Bosworth Independent College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Bosworth?

Vuonna 1977 perustettu pieni opettajakoulu on Bosworth, joka on Yhdistyneessä kuningaskunnassa johtava riippumaton lentokenttä. Erinomaiset akateemiset tulokset, yliopistolliset yhteydet ja huolehtiminen ja tukeminen ovat johtaneet kadehdittavaan maineeseen. Opettaminen kaikilla tasoilla on luonteenomaista innostusta ja intohimoa, ja olemme ylpeitä siitä, että se on ei-valikoiva korkeakoulu, jolla on todistettu ennätys sekä paikallisesti että ulkomailla opiskelijoiden pyrkimysten nostamiseksi.

Bosworthilla on yli 310 opiskelijaa, joista jokainen haluaa täyttää oman akateemisen potentiaalinsa. Kanssa monimuotoisen kansallisuuden sekoitus joka vuosi, Bosworth opiskelijat säännöllisesti päätyvät työskentelemään rinnalla luokkatovereiden eri kulttuurisia, sosiaalisia ja uskonnollisia taustoja. Tämä takaa sen, että he lähtevät Collegesta hyvin pyöristetyiltä henkilöiltä, ​​joilla on erinomainen mahdollisuus menestyä laajemmalle maailmalle. Bosworth voi tarjota opiskelijoille erinomaisen tiedon ja kokemuksen laajuuden.

Akateemisten ohjelmien tarjoaminen 14-19-vuotiaille, Bosworth varmistaa, että jokaiselle opiskelijalle on asetettu räätälöity aikataulu. GCSE- ja A-tason aihepiiriyhdistelmissä on hyvin vähän rajoituksia, ja keskimääräinen kahdeksan luokan kokoinen opiskelija saa yksilöllisen huomion, jonka he tarvitsevat saavuttaakseen akateemisen potentiaalinsa. Kun korkeakoulu perustuu onnistuneeseen menneisyyttään, se odottaa tulevaa koulutusta brittiläisiltä, ​​eurooppalaisilta ja kansainvälisiltä opiskelijoilta Kulttuuri saavutuksessa.

Itsenäisten koulujen yhdistys (ISA)

Vuoteen 2015 mennessä Bosworth oli tarkastanut Ofsted, valtion osasto, joka on vastuussa koulujen standardien tarkastamisesta. Voit lukea viimeisimmän tarkastusraporttimme Ofsted-verkkosivustolta. Olemme nyt liittyneet riippumattomien koulujen järjestöön, joten kaikki tulevat tarkastukset tulevat ISI: n (Independent Schools Inspectorate) alaisuuteen. ISA-arvojen innovaatioiden ja inspiraation jäsenet rakentavat parhaita perinteitä eheyden, korkeiden standardien, teollisuuden ja vastuullisuuden edistämiseksi.

Päällikkö Fiona Pocock istuu myös IHE: n hallituksessa (Independent Higher Education) http://independenthe.com/about-us/ourboardboard/

Bosworthin arvot

Tavoitteenamme on kasvattaa ja kouluttaa jokaista yhteisöllämme olevaa opiskelijaa riippumatta hänen kyvystään, kulttuuristaan, etnisyydestään tai sosiaalisesta taustastaan. Pyrimme kannustamaan jokaista opiskelijaa luottavaisin mielin, viljelemään elämää kaipaavasta uteliaisuudesta ympäröivälle maailmalle, kommunikoimaan innostuneesti, tekemään yhteistyötä ja edistämään yhteisöämme sitoutumisella ja luovuudella. Tavoitteenamme on edistää akateemista huippuosaamista, jota hoidetaan ja huolta ympäröivien ihmisten keskuudessa.

Pääviestin viesti

Se on ihmisiä, jotka tekevät Bosworth Independent College ainutlaatuisen. Opiskelijat, opettajat ja henkilökunta työskentelevät yhdessä tiiminä, jotta voimme saavuttaa parhaan akateemisen tuloksen hoidossa, turvallisessa ja onnellisessa ympäristössä. Tarjoamme rakenteen tasapainoinen joustavuus, ohjausta, joka on ymmärrystä ja hillittömän rohkaisua, lämpimänä ja optimistisena. Jokainen kollegion jäsenen pitäisi tuntea arvostusta ja kunnioitusta oppimalla ja kasvattamalla yhdessä.

Opiskelijamme jakavat heille korkeat ja realistiset tavoitteet ja edistävät samalla koko maailmanlaajuisen yhteisön hyvinvointia. Meillä on rikas ja monipuolinen identiteetti, jossa edistämme huippuosaamista ja juhlimme yksilöllisiä saavutuksia, kuten hauskaa ja omaperäisyyttä. Opiskelijamme tekevät hyvin vaalia ja myötätuntoista ympäristöä, joka on täynnä positiivisia.

Toivon hartaasti, että sinulla on tilaisuus vierailla Bosworth Independent Collegessa. Haluaisin kokea tervetuliaisilmapiiri, jossa opiskelijat menestyvät.

Fiona Pocock MA PGCE

Pääasiallinen

College Life

Bosworth Hall ja kolme meidän valvomaan panoraamaamme jättävät näkymät viiden hehtaarin puistoon, jota kutsutaan Racecourse. Se on ihanteellinen ulkoilureitteihin, joissa jalkapallo on suosituin. Samassa läheisyydessä käytämme urheiluhallia, jossa iltaisin ja viikonloppuisin opiskelijat voivat osallistua useisiin sisätiloihin: sulkapalloa, koripalloa, lentopalloa, pöytätennistä ja jalkapalloa.

Joka viikko tarjoamme rikastustilaisuuden ja opiskelijat voivat päättää osallistua erilaisiin toimintoihin. Nämä vaihtelevat jokaisesta termistä, mutta niihin kuuluu esimerkiksi jooga, jalkapallo, valokuvaus, taide, ruoanlaitto, neulonta, mandariini, helmi-veneet, juoksu, jooga, keskustelu, kitara ja shakki.

Bosworthin opintoneuvosto osallistuu voimakkaasti talvi- ja kesäpallojen järjestämiseen sekä vuosittaisten varainkeruutapahtumien järjestämiseen. Opiskelijakunnan jäsenet ovat hauskaa. Muita ilta- ja viikonloppuaktiviteetteja on tarjolla opiskelijoille, ja niihin kuuluu kalliokoulu, pilates, itsepuolustustaidot sekä lauantai-matkat Iso-Britannian kiinnostaviin alueisiin kuten Oxford ja Cambridge.

Voimme järjestää yksittäisiä musiikkikursseja College-ohjelmasta erilaisiin instrumentteihin aloittelijoista tutkintoihin. Luokkatestit voidaan järjestää Northamptonin musiikkikoulussa. Rock-kouluopiskelijat osallistuvat myös joulu- ja kesäkonsertteihin sekä muihin lahjakkaisiin opiskelijoihin, jotka haluavat osallistua.

Joka vuosi uusia tapahtumia ja aktiviteetteja kehittyy; niitä usein ohjaavat uusien opiskelijoiden edut, joita kannustetaan istumaan ylioppilaskunnalle. Sivustollamme on lisätietoja opiskelijan aktiviteeteista ja tapahtumista, joita meillä on tai joihin osallistumme.

A-tason tulokset päivä 2017

Olemme iloisia voivamme raportoida tämän vuoden tuloksista, jotka ovat jälleen ylittäneet Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen keskiarvon 74,6 prosentilla A * -luokkiin ja 89,4 prosenttiin A * -luokista.

Bosworthin osavaltion päällikkö Fiona Pocock,

"Olemme iloisia siitä, että niin monet opiskelijoistamme ovat saaneet tällaisia ​​ilahduttavia tuloksia kovan työn tuloksena, eivätkä unohda heidän vanhempiensa tukea ja joukkueen ohjausta täällä Bosworthissa. Tänä kesänä kokenut poikkeuksellisen ansiokkaan odotuksen, koska se oli ensimmäinen sykli, joka käytti tarkistettua eritelmää monissa aiheissa, erityisesti tiedeissä. Se on testamentti opettajamme suunnittelemalle suunnittelulle ja opiskelijoillemme poikkeukselliselle päättäväisyydelle, että tulokset ovat niin miellyttäviä. Olemme täynnä ylpeyttä ja vain hieman helpotus! "

Olemme niin ylpeitä kaikille opiskelijoillemme, jotka voivat nyt siirtyä akateemisen uransa seuraavaan vaiheeseen, jossa haluamme heille jatkuvaa menestystä ja uteliaisuutta oppimisen pitämiseksi. Tiedämme, että voimme luottaa heihin edustamaan meitä hyvin.

Sijainnit

Northampton

Osoite
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat