Brockenhurst College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa yksi parhaista korkeakouluista Isossa-Britanniassa

Tervetuloa Brock, korkea-saavutus college asetettu ystävällinen 27 hehtaarin kampus kauniissa ympäristössä New Forest National Park.

Kansallisesti tunnustettu huippuosaamista ja innovaatiota jatkokoulutuksessa, Brockenhurst on Beacon College, joka houkuttelee vuosittain noin 3000 kuudennen oppilaan opiskelijoita ympäri maailman, yhdessä kansainvälisten opiskelijoiden joukosta ympäri maailmaa.

Viime vuonna 57% kansainvälisistä opiskelijoistamme eteni Russell Groupin yliopistoihin ja vuonna 2015 kolme kansainvälistä opiskelijaa sai paikkoja Cambridgessa. Lisäksi 85% kansainvälisistä opiskelijoistamme kehittyi 50 parhaan joukkoon yliopistoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Me toivotamme opiskelijoille kaikkialta maailmasta opiskelemaan kanssamme, ja yli 30 kansallisuutta on edustettuna lähes 130 kansainvälisen opiskelijan joukossa.

Brockenhurst College ylläpitää erinomaista akateemista mainetta ja on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista koulutusta kaikille. Uskomme, että menestyksemme avain on intohimo oppimiselle ja sitoutumisellemme jokaiselle yksittäiselle opiskelijalle riippumatta siitä, mitä he ovat päättäneet opiskella kanssamme ja missä vaiheessa he ovat elämässä. Tarjontamme toimitetaan ystävällisessä, osallisena ja kannustavassa ympäristössä, jossa kaikkia kannustetaan ja kykenevät täyttämään potentiaalinsa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Olemme ensimmäinen valinta kuudenneksi lomakkeelle yli 3000 koulunkäynnin keskeyttämälle alueelle; niiden menestys osoittaa, että ne edistyvät korkea-asteen koulutukseen ja erilaisia ​​uran paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Opiskelijoiden jatkuvasti korkeat tulokset ja eteneminen huippuyliopistoihin ovat todisteita akateemisesta huippuosaamisestamme.

Sijainnit

Brockenhurst

Osoite
Lyndhurst Road

SO42 7ZE Brockenhurst, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin