Abbey Road Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA Abbey Road instituutista.

Abbey Road Instituutti on koulutus maaperää seuraavan sukupolven musiikin tuottajien ja ääniteknikot.

Valjastamalla osaaminen ja innovaatio syntyy Abbey Road Studios ja yhteistyössä asiantuntijoiden teollisuuden opetamme ammatikseen vuoden edetessä Tutkinto Musiikin tuottaminen & Sound Engineering.

Teemme tiivistä yhteistyötä insinöörien ja tuottajien avulla luodaan laaja, kädet ja kärjessä opetussuunnitelma. Tämä valmistelee oppilaita aloittaa uran musiikin alalla yhtä ainutlaatuinen kuin ne ovat. Mikä yhdistää opiskelijamme ja joukkue on rakkaus musiikkiin ja intohimosta luoda.

Vittuilemassa MUSIIKINTUOTANTO- JA äänitekniikan URA kanssamme.

Opiskelijamme oppivat luova kärjessä tuottajia, teknisiä asiantuntijoita, ammattilaisille ja vakiintuneita ja kokenut nimet koko musiikkiteollisuus. Valitessaan opiskella Abbey Road instituutti on elämää muuttava päätös ja kerran elämän ajan kokemus.

Meidän valmistuneet ovat tulevaisuuden musiikin ja levyteollisuus.

Kurkistetaan meidän studio

Lippulaiva koulu, Abbey Road instituutti Lontoossa, perustuen Abbey Road Studios North West London, käynnistettiin syyskuussa 2015 mennessä. Koulu on integroitu Abbey Road Studios rakennuksessa ja tarjoaa opiskelijoillemme oma opetuksen tilaa ja mittatilaustyönä ateljeetila työskennellä 7 päivää viikossa. Olemme ylpeitä isäntä koulumme dynaamisessa opetuksen tila, joka tukee kaikkia alueita kurssin. Tulet työskentelemään huippuluokan, alan vakiovarusteena ammattitaitoinen studioissa.

Yleiskatsaus tilaa

Koko kurssin sinun täytyy käyttää sekä opetuksessa ja kaupallisen studioissa eri vaiheissa riippuen moduulit olet työskennellyt. Meidän varten rakennettu tilat sisältää nauhurin tilan ja ammatillinen standardista valvomossa kaksi tuotantolaitosta huonetta, sekoitushuoneessa ja luentosali yksittäisten työasemien.

Opiskelijat voivat käyttää instituutin studiossa molemmat osana aikatauluun opetuksen sekä ulkopuoliset luokan aika itsenäisesti johdettu tallennus-, tuotanto- ja sekoittaminen. Jokaisella opiskelijalla on pääsy tehokkaan tietokoneen työasema käytettävissä ennen, sen aikana ja sen jälkeen luokassa.

Voit aloittaa projektin studiossa ja jatkaa tallennusta, muokkaamista ja sekoittamalla luokkahuoneessa työasemien tai tuotantoon sviittejä tai sekoittamalla huonetta. Abbey Road instituutin opiskelijat voivat olla varmoja he oppivat on parasta alan standardi laitteet luokkahuoneessa ja studio. Meidän studioissa on laaja valikoima ohjelmistoja ja laitteistoja mahdollistaa erilaisten hybridi asetelmissa, jotka ovat sekä käytännöllisiä ja sopii nykypäivän audiotuotantoympäristö.

Käytännön kohdalle myönnetään tapauskohtaisesti ja täysin valvoo meidän pätevää henkilöstöä. Käytännön istuntoja voi varata opiskelijoiden viikoittain tai kuukausittain aikana käyttötunnit instituutin. Ei ole rajoitettu määrä käytännön aikaa opiskelija voi varata aikana / suuntansa, ainoana edellytyksenä saatavuudesta.

Sijainnit

Lontoo

Abbey Road Institute

Osoite
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7266 7397