Brookfield Aviation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Keitä me olemme ja mitä me teemme?

Brookfield Ilmailu on maailman johtava lentäjiä, insinöörejä, ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja ilmailualan maailmanlaajuisesti.

Koska perustaminen vuonna 1993 saavutuksemme nopeaa vasteaikaa ja toimituksen erikoistaitoja hyvin lyhyellä varoitusajalla on vertaansa vailla ja palveluitamme käytetään maailmanlaajuisesti lentoyhtiöiden, lentokoneiden leasing-yhtiöt, koulutusta ja huolto-organisaatiot. Käymme paljon vaivaa täyttää kaikki vaatimukset, että asiakkaamme esitettävä joko lyhyellä, keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä tehtävän.

Meidän kyky tarjota lyhyellä varoitusajalla, laaja valikoima hyvin päteviä ja erittäin kokeneita miehistön / huoltohenkilöstö useimmille Länsi ilma, autamme täydentävät asiakkaidemme pysyvää henkilöstöä, kun taas uudet lentokoneet osaksi laivaston tai tyypin muuntaminen koulutuksen päättää . Tämä mahdollistaa myös asiakkaita ottamaan mahdollisuuksia, jotka liittyvät suunnittelematon työmääriä ja vaatimukset lisähenkilöstön sesongin aikana toimintaa.

Olemme myös työskennelleet äskettäin perustettu operaattoreiden toimittamalla heille päteviä ja kokeneita miehistön, ohjaajien ja tutkijoiden, ammattitaitoista ja kokenutta tekniikan henkilökuntaa, joka toimittaa ja auttamalla kaikki asiaankuuluvat documentation.We ylpeitä voidessamme tarjota erinomaista asiakaspalvelua asianmukaista hoitoa ja huomiota asiakkaiden ja henkilöstön keskuudessa. Annamme hyviä neuvoja, tarjoavat mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, on-aika maksuja, henkilökohtaista huomiota ja työn jatkuvuuden yksittäisille lentäjien ja huoltohenkilöstö.

Menneisyytemme on nähnyt ilmiömäinen kasvu ja tulevaisuutemme näyttää valoisammalta kuin vuosi kulkee. Olemme jatkuvasti siirtää edelleen ulos maailmaan, ja joka tunnetaan paremmin me tulemme, sitä enemmän asiakas lentoyhtiöt ovat halu käyttää palveluitamme, joka vastaa enemmän ohjaamomiehistön / huoltohenkilöstö haluavat työskennellä us.Longevity tuo vakautta, ja se on tämä vakautta, että yhä useammat asiakkaat, miehistön ja huoltohenkilöstö ovat tulleet luottaa.

Sijainnit

Epsom

Brookfield Aviation International

Osoite
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1372 747044