Arts University Bournemouth - Summer Courses

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koe. Kysymys. Haaste. Luoda. Vain joitain asioita, joita sinua kannustetaan tekemään kesäkursseissamme.

Kurssiopettajamme, jotka opettavat päätoimista koulutusohjelmaanmme ja jotka tukevat vierailevien ohjaajien, erikoistuneiden teknikoiden ja opiskelijoiden tutkinnot, erittäin käytännölliset kurssiemme antavat sinulle mahdollisuuden tutustua erilaisiin lähestymistapoihin luovaa ajattelua ja tekemistä varten erilaisissa taiteissa muotoja.

Keskeisten kurssien lisäksi oppii luovaa tekniikkaa ja prosesseja lisäämään luottamusta taiteellisiin kykyihisi, antaen sinulle mahdollisuuden tehdä tietoisempia päätöksiä tulevaisuudesta.

Saatat olla ilmoittautunut parantamaan taidekokoelmaa , täydentämään yliopistosovellusta tai haluatko rikastuttaa ansioluetteloasi tai kiinnostusta luovaan maailmaan.

Kurssimme houkuttelevat nuoria opiskelijoita, luovaa ammattilaista ja freelanceria Isosta-Britanniasta ja ympäri maailmaa eri aikakausilta, taustoilta ja kokemuksilta.

Kolmen viikon kurssimme ovat avoinna kaikille harrastajille iältään 13, 15 ja 18; ikärajaa ei ole.

Kesäkurssimme antavat sinulle mahdollisuuden:

  • Kehittää uusia luovia taitoja ja tekniikoita
  • Valmistaudu taidekurssiin yliopistossa
  • Opi luovuuden asiantuntijoilta
  • Koe opiskelu British Arts -yliopistossa
  • Tehosta uranäkymiäsi
  • Jaa ajatuksia ja taitoja opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa
  • Vietä aikaa yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan huippukohteista
  • Hanki portfolioneuvonta ja yliopiston sovellustuki
  • AUB-todistus osallistumisesta

FAQS

Jos kysymys ei kuulu kuitenkaan ota meihin summercourses@aub.ac.uk tai soita 44 1202 363831/363823. Voit myös Skype meitä: summercoursesAUB.

Kuka voi osallistua AUB-kesäkurssiin?

Kesäkurssimme ovat avoinna kaikille luoville harrastajille

Nuoremmat opiskelijat voivat osallistua luovan taiteen kesäkouluomme , joka on suunniteltu innostuneille luoville 14-16-vuotiaille ( kesäkurssi ) ja 13-14-vuotiaille (heinäkuun kurssi).

Kurssit houkuttelevat kaiken ikäisiä opiskelijoita, luovia ammattilaisia ja freelancereita Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja ympäri maailmaa, monenlaisista taustoista ja kokemuksista.

Kesäkurssimme hyötyvät myös tällaisesta sekoitus ihmisistä, jotka voivat oppia ja tehdä yhteistyötä.

Onko kesäkurssin erityisvaatimuksia?

Kesäkursseihimme ei ole muodollisia sisäänpääsyvaatimuksia, koska haluamme opiskelijoiden ja mainosten jakavan ja oppivat riippumatta siitä, mikä heidän taustansa tai aiemman kokemuksensa on.

Kurssit ovat erittäin käytännöllisiä ja kirjoitettuja niille, jotka ovat kiinnostuneita luovuudesta. me vain odotamme kesäopiskelijoiden olevan innostuneita ja halukkaita oppimaan yksilöinä ja osana tiimiä.

Et tarvitse mitään aiempia tutkintoihin liittyä kursseihimme.

Mitä kieltä kurssi pidetään? Tarvitsenko sertifikaatin tai Englanti tai Ielts-testi?

Kaikki kesäkurssit opetetaan englanniksi.

Englanninkielisiä englantilaisia ​​vaatimuksia ei ole, mutta suosittelemme, että sinulla on keskitaso Englanti, jotta voit hyödyntää täysin kokemuksemme kesäkursseistamme ja pystyä kommunikoimaan kurssijohtajan ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Jos epäilet, että englanti on tarpeeksi hyvä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen summercourses@aub.ac.uk .

Kuinka monta ihmistä on minun kurssissani?

Kurssimme ovat erittäin suosittuja, jotta voimme varmistaa, että sinulla on suuri kurssikokemus ja riittävästi aikaa tutorisi kanssa.

Luokanumerot vaihtelevat kurssin mukaan, mutta kesäkursseilla on tyypillisesti 15 - 25 opiskelijaa kurssia kohden, kurssijohtajan, kurssin assistentin ja AUB-opiskelijoiden suurlähettiläiden kanssa.

Miten varata kesäkurssi?

Kaikki kesäkursseja voi varata verkkokaupastamme veloituksetta tai luottokortilla.

Jos et voi maksaa verkossa, pyydämme sinua täyttämään varauslomakkeen ja antavat sinulle pankkitilitietosi, jotta voit järjestää pankkisiirron (ota huomioon, että pankki maksaa lisämaksua, jos valitset tämän. menetelmä).

Lähetä varauslomake sähköpostitse summercourses@aub.ac.uk.

Saat lisätietoja täältä .

Olen kansainvälinen opiskelija - tarvitsenko viisumin ottaa kesäkurssi?

Jos sinulla ei ole UK / EU / ETA-passia, tarvitset viisumin, jonka avulla voit opiskella täällä jonkin kurssiemme suorittamiseksi.

Suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista, jotka aikovat opiskella lyhyttä kesäkurssia Isossa-Britanniassa, voivat tehdä sen lyhytaikaisen tutkintotodistuksen avulla.

Sinun vastuullasi on kuitenkin päättää, tarvitsetko etukäteen viisumihakemuksen ja ansaitset riittävästi aikaa viisumin hankkimiseen.

Sinun on annettava riittävästi aikaa saada tarvittavat viisumit ennen kesäkurssiamme ja yliopisto antaa viisumin tuen vahvistuskirjeen saatuaan täyden maksun.

Katso Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen viisumi

Kaikki viisumit ja matkustusasiakirjat, joilla vahvistetaan kelpoisuus, tarkistetaan joko saapumatta yliopisto-majoitukseen tai ensimmäisenä päivänä rekisteröinnissä. Jos sinulla ei ole oikeaa viisumia, emme voi sallia sinun liittyä kurssiin, eikä sinulla ole oikeutta hyvitykseen.

Jos haet viisumia ja tarvitset asiakirjoja, jotka vahvistavat matkustus- ja kurssijärjestelyt viisumin saamiseksi, huomioikaa, että kurssin vahvistuskirjeet viisumihakemuksille myönnetään vasta, kun kurssimaksut ja mikä tahansa majoitus, jonka olet varannut, on maksettu kokonaan.

Mitä muuta tarvitsen maksaa?

Kesäkurssimme ovat täydellisiä, mukana kaikki materiaalit ja resurssit.

Majoituksellamme tarjotaan aamiainen ja lounas (maanantaista perjantaihin), joten opiskelijat tarvitsevat vain ylimääräistä rahaa ilta- ja viikonloppu-aterioihinsa. On suositeltavaa tuoda abit ylimääräistä, jos aiot käydä ostoksilla lahjoja, henkilökohtaisia ostoksia, ylimääräisiä välipaloja ja viikonloppuharrastuksia varten.

Jos asut paikallisesti tai olet päättänyt varata vain kesäkurssin ja järjestää majoituksesi itsenäisesti, sinun on annettava riittävästi varoja lounaalle ja muille aterioille, aktiviteeteille tai henkilökohtaisille ostoksille.

Mitä pääsen kurssin loppuun?

Sinulle myönnetään AUB-todistus osallistumisesta kurssin suorittamiseen.

Voit käyttää tätä todistamaan työn, joka voidaan lisätä salkkusi tai cv. Voit myös hakea kotiyliopisto-opintopistemääriä tekemään mitä tahansa tekemääsi tutkimusta (esim. Opiskelu ulkomailla toisessa yliopistossa tai opiskelija, joka ottaa IB-luottoluokituksen).

Riippuen kesäkurssista, jonka olet ottanut, sinulla on myös tilaisuus viedä mukanasi teidän aikaanne työsi.

Esimerkiksi Make-up-opiskelijoilla on sketäkirjoja ja digitaalisia tulosteita valmiista tyyleistä valokuvista, elokuva- ja animaatioopiskelijoilla on lyhytelokuvia, muotitieteen opiskelijat voivat viedä kotiin valmiin vaatteensa sekä muotikalunsa jne.

Sijainnit

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin