Ashburton Chefs Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun olet valinnut keittotaito kurssi varmista, että valitset parhaan ruoanlaitto koulu oman koulutuksen. Ashburton Chefs Academy on maine innostavia ruoanlaitto kursseja, erinomainen kokki ohjaajia, huippuluokan ainesosia ja upealla paikalla. Siksi olemme nimitetty "Cookery School of the Year" in Food and Travel Magazine Reader Awards viimeiset 3 vuotta.

Kirjattua MENESTYKSEN Olemme onnistuneesti käynnissä ruoanlaittotaitoja 7 päivää viikossa, 350 päivää vuodessa viimeisten 10 vuoden aikana, ja on luokiteltu yhdeksi menestyneimmistä ruoanlaitto maan kouluista. Olemme tyytyväisiä yli 5000 opiskelijaa meidän ruoanlaitto kouluun vuodessa.

Meillä on tunnustettu kanssa seuraavat palkinnot:

Ruoka & Travel Magazine - voittaja Cookery School of the Year 2013 Small Business of the Year - Winner WMN Business Awards 2013 British Cookery School Awards -Ihmiset valinta-palkinnon Best Cookery School 2013 British Cookery School Awards -voittaja Best Englanti Cookery School 2012 British Cookery School Awards -voittaja Best Large Cookery School 2012 Ruoka & Travel Magazine - voittaja Cookery School of the Year 2012

Tärkeämpää on palaute meidän opiskelijoille. Opiskelijat kehotetaan Arvioi toimintaamme lopussa kunkin kurssin he ottavat - yli 3 vuotta olemme 99% positiivista asiakastyytyväisyys yli 80% opiskelijoista rankingin meistä 5 out of 5 stars.

MONIPUOLISET AJASTETUT KURSSIT Tarjoamme yli 40 säännöllistä ruoanlaitto kursseja puolen päivän kursseja ja viikonloppumatkat ammatilliseen kulinaarisia pätevyys. Olet varmasti löytää kurssin vastaamaan taitotasosta, ja oman alueen etua. Mikä parasta, koska aikataulumme on julkaistu, ja vahvistetaan vähintään seuraavan 6 kuukauden, voit suunnitella oman ruoanlaitto kursseja luottamusta.

Joustavan oppimisen PATH mieleiseksesi Olemme luoneet ainutlaatuisen valikoiman kursseja määriteltyjen taitotasoa, jotka sopivat sinulle, mitä aikaisempia ruoanlaitto kokemus. Olitpa uusi ruoanlaitto, innokas kodin kokki tai ammatillinen kokki, löydät tason ruoanlaitto ja reitti koulutusta, joka on täydellinen sinulle.

Ammatti-kokki tutorit Kun valitset ruoanlaitto koulu sinun täytyy olla varma, että koulutus aiot saada on korkeimmalle. Klo Ashburton Chefs Academy, kaikki kokin tutorit ovat ammattikokkien laaja kokemus catering, työskentelee pää kokit hyvin mitoitettu ravintoloissa.

He työskentelevät kokopäiväisesti ruoanlaitto koulu ja he ovat jatkuvasti kehittää kurssien korkeimmalle tasolle. Uskomme koulutuksen laatua tarjoama ammattitaitoinen kokki tutorit on vertaansa vailla joukossa ruoanlaitto kouluja, ja on syy niin monet opiskelijat tulevat takaisin meille.

PIENI ryhmäkoot Meidän keskimääräinen ryhmäkoko on 10 opiskelijaa. Kokeneet keittiömestari ohjaajien tiedä, että ei jokainen oppii samaan tahtiin tai samalla tavalla, ja niin samalla voit työskennellä yhdessä ryhmänä ja pareittain, saat myös paljon yksilöllistä huomiota teidän keittiömestari ohjaajia.

Käytännön koulutusta At Ashburton Chefs Academy uskomme että paras tapa oppia kokki tapahtuu oikeastaan ​​ruoanlaitto ei ole katsomassa. Kurssit suunnattu maksimoimaan määrää käytännön ruoanlaitto voit suorittaa aikana joka päivä. Kaikki ainekset ovat valmiina teitä varten alun joka päivä, pesu on hoidettu, ja keittiö avustaja työskentelee auttaa kokki ja opiskelijat koko päivän.

Meidän keittiöt on suunniteltu tuntea niin lähellä kotiin keittiön kuin mahdollista ja voit olla varma, että mitään taitoja tai reseptit opit meidän kanssamme voi olla yhtä helposti toistettavissa kotonaan kuin ammattilainen keittiössä.

KESTÄVÄ, eettisiä, LOCAL, ORGANIC Ensimmäisestä päivästä lähtien olemme sitoutuneet käyttämään parhainta laatua, eettisesti tuotettua tuottaa voimme. Laatu ainesosat Devon on erinomainen ja olemme onnekkaita olla joitakin upeita toimittajien aivan naapurissamme Ashburton.

Meidän ruoka on kasvanut ja hankitaan paikallisesti niin paljon kuin mahdollista vähentää "ruokaa mailia 'ja tukemaan paikallisia tuottajia. Vaadimme tietäen alkuperän ruokamme, ja että se on kestävä ja eettisesti tuotettu. Laatuero voi maistaa jokaisen astian.

KÄYTÄNNÖN ruoanlaitto KÄYTÄT Kaikki kurssit on suunniteltu niin helposti ja käytännöllistä kuin mahdollista valmistelua kotona.

Ainekset käytämme helposti peräisin arjen toimittajilta, ja sinulla tapana löytää keskittyä harvinaisia ​​tai eksoottisia ainesosia, jotka usein kestää kauemmin löytää kuin tehdä resepti itse.

Mistään "out-of-the-tavallinen" ainesosat, suosittelemme aina toinen vaihtoehto, että voit löytää helposti. Olemme myös tietoisia siitä, että elintarvikkeet talousarviot täytyy mennä pidemmälle näinä päivinä, ja kehitämme reseptejä oltava kohtuuhintaista sekä herkullisia.

Hyvä paikka oppia Opiskelijat kertovat meille, että he nauttivat lämmin ja ystävällinen ympäristö Ashburton Chefs Academy ja he pitävät merkityksessä "omistajuuden" ja avaruuden he työskentelevät ja oleskelevat. On paljon hiljaisia ​​alueita, ja sen ulkopuolella taukoja aikana ja jälkeen kurssin, ja lopussa jännittävä päivä keittiössä, viehättävän Ashburton tarjoaa hyviä pubeja, ravintoloita ja kauppoja tutkimaan.

Sijainnit

Exeter

Osoite
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta