Bournemouth & Poole College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Laaja ohjelma

Bournemouth ja Poole College on suuri hallintolaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman jatko- ja korkeakoulutusohjelmia. Joka vuosi noin 300 merentakaisten opiskelijoiden monista eri taustoista ja maista päättää opiskella kanssamme.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yksi suurimmista valtion rahoittamista lisäkouluista, tarjoamme sinulle erinomaiset tilat ja opetusryhmät ja tarjoavat laajan valikoiman ammatillisia ja teknisiä kursseja, jotka tarjoavat pääsyn yliopistoon, jäsenyyttä kansainvälisesti tunnustetuille ammattijärjestöille ja valmistautumista työelämässä.

Elämäntapa ja valinta

Bournemouth ja Poole College kouluttaa vuosittain noin 20 000 opiskelijaa, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat kaikkialta Lähi-idästä, Euroopasta, Aasiasta, Latinalaisesta Amerikasta, Afrikasta ja Tyynenmeren alueelta. Oletko valmis yliopistoon, kehittänyt ammatillisia tai teknisiä taitoja tai opiskellut kieliä, saat korkealaatuisen koulutuksen ja pätevyyden, jonka yliopistot ja työnantajat tunnustavat kaikkialla maailmassa.

Paikallinen alue on erittäin suosittu kohde kansainvälisille opiskelijoille ja tarjoaa erinomaisen elämäntavan; kun opiskelet kanssamme, sinulle taataan arvokas ja ikimuistoinen kokemus.

Paras huolenpito kansainvälisille opiskelijoille

Siitä hetkestä lähtien, kun tulet lentokentälle, sinä päivänä, jona sinä lähdet, voit olla varma parasta hoidosta ja tuesta. College on saanut arvostetun Beacon-palkinnon kansainvälisten opiskelijoiden tueksi.

Englannin kielen opetuksen ja opiskelun taitojen tukeminen

Kollegio on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan englantilaisen kielikoulutuksen keskuksista. Sinun tulee opettaa johtavat asiantuntijat ja päästä eräisiin maan parhaisiin oppimisympäristöihin, mukaan lukien laajat kirjastot, äänikirjat ja tukimateriaalit. Tarjoamme joustavia englanninkielisiä ohjelmia, joilla on säännölliset aloituspäivät ja englanninkielinen tuki, kun opiskelet valtavirran kurssilla.

Opiskele Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijoiden kanssa

Alueen suurin valtionopisto opiskelee tuhansien englantilaisten opiskelijoiden rinnalla. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa englantia ja oppia brittiläisestä elämästä ja kulttuurista.

Suuri sijainti

Paikallinen alue, mukaan lukien Bournemouthin ja Poolen kaupunkeja, on kuuluisa Yhdistyneen kuningaskunnan matkailukohde ja rantalomakohde. Ilmasto on hyvä ja siellä on aktiviteetteja kaikille, kuten erinomaisia ​​ostosmahdollisuuksia, yöelämää, ravintoloita ja tietysti 7 meripeninkulman rantoja ja laaja valikoima vesiurheilulajeja.

Lontoosta on nopeita junia noin tunnin ja neljänkymmenen minuutin ajaksi, ja asema Englannin eteläosassa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kulttuurikohteisiin Lontooseen, Bathiin, Oxfordiin ja Thorpe Parkiin vain muutamia.

Sijainnit

Bournemouth

Osoite
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta