Lue virallinen kuvaus

Koe. Kysymys. Haaste. Luoda. Vain joitain asioita, joita sinua kannustetaan tekemään kesäkursseissamme.

Kurssiopettajamme, jotka opettavat päätoimista koulutusohjelmaanmme ja jotka tukevat vierailevien ohjaajien, erikoistuneiden teknikoiden ja opiskelijoiden tutkinnot, erittäin käytännölliset kurssiemme antavat sinulle mahdollisuuden tutustua erilaisiin lähestymistapoihin luovaa ajattelua ja tekemistä varten erilaisissa taiteissa muotoja.

Keskeisten kurssien lisäksi oppii luovaa tekniikkaa ja prosesseja lisäämään luottamusta taiteellisiin kykyihisi, antaen sinulle mahdollisuuden tehdä tietoisempia päätöksiä tulevaisuudesta.

Saatat olla ilmoittautunut parantamaan taidekokoelmaa , täydentämään yliopistosovellusta tai haluatko rikastuttaa ansioluetteloasi tai kiinnostusta luovaan maailmaan.

Kurssimme houkuttelevat nuoria opiskelijoita, luovaa ammattilaista ja freelanceria Isosta-Britanniasta ja ympäri maailmaa eri aikakausilta, taustoilta ja kokemuksilta.

Kolmen viikon kurssimme ovat avoimia kaikille harrastajille 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille; ei ole yläikärajaa.

Kesäkurssimme antavat sinulle mahdollisuuden:

  • Kehittää uusia luovia taitoja ja tekniikoita
  • Valmistaudu taidekurssiin yliopistossa
  • Opi luovuuden asiantuntijoilta
  • Koe opiskelu British Arts -yliopistossa
  • Tehosta uranäkymiäsi
  • Jaa ajatuksia ja taitoja opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa
  • Vietä aikaa yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan huippukohteista
  • Hanki portfolioneuvonta ja yliopiston sovellustuki
  • AUB-todistus osallistumisesta

FAQS

Jos kysymys ei kuulu kuitenkaan ota meihin summercourses@aub.ac.uk tai soita 44 1202 363831/363823. Voit myös Skype meitä: summercoursesAUB.

Kuka voi osallistua AUB-kesäkurssiin?

Kolmen viikon kursseillemme on avoin kaikille 16-vuotiaille luova harrastajille, eikä yläikärajaa ole.

Nuoremmat opiskelijat voivat osallistua Creative Arts Summer Schooliin , joka on suunniteltu innostuneille 14 ja 15-vuotiaille mainoksille.

Vaikka monet kesäkurssimme opiskelijat ovat 16-21-vuotiaita, kursseja houkutella opiskelijoita, luovaa ammattilaisia ​​ja freelancereita kaiken ikäisten Britanniasta ja ympäri maailmaa, joilla on erilaisia ​​taustoja ja kokemusta.

Kesäkurssimme hyötyvät myös tällaisesta sekoitus ihmisistä, jotka voivat oppia ja tehdä yhteistyötä.

Onko kesäkurssin erityisvaatimuksia?

Kesäkursseihimme ei ole muodollisia sisäänpääsyvaatimuksia, koska haluamme opiskelijoiden ja mainosten jakavan ja oppivat riippumatta siitä, mikä heidän taustansa tai aiemman kokemuksensa on.

Kurssit ovat erittäin käytännöllisiä ja kirjoitettuja niille, jotka ovat kiinnostuneita luovuudesta. me vain odotamme kesäopiskelijoiden olevan innostuneita ja halukkaita oppimaan yksilöinä ja osana tiimiä.

Et tarvitse mitään aiempia tutkintoihin liittyä kursseihimme.

Mitä kieltä kurssi pidetään? Tarvitsenko sertifikaatin tai Englanti tai Ielts-testi?

Kaikki kesäkurssit opetetaan englanniksi.

Englanninkielisiä englantilaisia ​​vaatimuksia ei ole, mutta suosittelemme, että sinulla on keskitaso Englanti, jotta voit hyödyntää täysin kokemuksemme kesäkursseistamme ja pystyä kommunikoimaan kurssijohtajan ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Jos epäilet, että englanti on tarpeeksi hyvä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen summercourses@aub.ac.uk .

Kuinka monta ihmistä on minun kurssissani?

Kurssimme ovat erittäin suosittuja, jotta voimme varmistaa, että sinulla on suuri kurssikokemus ja riittävästi aikaa tutorisi kanssa.

Luokanumerot vaihtelevat kurssin mukaan, mutta kesäkursseilla on tyypillisesti 15 - 25 opiskelijaa kurssia kohden, kurssijohtajan, kurssin assistentin ja AUB-opiskelijoiden suurlähettiläiden kanssa.

Miten varata kesäkurssi?

Kaikki kesäkursseja voi varata verkkokaupastamme veloituksetta tai luottokortilla.

Jos et voi maksaa verkossa, pyydämme sinua täyttämään varauslomakkeen ja antavat sinulle pankkitilitietosi, jotta voit järjestää pankkisiirron (ota huomioon, että pankki maksaa lisämaksua, jos valitset tämän. menetelmä).

Saat lisätietoja täältä .

Olen kansainvälinen opiskelija - tarvitsenko viisumin ottaa kesäkurssi?

Jos sinulla ei ole UK / EU / ETA-passia, tarvitset viisumin, jonka avulla voit opiskella täällä jonkin kurssiemme suorittamiseksi.

Suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista, jotka aikovat opiskella lyhyttä kesäkurssia Isossa-Britanniassa, voivat tehdä sen lyhytaikaisen tutkintotodistuksen avulla.

Sinun vastuullasi on kuitenkin päättää, tarvitsetko etukäteen viisumihakemuksen ja ansaitset riittävästi aikaa viisumin hankkimiseen.

Sinun on annettava riittävästi aikaa saada tarvittavat viisumit ennen kesäkurssiamme ja yliopisto antaa viisumin tuen vahvistuskirjeen saatuaan täyden maksun.

Katso Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen viisumi

Kaikki viisumit ja matkustusasiakirjat, joilla vahvistetaan kelpoisuus, tarkistetaan joko saapumatta yliopisto-majoitukseen tai ensimmäisenä päivänä rekisteröinnissä. Jos sinulla ei ole oikeaa viisumia, emme voi sallia sinun liittyä kurssiin, eikä sinulla ole oikeutta hyvitykseen.

Jos haet viisumia ja tarvitset asiakirjoja, jotka vahvistavat matkustus- ja kurssijärjestelyt viisumin saamiseksi, huomioikaa, että kurssin vahvistuskirjeet viisumihakemuksille myönnetään vasta, kun kurssimaksut ja mikä tahansa majoitus, jonka olet varannut, on maksettu kokonaan.

Mitä muuta tarvitsen maksaa?

Kesäkurssimme ovat täydellisiä, mukana kaikki materiaalit ja resurssit.

Majoittujillemme on tarjolla kaikki ateriat, joten opiskelijoille tarvitsee vain ylimääräistä rahaa omaa ostosmahdollisuuksiasi, kuten lahjoja, henkilökohtaisia ​​ostoksia, muita välipaloja ja viikonlopun toimintaa.

Jos asut paikallisesti tai olet päättänyt varata vain kesäkurssin ja järjestää majoituksesi itsenäisesti, sinun on annettava riittävästi varoja lounaalle ja muille aterioille, aktiviteeteille tai henkilökohtaisille ostoksille.

Mitä pääsen kurssin loppuun?

Sinulle myönnetään AUB-todistus osallistumisesta kurssin suorittamiseen.

Voit käyttää tätä todistamaan työn, joka voidaan lisätä salkkusi tai cv. Voit myös hakea kotiyliopisto-opintopistemääriä tekemään mitä tahansa tekemääsi tutkimusta (esim. Opiskelu ulkomailla toisessa yliopistossa tai opiskelija, joka ottaa IB-luottoluokituksen).

Riippuen kesäkurssista, jonka olet ottanut, sinulla on myös tilaisuus viedä mukanasi teidän aikaanne työsi.

Esimerkiksi Make-up-opiskelijoilla on sketäkirjoja ja digitaalisia tulosteita valmiista tyyleistä valokuvista, elokuva- ja animaatioopiskelijoilla on lyhytelokuvia, muotitieteen opiskelijat voivat viedä kotiin valmiin vaatteensa sekä muotikalunsa jne.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Sinulla on mahdollisuus työskennellä alan standardinmukaisten laitteiden kanssa omissa animaatiostudioteissamme, mukaan lukien ammattimaiset standardi-armatuotteet ja val ... [+]

Noin

Tutki animaatioprosessi ja luo oma animoitu lyhytelokuva.

Kurssin kohokohtia ovat:

12 animaation periaatteetKerronta ja StoryboardingPiirtotekniikat ja kehitysScriptwriting ja StoryboardingLeikkaa tekniikatStop Motion PuppetspixilationPerinteinen 2D-animaatioAsettelu ja taustaCreative Post Production EditingElokuvan seulonta ja kritiikki

Hanki oivalluksia animaation ja tuotannon muotoiluun tutustumalla käsin piirrettyjä tekniikoita, leikata ja pysäyttää liike sekä kehittää havainnointi- ja suunnittelutaitoja piirroksia, elokuvamallinnusta, tarinanhahmoa, käsikirjoitustietoa ja ajatusten pitching -harjoituksia käyttäen.

Sarjasta työpajoja, seminaareja ja käytännön istuntoja esitellään 12 animaation teoriaa ja käytäntöä varten, tutustu animaatioiden perusteisiin 2D-animaatioharjoitusten avulla sekä oppii perinteisiä ja nykyaikaisia ​​tekniikoita.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ihanteellinen johdatus brittiläiseen arkkitehtuuriin ja muotoiluun, tämä kurssi perustuu luovan prosessin "ajatteluun ja tekemiseen", mikä parantaa arkkitehtisuunnittelun ... [+]

Noin

23. heinäkuuta - 9. elokuuta 2019

Erittäin käytännöllinen kurssi, johon kuuluu useita opintomatkoja British Architecturein ja suunnittelun periaatteiden käyttöönottamiseksi.

Kurssin kohokohtia ovat:

Arkkitehtisuunnittelun periaatteetSpatiaalinen tietoisuusKaupunkisuunnitteluKurssin opintomatkat mukaan lukien Stonehenge, BathHanke: Vanha ja moderniTutkimus- ja piirustuskirja-istunnotVastaus arkkitehtoniseen lyhytKokeellinen suunnittelu ja laajamittaiset asennuksetArkkitehtoniset materiaalit, rakenteet ja rakentaminenDigitaalinen piirustusLaserleikkaus ja CAD-ohjelmisto3D-mallin kehittäminen

Ihanteellinen johdatus brittiläiseen arkkitehtuuriin ja muotoiluun, tämä kurssi perustuu luovan prosessin "ajatteluun ja tekemiseen", mikä parantaa arkkitehtisuunnittelun ymmärtämistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Käyttämällä käytännön työpajoja, mielenosoituksia ja tutkimustyötä tutustut histo- ria ja nykyaikaista draamaa varten. Voit kokeilla erikoistehosteita ja proteettisia mei ... [+]

Noin

Tutustu, miten suunnitella, luoda ja soveltaa erilaisia ​​meikkiä tyylejä ja erikoistehosteita elokuville, televisioille ja teattereille.

Kurssin kohokohtia ovat:

Opi avain tekniikoita ja prosesseja luova meikkiAvant Garde-kokeiluCasualty Simulation MakeupLuonnon kehittäminenZombie Workshop: Latex ja erikoistehosteet1920-luku, 1940-luku ja 1960-luku Makeup-tyylitPeruuta työ ja kauden hiuksetIkääntymisen vaikutuksetKäytä alan vakiovarusteita ammatillisissa make-up-studiossaSarja valokuvia, jotka tallentavat luotuja tyylejä lisättäessä salkkua

Käyttämällä käytännön työpajoja, mielenosoituksia ja tutkimustyötä tutustut histo- ria ja nykyaikaista draamaa varten. Voit kokeilla erikoistehosteita ja proteettisia meikkiä elokuville ja televisioille ja oppia makeup-ja peruukitöistä live-esityksissä. Kun rakennat suunnittelua ja teknisiä taitoja, opit myös suunnitella ja luoda valmiita haasteita muotitavaroihin ja valokuvausversoihin. Opit ja käytät erilaisia ​​teknisiä ja luovia tekniikoita luottamuksen lisäämiseksi ja kannustetaan kokeilemaan; laajennetut käytännön istunnot antavat sinulle mahdollisuuden luoda omia ulkoasuja ja kehittää omaa tyyliäsi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth on suosittu paikka matkailijoille ja vierailijoille, varsinkin kiireisten kesäkuukausien aikana, ja monet hotellit veloittavat noin 100 puntaa yöhön majoitus, ... [+]

Noin

Saat majoitus, ruoka, sosiaaliset aktiviteetit ja paljon muuta vain 65 puntaa päivässä.

Bournemouth on suosittu paikka matkailijoille ja vierailijoille, varsinkin kiireisten kesäkuukausien aikana, ja monet hotellit veloittavat noin 100 puntaa yöhön majoitus, joka ei sisällä ruokaa tai muita kuluja.

Asuinohjelmamme tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, jotta voit varmistaa, että kaikki on hoidettu tukemaan aikaa, kun olet täällä opiskelemassa kesäkurssiasi kanssamme.

Voit myös varata Summer Residential -ohjelmasi yhdessä 3 viikon kesäkurssin kanssa, joka sisältää yliopiston majoituksen, aamiaisen ja lounaan sekä vilkkaan sosiaalisen toimintaohjelman, jonka avulla voit nauttia suurimman osan ajastasi iltaisin ja viikonloppuisin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Elokuu 2019
Englanti
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Yhdistyneen kuningaskunnan elokuvateollisuus on edelleen yksi maailman suurimmista elokuvien viihdepalvelujen tarjoajista, ja se pyytää intohimoa, luovuutta, teknistä kyk ... [+]

Noin

Käsikirjoituksesta valmiiksi elokuvaksi on mahdollisuus tutustua elokuvan perustekijöihin.

Kurssin kohokohtia ovat:

Luo lyhytelokuva alkuperäisestä ideasta aina jälkituotantoonOpi kalenterien perusteetStoryboardin kehittäminen: kerrontamenetelmätScript Writing ja kehittämällä luonnoksiaTuotantosuunnitteluCasting ja harjoituksetSuunnittelu; Työskentely näyttelijöiden kanssaValaise kohtausKamerakulmat ja kuvanvalinta2 - 3 päivää elävää elokuvaaMuokkaaminen ja jälkituotantotekniikatÄänen muokkausElokuvan seulonta ryhmäkriitikoilla

Yhdistyneen kuningaskunnan elokuvateollisuus on edelleen yksi maailman suurimmista elokuvien viihdepalvelujen tarjoajista ja pyytää intohimoa, luovuutta, teknistä kykyä, visioita, tutkimusta ja sitoutumista. Tämä intensiivinen ja nopeatempoinen kurssi on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita elokuva- tai mediaan liittyvistä opinnoista. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia erilaisia ​​rooleja elokuvantekoprosessissa ja kehittää käsitystä sekä luovasta että teknisestä näkökulmasta elokuva.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka harkitsevat jatko-opintoja tai uran muotia. Tämä kurssi tuo esiin tärkeimmät konseptit muotisuunnittelussa ja kannustaa sinua k ... [+]

Noin

23. heinäkuuta - 9. elokuuta 2019

Kehittää avaintaitoja ja tietoa muotiteollisuudesta.

Kurssin kohokohtia ovat:

Tutki avaimenperiä muodin suunnitteluun ja edistämiseenKehitä muotosalkkuasiLontoo Opintomatka: katutavapiirustekstit, käydä muotikokoelmissaTutkimustyöpajat: 3D kokeilu, värivalikoimat, kangasvalistusMuotin kuvitus: Piirtäminen muotikuvaanKäytännön työpajoja drapedissa, piirustuksessa, dekonstruoinnissa, koneen ompeleessaJohdatus muotiteollisuuteen, kuten bloggaaminen ja mainontaLuo oma muotokappaleKehitä muoti-identiteettiäsiSuunnitellun vaatteen ammattikuvaus.

Tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka harkitsevat jatko-opintoja tai uran muotia. Tämä kurssi tuo esiin tärkeimmät konseptit muotisuunnittelussa ja kannustaa sinua kehittämään omia muodin identiteettisi, haastamaan olettamuksia, ajattelemaan ennakoimattomasti ja saavuttamaan yllättäviä ratkaisuja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Piirustus on olennainen osa jokaista taidetta ja muotoilua koskevaa erikoistumista sekä niille, jotka haluavat työskennellä luovaa teollisuutta kohtaan, ja se on keskeine ... [+]

Piirustus on olennainen osa jokaista taidetta ja muotoilua koskevaa erikoistumista sekä niille, jotka haluavat työskennellä luovaa teollisuutta kohtaan, ja se on keskeinen osa sitä, mitä teemme täällä AUB: ssä.

Olipa kyseessä orastava kuvittaja tai yksinkertaisesti haluat parantaa piirustustasi muiden luovien töiden tukemiseksi, tämä uusi kurssi antaa sinulle mahdollisuuden päästä jumittumaan erilaisiin välineisiin, tuottaa jännittävää ja alkuperäistä työtä ja kehittää piirustuksesi tekniikat. Sinulla on mahdollisuus osallistua monenlaisiin inspiroivien tutoreiden johtamiin piirtotyöryhmiin. Sinut painetaan kokeilemaan, oppimaan virheistään ja kehittämään kriittistä ymmärrystä teoksestasi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Full-time
18 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Yli kolmen viikon ajan tuotat työtä fyysiselle ja digitaaliselle portfoliointitutkimukselle, kuten piirustukselle ja kuvitukselle, graafiselle suunnittelulle, muotille, v ... [+]

Noin

Saat kokemuksia erilaisista taiteen aiheista, tutustu luovaan ilmeeseesi ja kehitä kattava portfolio työstään esittelemään taiteellisia kykyjäsi.

Kurssin kohokohtia ovat:

Käytännön työpajoja ja teemahankkeitaSketchbooks: luova ideoiden kehittäminenTypografia ja muotoilu, kokoonpanokokeet ja kollaasiPiirustus ja kuvitus, graafinen suunnitteluMuoti ja tekstiilitValokuvausArkkitehtuuri ja 3D-suunnitteluSekoitettu materiaali ja tulostusvalmistusAsettelu- ja salkunäyttelytSalkun katsaus

Saada kokemusta erilaisista taiteen aiheista ja luo luottamusta luovuuteesi tämän monipuolisen ja stimuloivan kurssin avulla.

Yli kolmen viikon ajan tuotat työtä fyysiselle ja digitaaliselle portfoliointitutkimukselle, kuten piirustukselle ja kuvitukselle, graafiselle suunnittelulle, muotille, valokuville, elokuville, arkkitehtuurille, sekamuotoisille materiaaleille ja painotuotteille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti nuorille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta, suunnittelusta ja mediasta, jotka haluavat kehittää taiteellista kyky ... [+]

Noin

MAANANTAI 29. KESÄKUUTA - PÄIVÄT 39. ELOKUU 2019 (2 WEEKS)

PiirustusKuvaGraafinen suunnitteluMuotiDigitaalinen valokuvaus3D-suunnittelu / mallinnusanimaatioTulostaMixed mediaAdobe-paketitPortfolion valmistelu

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti nuorille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta, suunnittelusta ja mediasta, jotka haluavat kehittää taiteellista kykyjään. Yli kaksi viikkoa kesäkoulu tarjoaa jännittävän käytännön kurssin, jossa yhdistyvät luova opetus ja innostavia työpajoja ja käytännön istuntoja, jotta opiskelijat voivat tutustua luovaa Pathways ja kehittää taitoja tulevaisuudelleen. Sinua kannustetaan kokeilemaan erilaisia ​​taiteen aiheita, antaen sinulle mahdollisuuden tutustua omaan luovaan tyyliinsä ja ymmärrykseen luovasta prosessista idean kehittämisestä valmiiksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bournemouth
Request Info
Englanti
Part-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arts University Bournemouth - Summer Courses