 Bucksmore Young Leaders valittiin arvostetuksi ELTon-palkinnoksi. Vaikka Bucksmore Education oli suppeasti hävinnyt Oxford University Pressille, Bucksmore Education oli ainoa kesäkoulujen tarjoaja, joka oli valittu mihin tahansa luokkaan ja jota pidettiin samassa luokassa kuin muut arvostetut akateemiset laitokset osoittavat Nuorten johtajien kurssin huippuosaamista.

Jäsenyys

Englanti UK on akkreditoitujen ELT-keskusten kansallinen yhdistys. Englanti UK on maailman johtava kieltenopettajayhdistys, jossa on yli 400 jäsentä, jotka kaikki ovat akkreditoineet Britannian neuvoston, mukaan lukien yksityiskielen koulut, opetusyhteisöt ja hyväntekeväisyysjärjestöt ja kielikeskukset jatkokouluissa ja yliopistoissa.

Bucksmore Education on ALTO: n jäsen. Kielimatkajärjestöjen liitto (ALTO) on maailman ainoa maailmanlaajuinen kauppayhdistys, jolla on hyvämaineinen kielten matkaohjelmien ostajat ja myyjät.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Bucksmore Education

Uusi vuonna 2019, Bucksmore Boarding School Experience esittelee 10–13-vuotiaita opiskelijoita asumaan itsenäiseen kouluun. Tonbridge Schoolin, joka on yksi Ison-Britanni ... [+]

Uusi vuonna 2019, Bucksmore Boarding School Experience esittelee 10–13-vuotiaita opiskelijoita asumaan itsenäiseen kouluun. Tonbridge Schoolin, joka on yksi Ison-Britannian johtavista kouluista, lehtivassa ympäristössä opiskelijat valmistautuvat koulujen akateemiseen kurinalaisuuteen ja saavat kokemusta muiden opiskelijoiden kanssa.

Mukana Bucksmore Boarding School ExperienceTäysihoito majoitus perinteisessä englanninkielisessä oppilaitoksessa.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Henkilökohtainen raporttikorttiSisäänkäynti nähtävyyksiin retkillä.Täysi toimintaohjelma.kurssin yksityiskohdat

Boarding School Experience sisältää:

20 tuntia englanninkielistä opetusta viikossa.2 täyden päivän retkiä, mukaan lukien vierailut johtaviin kouluihin.Täysi iltapäivä- ja iltaohjelmaa, mukaan lukien urheilu-, kulttuuri- ja hauskoja pelejä.Henkilökohtainen raporttikorttiMock-pääsykoe.Luokkaan mahtuu korkeintaan 11 opiskelijaa.KurssivaatimuksetBucksmore Boarding School Experience vaatii vähintään välitason (B1) englannin kielen.Bucksmore Boarding School Experiencein opiskelijoiden ikäraja on 10-13.Opintojakson sisältö... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Tonbridge
Heinäkuu 2019
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Bucksmorein intensiivisin englanninkielinen ohjelma opetetaan yleisen englannin, akateemisen englannin, CLIL: n (sisällön ja kielen integroitu oppiminen) ja ryhmäprojekti ... [+]

Bucksmorein intensiivisintä englanninkielistä ohjelmaa, jota opetetaan yleisen englannin, akateemisen englannin, CLIL: n (sisällön ja kielen integroitu oppiminen) ja ryhmäprojektien yhdistelmänä ja jotka päättyvät Bucksmore-arvioon kurssin lopussa.

Huomaa: Osa St Hildan perusteista rakentuu kesällä 2019. Tämä ei vaikuta Bucksmorein luokkahuoneisiin tai majoitukseen.

Bucksmore Oxford on intensiivinen englanninkielinen kurssi, joka vie 13–16-vuotiaita englanninkielisiä oppilaita 25 viikon opetuksella viikossa ja enintään 11 opiskelijaa.

Yhdessä hauskan aktiviteettiohjelman kanssa kurssi sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat maksimoida kielitietonsa perinteisestä kesäkouluympäristöstä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Heinäkuu 2019
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Advanced Studies Program (ASP) -opiskelijat opiskelevat kaksi haastavaa yliopistotason oppiainetta pienissä luokissa, joissa on enintään kuusi opiskelijaa intohimoisten j ... [+]

Advanced Studies Program (ASP) -opiskelijat opiskelevat kaksi haastavaa yliopistotason oppiainetta pienissä luokissa, joissa on enintään kuusi opiskelijaa intohimoisten ja asiantuntevien ohjaajien opetuksessa. Perustuen Oxfordin ja Cambridgen yliopiston opetusmenetelmiin ja tapahtuu yliopistojen korkeakouluissa, ASP: n tarkoituksena on tarjota opiskelijoille hyvin kehittynyt koulutus- ja kulttuurielämys. Kurssin haastavan luonteen vuoksi Advanced Studies -ohjelma on saatavilla kotimaisten tai edistyneiden opiskelijoiden käyttöön kaikkialta maailmasta.

Mukana CambridgeTäysihoito Cambridgen tai Oxfordin yliopiston korkeakoulussa.20 oppilasta, jotka voivat valita opiskelemaan perusteellisesti.Luokan enimmäiskoko on 6.1: 1 istunto tutorisi kanssa.6 työpajaa ja 10 master-luokkaa, joista voit valita.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Sisäänkäynti nähtävyyksiin retkillä.Täysi toimintaohjelma.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Kesäkuu 2019
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Bucksmore Three Capitals -kiertue vie kesäkoulun tiellä, kun opiskelijat yhdistävät englanninkielisen oppimisen Yhdistyneen kuningaskunnan matkustamiseen. ... [+]

Bucksmore Three Capitals -kiertue vie kesäkoulun tiellä, kun opiskelijat yhdistävät englanninkielisen oppimisen Yhdistyneen kuningaskunnan matkustamiseen.

30 tuntia englanninkielistä opetusta kahden viikon aikana ja ryhmäkulttuurihankkeita, opiskelijoille annetaan mahdollisuus tutkia eroja kaikkien kolmen maan välillä. Yksityiset valmentajat matkustavat Lontoon, Yorkin, Edinburghin, Lake Districtin ja Cardiffin välillä, ja nuoret tutkijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Bucksmore Three Capitals tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa englantia ja ymmärtää kulttuurieroja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mukana Bucksmore Three CapitalsTäysihoito.Pesulapalvelut Edinburghissa.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Yksityinen valmentaja matkustaa.Henkilökohtainen raporttikorttiSisäänkäynnit kaikkiin nähtävyyksiin.West End Musical.Yleiskatsaus kohteisiin... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Heinäkuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Philadelphiassa Pennsylvanian yliopiston nuoret yrittäjät esittelevät 14–17-vuotiaita opiskelijoita keskeisiin liiketoimintakonsepteihin. Tässä arvostetussa Ivy League -y ... [+]

Philadelphiassa Pennsylvanian yliopiston nuoret yrittäjät esittelevät 14–17-vuotiaita opiskelijoita keskeisiin liiketoimintakonsepteihin. Tässä arvostetussa Ivy League -yliopistossa, joka sijoittui maailman 10. sijalle (Times World University Rankings, 2018), opiskelijat perehtyvät analytiikkaan, johtamiseen, markkinointiin ja rahoitukseen. He ottavat uusia opittuja taitojaan toimeen, kilpailevat joukkueen haasteissa ja havaitsevat, kuka on eniten yrittäjyyteen.

Mukana Bucksmore Young EntrepreneursTäysihoito.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Henkilökohtainen raporttikorttiSisäänkäynti nähtävyyksiin retkillä.Täysi toimintaohjelma.kurssin yksityiskohdat

Nuoret yrittäjät sisältävät:... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Heinäkuu 2019
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Bucksmore Young Leaders on lippulaivahallintokurssi, joka tarjoaa opiskelijoille keskeiset taidot, joita he tarvitsevat tullakseen sukupolven tulevia johtajia. Bucksmore ... [+]

Bucksmore Young Leaders on lippulaivahallintokurssi, joka tarjoaa opiskelijoille keskeiset taidot, joita he tarvitsevat tullakseen sukupolven tulevia johtajia. Bucksmore Young Leaders on saatavilla 13-16-vuotiaille opiskelijoille Tonbridge Schoolissa ja 16-18 Pembroke College -yliopistossa.

Arvostettu ja arvostettu kesäkoulu, Bucksmore Young Leaders tarjoaa haastavan ja modernin lähestymistavan opiskelijan kielitaitojen kehittämiseen, mutta heidän luottamuksensa ja johtamismahdollisuutensa 28 tuntia viikossa ja enintään 11 opiskelijan luokkakokoa.

Vuoden 2019 aikana lisäämme sisältöä johtavien tuotemerkkien ja akateemisten työpajojen vierailijoiden kanssa ikonisissa paikoissa, mukaan lukien kuninkaalliset oikeuslaitokset ja parlamentin talot.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Heinäkuu 2019
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Advanced Studies Program (ASP) -opiskelijat opiskelevat kaksi haastavaa yliopistotason oppiainetta pienissä luokissa, joissa on enintään kuusi opiskelijaa intohimoisten j ... [+]

Advanced Studies Program (ASP) -opiskelijat opiskelevat kaksi haastavaa yliopistotason oppiainetta pienissä luokissa, joissa on enintään kuusi opiskelijaa intohimoisten ja asiantuntevien ohjaajien opetuksessa. Perustuen Oxfordin ja Cambridgen yliopiston opetusmenetelmiin ja tapahtuu yliopistojen korkeakouluissa, ASP: n tarkoituksena on tarjota opiskelijoille hyvin kehittynyt koulutus- ja kulttuurielämys. Kurssin haastavan luonteen vuoksi Advanced Studies -ohjelma on saatavilla kotimaisten tai edistyneiden opiskelijoiden käyttöön kaikkialta maailmasta.

Mukana Oxford Advanced Studies -ohjelmaanTäysihoito Cambridgen tai Oxfordin yliopiston korkeakoulussa.20 oppilasta, jotka voivat valita opiskelemaan perusteellisesti.Istunnon maksimikoko.istuntoja tutorisi kanssa.6 työpajaa ja 10 master-luokkaa, joista voit valita.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Sisäänkäynti nähtävyyksiin retkillä.Täysi toimintaohjelma.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Kesäkuu 2019
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

STEM-kokemus upottaa opiskelijat englannin kielellä yhdistettynä erilaisiin hauskoihin, koulutuksellisiin ja käytännöllisiin työpajoihin. ... [+]

STEM-kokemus upottaa opiskelijat englannin kielellä yhdistettynä erilaisiin hauskoihin, koulutuksellisiin ja käytännöllisiin työpajoihin.

Hauskojen, opetus- ja käytännön työpajojen kautta opiskelijat tuodaan esille mm. Rocketry-, jet-propulsio-, veneensuunnittelu-, ilma-alusten suunnittelun ja mekaanisten aseiden aloilla.

STEM Experience tarjoaa 15 tunnin englanninkielisen opetuksen viikossa ja enintään 11 opiskelijaluokkaa sekä 7,5 tuntia STEM-luokkaa viikossa, ja se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa englantia sekä luokkahuoneessa että aidosti kansainvälisessä yhteisössä. iltapäivän työpajat.

Mukana Bucksmore STEM ExperienceTäysihoito majoitus perinteisessä englanninkielisessä oppilaitoksessa.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Henkilökohtainen raporttikorttiSisäänkäynti nähtävyyksiin retkillä.Täysi toimintaohjelma.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Witley
Heinäkuu 2019
Full-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

Bucksmore Education

Globaalin yliopiston valmistelu tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevan mahdollisuuden ymmärtää ja valmistautua yliopistosovelluksiin maailman korkeimmissa korkea- ... [+]

Globaalin yliopiston valmistelu tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevan mahdollisuuden ymmärtää ja valmistautua yliopistosovelluksiin maailman korkeimmissa korkea-asteen maissa; Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Singaporessa ja Australiassa.

Globaalissa kaupungissa opiskelijat vertaavat johtavien laitosten sisäänpääsyn prosesseja ja vaatimuksia samalla kun kehitetään omia sovelluksiaan. Kurssin päätteeksi opiskelijat ovat päättäneet kurssin ja kansakunnan tai kansakuntien, joita he haluavat hakea, ja päättävät hakemuksensa ensimmäisestä luonnoksesta.

Mukana Bucksmore Young EntrepreneursTäysihoitovakuutusLentokenttäkuljetuksetHenkilökohtainen raporttikorttiSisäänkäynti nähtävyyksiin retkilläTäysi toimintaohjelmakurssin yksityiskohdat... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Elokuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucksmore Education

Cambridgen yliopiston Corpus Christin korkeakoulussa tapahtuva opiskelu antaa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston valmistelulle (UKUP) neuvoja opiskelijoille, missä ja ... [+]

Cambridgen yliopiston Corpus Christin korkeakoulussa tapahtuva opiskelu antaa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston valmistelulle (UKUP) neuvoja opiskelijoille, missä ja miten hakea yliopistoon. UKUP tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille parhaan mahdollisen mahdollisuuden hakea Yhdistyneen kuningaskunnan laitoksia.

Sekoitus 1: 1 opetusohjelma, pienryhmät luokkiin, UCAS sovellus työpajoja ja yliopiston tyyli luennot opas oppilaiden kautta sovellusjärjestelmä ja antaa käsityksen elämästä kuin perustutkintoa alkuun UK yliopisto.

Mukana Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston valmisteluohjelmaTäysihoito Cambridgen yliopiston korkeakoulussa.Vakuutukset.Lentokenttäkuljetukset.Henkilökohtainen raporttikorttiLippu esitykseen Shakespearen Globe-teatterissa.Yksittäiset opetukset erikoisneuvonantajan kanssa.Perinteinen yliopiston muodollinen illallinen College-ruokasalissa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Cowley Place
OX4 1DY Oxford, England, Yhdistynyt kuningaskunta