British School of Marketing International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hae apuraha täältä!

Tehtävämme

BSMI tarjoaa ammattimaisia ​​ja akateemisia kursseja liiketoiminnassa ja markkinoinnissa, jotka on räätälöity sen varmistamiseksi, että nuoret ja nykyiset ammattilaiset ovat valmiita yliopistotutkimukseen ja uraan kehittyvälle globaalille digitaalitaloudelle.

Visio

BSMI: n näkemyksemme on tarjota akateemisia markkinointi- ja liiketoimintakursseja valmistelemaan yliopisto- ja korkeakouluopetusta sekä ammatillisia kursseja uraa tarvitseville. Aiomme kasvattaa koulua kasvattamalla nykyisiä korkeakoulukumppaneitamme ja liittämällä ne edelleen yliopistoihin ympäri maailmaa. BSMI jatkaa opiskelijoidensa ja ammattilaistensa muuttumista maailmanlaajuisiksi markkinoijiksi ja yritysjohtajiksi, kunhan olemme ilmoittaneet tavoitteenaan tulla Tier 4: n Iso-Britannia-koulusta säätiön ja post-Graduate -tutkimuksen kautta.

BSMI toivottaa opiskelijat eri puolilta maailmaa uranäkymiin. Opiskelija voi valita ammattimaiset kurssit liikkeenjohdosta, digitaalisesta markkinoinnista, asiakaspalvelusta, johtamisesta ja johtamisesta sekä alan räätälöidyistä uraohjelmista.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Meistä

British School of Marketing International on liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntija koulu, joka tarjoaa opiskelijoille Pathway ohjelmat kuningaskunnan yliopistojen, ammatillisia kursseja ja ura ohjelmia yritysten ja markkinointiin liittyvistä suuret yhtiöt, sekä Englanti kielikursseja. Meillä on vahva työsuhde Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa, minkä ansiosta opiskelijamme voivat edetä yliopiston ensimmäiseen tai viimeiseen vuoteen.

British School of Marketing on nuori, dynaaminen koulu. Olemme ylpeitä rennosta ja vieraanvaraisesta ilmapiiristämme ja uskovat, että opiskelijat ottavat kotiin myös hienoja muistoja opiskelusta kanssamme. Tämä perheympäristö antaa meille mahdollisuuden seurata opiskelijan etenemistä opiskelemalla kanssamme.

Yhdistyneen kuningaskunnan neuvosto tarkastaa tämän koulun säännöllisesti ja täyttää akkreditointiin tarvittavat standardit opettaakseen englantia vieraana kielenä.

BSMI tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​työharjoitteluvaihtoehtoja, joilla he voivat parantaa englantiaan ja rakentaa BSMI: n uran keskittyneistä ohjelmista saatuja ammattitaitoja. British School of Marketing International sijaitsee Bournemouthin sydämessä. Koulu koostuu kahdesta toisesta kerroksesta perustuvasta luokkahuoneesta, jotka sopivat 15 opiskelijalle. Molemmissa luokkahuoneissa on piirustuksia ja yksi tietokone ja projektori. BSMI: llä on vuoden 2010 alkupuolelta laajentumisen myötä neljä muuta luokkahuonetta rakennuksen ylimmässä kerroksessa.

BSMI: llä on tietokonehuone opiskelijoille koko päivän ajan. Tietokoneet toimivat MS Word, PowerPoint ja Excel, ja ovat ihanteellisia opiskelijoille tekemään projektityötä ja esityksiä.

Bournemouth on vilkas rannikkokaupunki, joka on pitänyt kansainvälisiä opiskelijoita tervetulleeksi vuosikymmenien ajan. BSMI on näkymät Bournemouthin Central Gardensille, jotka tuulivat alas hiekkarannalle alle kilometrin päässä. Kävelymatkan päässä koulusta ovat elokuvateatterit, kaupat, teatteri, kuntosalit sekä paikalliset bussit, Bournemouth-rautatieasema on lyhyt bussimatkan päässä. Bournemouthin ranta on voittanut monia palkintoja sen puhtaasta hiekasta ja vedestä. Bournemouth on noin kahden tunnin matkan päässä Lontoosta junalla, linja-autolla tai autolla ja suunnilleen samalla etäisyydellä Oxfordista ja Bicesterin kylän suunnittelija-tarroista.

Odotamme toivottaa opiskelijat kaikkialla maailmassa BSMI: lle.

Sijainnit

Bournemouth

Osoite
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta