Acudemy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yksinkertainen, tehokas

Acudemy on koulutuksen tarjoaja, joka sijaitsee Lontoon keskustassa, joka on erikoistunut akkreditoituihin ja räätälöityihin koulutuksiin. Suositut kurssit sisältävät kirjanpidon106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Keitä olemme

Acudemy Oy on Keski-Lontoossa sijaitseva koulutuskeskus, joka on erikoistunut pienyritysten ja yksityishenkilöiden akkreditoituun ja räätälöityyn koulutukseen.

Ammattilaisten kirjanpitäjien ja ylimmän liiketoiminnan yrittäjän perustama halu nostaa ja laajentaa alan toimijoiden osallistumista ja saavutuksia, jolloin siitä tulee arvokas resurssi työnantajille.

Acudemy tarjoaa akkreditoituja ja räätälöityjä kursseja suosittuihin liiketoimintaryhmiin, kuten kirjanpitoon ja rahoitukseen, myyntiin ja markkinointiin sekä projektinhallintaan. Tarjoamme lyhytaikaisia kursseja, viikonloppukursseja ja sisäistä koulutusta Lontoon koulutuskeskuksessamme tai valitsemassasi paikassa.

Tehtävämme

Joukkue, joka koostuu ammattilaisista ja vanhemmista liikeyrittäjistä, on meidän tehtävämme on mahdollistaa ja kannustaa alan toimijoita osallistumaan koulutukseen ja maksimoimaan saavutuksensa. Epäilemättä arvokas resurssi kaikentyyppisille yrityksille, nimemme liittyy olennaisesti ylivoimaisiin koulutuksiin.

Acudemy Training toimii tiukkoihin arvoihin perustuvan Acudemy periaatteen mukaisesti.

Koulutusarvot

  • Tarjoamalla osallistujille ympäristö, joka antaa heille mahdollisuuden kehittää taitojaan
  • Toimia katalysaattorina työnantajien ja työntekijöiden välisille tehokkaille kumppanuuksille
  • Palkitseminen omistautumisesta, sitoutumisesta ja ponnisteluista tarjoamalla parasta koulutusta
  • Sitoutunut täyttämään asiakkaiden tarpeet ja hallitsemaan sekä oppijoiden että työnantajien odotuksia
  • Työ parhaiden käytäntöjen mukaisesti
  • Juhlistaa muiden menestystä

Koulutusohjelmamme on suunniteltu lisäämään oppijoita, jotta he voivat saavuttaa opetus- ja uran tavoitteensa. Rakennamme valoisia tulevaisuudennäkymiä helpottamalla osallistujia, joilla on taidot luoda ainutlaatuinen yhdistelmä etuja itselleen ja työnantajalle.106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Miksi valita meidät

Vuodesta 2013 Acudemy Training on tarjonnut akkreditoitua ja Acudemy koulutusta eri erikoisalojen, kuten kirjanpidon ja rahoituksen, johtamisen ja johtamisen välillä. Tässä on kolme pientä asiaa, jotka tekevät koulutuksen Acudemy erikoisalalla.

Saavuta urasi tavoitteet

Palvelumme on suunniteltu siten, että yksilöt voivat saavuttaa koulutus- ja ura-tavoitteensa käyttämällä käytännön koulutusohjelmaa, joka on kehitetty kannustamaan osallistujia kehittämään edelleen teoreettisia tietojaan käytännön sovelluksen kautta.

Ihanteellinen niille, jotka haluavat kehittää omaa kehitystään.

Joustava

Keskitymme erityisesti joustavien oppimismahdollisuuksien tarjoamiseen pienemmissä ryhmissä, mikä takaa ehdokkaiden mahdollisimman suuren vuorovaikutuksen ja osallistumisen. Otamme myös aikaa seurata kustannuksiamme, sillä yksi vahvuuksistamme on varmistaa, että kaikki uran ohjaamat ehdokkaat ovat kursseillemme edullisia riippumatta heidän tietämyksensä tai kokemuksensa tasosta.

Poikkeuksellinen tuki

Kokenut tiimimme on aina valmiina auttamaan. Poikkeukselliset tuki- ja ohjaustasot tarkoittavat aina, kun tarvitset neuvoja tai rohkaisua, olemme oikeassa puolellanne. Acudemy voi auttaa sinua, kun haluat parantaa uramahdollisuuksiasi, saada mainoksen, palata töihin tai erottua väkijoukosta.106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Acu Empire House,
Grays Inn Road,225

WC1X 8RH Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: