Anglolang Academy of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perinteistä brittiläistä sijainti

Anglolang on kansainvälinen Englanti kielikoulu, joka on perustettu vuonna 1985 historiallisen turistikohteessa Scarborough kauniilla North Yorkshire rannikolla. Koulu sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja eniten majoitus. Se tarjoaa perinteisen brittiläinen paikka opiskella ja kätevän pääsyn tärkeimmät kaupungit Englannissa ja Skotlannissa.

Vakiintunut Laatu Englanti koulu

Koulu on 19th century Manor House on suuri puutarha. Tilat tarjotaan muun muassa WiFi, interaktiiviset taulut, elokuvateatteri, suuri kasvihuoneessa kahvila, kirjasto ja opiskelijoiden oleskelutila.

Monenlaisia ​​ympäri vuoden kursseja, kuten Erasmus + Kurssit

Anglolang n Englanti kursseja kehittää taitoja kommunikoida Englanti ottein. Tarjoamme laajan valikoiman ympäri vuoden kursseja aikuisille, opettajan koulutus, IELTS valmistelu ja Professional Englanti. Tarjoamme kursseja perheille ja nuorempien opiskelijoiden kesäisin.

Anglolang verkossa

Kaikki Anglolang opiskelijat voivat käyttää Anglolang netissä - meidän opiskelija-alueella, joka tarjoaa 24 tunnin pääsy ilmaisia ​​oppitunteja sekä linkkejä hyödyllisiin sivustoja.

Viihtyisä majoitus

Pidämme huolta valittaessa majoitus ja voi järjestää sinulle asua Englanti perheeseensä majatalo, hotelli tai itsepalvelumajoitusta.

Sijainnit

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Osoite
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1723 367141