British Academy of Jewellery

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1999 perustettu paikallisen Hatton Garden -perheen perheyritys on Akatemia, joka tarjoaa uraauurtavia koruja koulutus- ja koulutusohjelmia, jotka edistävät luovaa kykyä ja teknistä kykyä.

British Academy of Jewellery tavoitteena on olla korukoulu, jossa tekninen koulutus ei ole jälkivaikutus. Jos teknisiä taitoja ei pidetä esteettömänä luovuudelle, mutta käsien ostamat tiedot antavat inspiraatiota. Tavoitteena on olla koulu, jossa opiskelijat eivät välitä omaperäisyydestä ja luovuudesta ja joissa perinteisiä tekniikoita opetetaan niin, että heidät haastetaan.

Teemme alan tarpeita vastaamalla pyrkimällä tarjoamaan uuden sukupolven ammattitaitoisia jalokivikauppiaita, joilla on kyky ja kekseliäisyys muokata alan tulevaisuutta.

Lontoossa ja Birminghamissa toimivat perustukset toimivat tiiviissä yhteistyössä teollisuuden, hallinnon ja koulutuspartnereiden kanssa, jotka haluavat rakentaa tukiverkoston, joka auttaa ylläpitämään brasiliiketoiminnan ja muiden luovien toimialojen kasvua Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Näkemyksemme

Tarjoaa maailmanluokan teknistä ja luovaa koulutusta INSPIRE: lle, NURTURElle ja TRAINlle jalokivikauppiaiden seuraavan sukupolven.

Kulttuurimme

Vaikka olemme kehittyneet koulutuksen tarjoajana, olemme säilyttäneet perinteiset arvomme ja omistautuneet opetukseen huippuosaamista.

BAJ: n lahjakas tiimimme tutorit ja henkilökunta edistävät kulttuurimme etsimistä:

INSPIRE: lle , sytyttää kiinnostusta brittiläisen korujen valmistukseen ja suunnitteluun.

NURTURE , vetämään jokaisen opiskelijan yksilöllisen luovuuden ja visio ja rakentamaan luottamusta.

kouluttaa , antaa oppilaille käsitteellistä ja teknistä taitoa valmistella niitä uran teollisuudessa.

Pioneerille , jotta se olisi koruopetuksen innovaation eturintamassa.

CONNECT , tukemaan korujen verkostoa, joka auttaa ylläpitämään ja tukemaan korumekaupan kasvua.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta