Accent International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Accent Kansainvälinen

Accent International

Executive ja ammatillinen koulutus

Aksentti on pieni, asiantuntijaorganisaatio. Vaikka teemme suuryritykset, meillä ei ole koskaan yli 25 kurssilaisten meidän kursseja Bicton College. Tämä on tarkoituksellista, koska uskomme, että meidän täytyy rajoittaa ihmisten määrä, jotta voimme tarjota henkilökohtaista, räätälöity palvelu ja vastata osallistujien tarpeisiin.

Meidän osallistujat ovat kypsiä aikuisia - johtajien ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat nopeaa edistystä tietyillä alueilla.

Meidän opinto-ohjelmiin ovat yleensä Englanti, Business Englanti tai Specialist Englanti.

Yleistä Englanti voi sisältää Sosiaalinen, Travel, General Communications, opiskelua varten.

Business Englanti katsoa General Business Kieli tai workfocused aiheista kuten talous, myynti, markkinointi, Human Resources, tuotanto-, logistiikka- jne

Specialist Englanti voi tutkia sellaisilla aloilla kuten kirjanpito, Pankit, Rakennus-, Insinööri-, vakuutus, laki, lääketiede, Petroleum, lääketeollisuus, tekniikka.

Erityisiä taitoja voi kattaa tapaamiset, neuvottelut, esitykset, raportointitaitoja, kulttuurienvälinen tietoisuus, osallistumalla konferensseihin.

Käyttöönotto

Accent perustettiin vuonna 1988 erikoiskonsultointi ja Englanti kielikoulutusta organisaatio yrityksille, johtajille, esimiehille ja ammattilaisille. Sen jälkeen olemme tehneet läheistä yhteistyötä yritysasiakkaiden ja yksilöiden eri puolilta maailmaa tarjota koulutusta ratkaisuja kieliongelmien ja auttaa heitä hyödyntämään mahdollisuuksia, jotka ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

Englanti on epäilemättä kieli kansainvälisen viestinnän liiketoiminta ja työelämästä. Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka lisäävät Englanti niiden muiden kykyjen yhtäkkiä osaa tehdä kansainvälisesti - avata uusia markkinoita, kansainvälistyvässä toimintaa, luoda todellinen kulttuurien väliseen viestintään, oppiminen muista maista ja mikä parantaisi yhtiön näkymistä ja myös uran.

Accent toimii erikoisosaamisalueiden Englanti kielikoulutusta, yrityksen sisäisiä koulutusohjelmia, yhteensä-kielikylvyt, johtamiskoulutus, kurssien suunnittelussa, yksi-yhteen, pieni ryhmä ja yhdistelmä koulutuksen muodoissa, asiantuntija seminaarit, simulaatiot, tarveanalyysi ja konsultointi.

Philosophy

Filosofia Accent voidaan tiivistää, "Henkilökohtainen, ammatti-, laatu koulutus".

henkilökohtainen - sillä vaikka Accent toimii kansainvälisesti, meidän keskusta on pieni ja osanottajamäärä on huolellisesti rajoitettu. Näin voimme tarjota henkilökohtaista huomiota sekä suunnittelun kursseja yksilöllisiin tarpeisiin.

Ammattilainen - koska Accent käyttää päteviä ja kokeneita kouluttajia, jotka yleensä pätevyys ja kokemus erikoisaloilla kuten yritysten, rahoitus-, tiede-tai IT - Kielen lisäksi opettajan pätevyyttä.

Laatu - koska Accent on sitoutunut laatuun - koulutukseen, materiaalien, tiloissamme, majoitus- ja client-yhtiön suhteita. Uskomme, että kaikki osat koulutusohjelmaa ovat yhtä tärkeitä - alkukontaktista loppuraporttiin.

Praktikum - koska Accent on tottunut työskentelemään liikemiehet, yrityksille ja ammattilaisille. Kaikista palveluistamme perustuvat koulutusohjelmat, ei opetusta. Tunnelma aksentti kurssi on täysin erilainen kuin koulu - lähestymistapa, suhteet ja ympäristö soveltuvat vakava, kypsä aikuisten ammatillinen tarve Englanti.

Laatutakuu

Accent on tunnustettu tehokas British Council - joka tarkastaa säännöllisesti yhteyttä ja varmistaa, että korkeat standardit täyttyvät edelleen. Aksentti on myös jäsenenä Englanti UK, joka on ammatillinen elin Englanti kieli ja teollisuusministeriö on toinen laatu näyttö. Lopuksi, olemme jäseniä BusinessEnglishUK joka on erikoistunut järjestö Business Englanti tarjoajille.

Nämä ovat tunnustettuja laatu-.

Todellinen tae, on kuitenkin asiakkaiden tyytyväisyyden ja kurssilaiset, kuinka kauan olemme työskennelleet yritysten ja osallistujat, jotka palaavat enemmän koulutusta Accent.

Keskipisteenä Koulutus Excellence

Accent perusti kouluttaja - ja huippuosaamista koulutuksessa on ytimessä organisaation. Tiimimme kouluttajien tukevat vahvasti toimistohenkilökunta joka tarjoaa infrastruktuurin ja alustan avulla kouluttajiamme tuottaa laadukkaita ohjelmia jokaiselle kurssin osallistuja.

Sijainnit

Itä Budleigh

Osoite
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

Itä Budleigh, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta