Lue virallinen kuvaus

Olemme Englanti School sydämessä East London, elinvoimainen ja omituinen alue, joka tarjoaa monikulttuurinen kokemus.

Tarjoamme erilaisia ​​Englanti kursseja, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja ruokaa teidän kykyjä. Oppitunnit ovat dynaamisia ja viestinnän, joten voit käytännössä kaiken opit ja käyttää sitä päivittäin.

Ammattitaitoinen, innostunut ja helposti lähestyttävissä opettajat auttavat sinua saavuttamaan Englanti kieli tavoitteet ja tukee aina sinua aikana aikaa kanssamme auttamaan irti oppimiskokemus.

Henkilökuntamme täällä vastata kaikkiin kyselyihin sinulla voi olla ja opastaa koko aikaa koulussa. Meillä on kielitaitoinen henkilökunta, joka on aina valmis auttamaan sinua ja tehdä vierailustasi helpompaa.

Toivottavasti viihdyt Lontoossa ja hyödyt kaikesta tästä kaupungilla on tarjota.

Mitä voit saavuttaa, kun opiskella kanssamme?

  • Parantaa kielitaitoa ja taso Englanti jatkuvalla käytännössä ja mukaansatempaavaa toimintaa.
  • Käytä Englanti tarkasti oikean ääntämisen ja kieliopin.
  • Tullut varmuus oman tutkijantyötä.
  • Tutustua muihin kulttuureihin. Kiitos kansainvälistä tunnelmaa, voit saada uusia ystäviä eri maista.
  • Elämänhallinnan taitoja, jotka ovat arvokkaita päivittäin, parantaa uranäkymiä ja saavuttaa tavoitteesi.
  • Opettavat kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat, aina valmiina auttamaan sinua parantamaan Englanti.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Bethnal Student Academy

Yleisenä Englanti kursseja on tarjolla opiskelijoille kaikilla tasoilla: aloittelijoista (A1) Taitotaso (C2). Kurssimme auttaa kehittämään Englanti taitoja, jotta voit pa ... [+]

Yleistä Englanti Kurssin Yleisenä Englanti kursseja on tarjolla opiskelijoille kaikilla tasoilla: aloittelijoista (A1) Taitotaso (C2). Kurssimme auttaa kehittämään Englanti taitoja, jotta voit parantaa puhe- ja sujuvuus. Tavoitteenamme on harjoitella viestintätaitoja, keskittyen puhumiseen, kuuntelemiseen ja ääntämistä. Meidän opetuksen menetelmiä varmistaa, että saat runsaasti mahdollisuuksia käyttää Englanti ja olemme aina saatavilla antaa sinulle ylimääräistä käytäntö. Haluamme sinun nauttivan oppimiskokemus, ja myös varmistaa, että mitä me opettaa sinulle oppitunneilla on tärkeä ja hyödyllinen luokkahuoneen ulkopuolella. Hyväksymme opiskelijoiden 16 vuotta *. Meidän Englanti kursseja ajaa ympäri vuoden *. BSA ylläpitää enintään 20 opiskelijaa per luokka, joiden keskimääräinen luokka koot 12 opiskelijoita. Voit valita, kuinka kauan haluat opiskella. Tarjoamme eri vaihtoehtoja alkaen 1 viikon oppitunteja niin monta viikkoa kuin haluat. Voit valita opiskella 9 **, 15, 20, 25 tai 30 tuntia viikossa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
9 - 30 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi