Abbey College Manchester

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme ei-selektiivisiä, co-opetus, itsenäinen korkeakoulu sydämessä Manchesterin keskustan. Suurin osa 220 opiskelijat opiskelevat A-tasoja, GCSE-todistukset tai meidän International Foundationin ohjelmaa. Meidän helppokäyttöinen, turvallinen, kannustava ympäristö opiskelijoille saavuttamaan tavoitteensa ja onnistuneesti siirtyä valitsemaansa yliopistossa. Tarjoamme ainutlaatuisen vaihtoehdon perinteisille koulujen joustava ohjelmia ja yksilöllistä oppimista samalla säilyttää vahva akateeminen eetoksen.

Historiamme

Abbey College Manchester perustettiin vuonna 1990 ja on osa Alpha Plus ryhmä riippumattomien kouluissa ja oppilaitoksissa.

Abbey College Manchester juhlii nyt 25-vuotisjuhlavuottaan aikana 2015 ja on kehittynyt vahva maine paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti opetuksen korkea laatu, pieni luokkakoot ja vahva tutor tukijärjestelmä.

Erilaisia ​​kursseja tarpeita yksittäisten opiskelijoiden tarjotaan: Kahden vuoden A-tasot; Yksi vuosi Intensiivinen vallata A-tasot; One Year Business BTEC; Yksi ja kaksi vuotta International Foundation ohjelmat (Business and Engineering) ja yhden vuoden GCSE-todistukset.

Oppilaitos sijaitsee modernissa viisi kerroksinen rakennus sydämessä Manchesterin keskustan. Kaikki luokkahuoneet, sviitit ja laboratoriot ovat hyvin varustettuja ja resurssit, ja tarjota opetuksen ja oppimisen ympäristö auttaa opiskelijoita täyttämään heidän toiveensa.

Laitteet

Abbey College Manchester on valikoima nykyaikaisia ​​laitteita ja resursseja auttaa pääsemään korkealaatuista opetusta opiskelijoille.

Kaikki luokkahuoneet hyötyvät state-of-the-art tilat, nykyaikaisten tekniikoiden kuten interaktiivinen valkoinen levyt, kannettavat tietokoneet ja kosketusnäytöt. Kaikki osastot on varustettu asiantuntija huonetta ja oppikirjat tarjotaan kaikille kursseille.

Opiskelija on oma henkilökohtainen tietokone sisäänkirjautumisen ja pääsyn opiskelija jaetun aseman jossa opetusresursseja on tallennettu. Käytännön työ ja tutkimus on keskeinen opetus biologian, kemian ja fysiikan, ja niin jokainen kohde opetetaan nykyaikainen, aihe erityisiä laboratorio. Jokainen huone on varustettu korkeimpien standardien ja on hyvin varustettu, jotta toimituksen monenlaisia ​​kokeita ja mielenosoitusten edistää opiskelijoiden oppimista.

Luovuus kukoistaa kollegiossa Art & Design ja valokuvaus opetetaan omistettu, hyvin varustettuja huoneita. Opiskelijoita kannustetaan ilmaisemaan itseään käyttäen tekniikoita vaihtelevat 3D-mallinnus, tekstiilejä, kuvanveisto ja valokuvaus sekä perinteiset maalaus ja piirustus. On myös pimeässä huoneessa, jossa kuvia voidaan parantaa ja kehittää opiskelijoiden. Suuri tutkimus keskus on saatavana hiljainen ja valvottu tutkimusalueella. Täällä opiskelijat voivat käyttää omaa tai college läppäreissä henkilökohtaiseen työstä. On langaton yhteys saatavilla täällä ja ympäri college.

Opetus ja oppiminen

Opetus ja oppiminen on tiukka samalla kun luova ja reagoivat yksittäisen opiskelijan tarpeeseen.

Pienet luokat

Uskomme, että pienet luokat ja laadukasta opetusta ovat avain menestykseen. Tämä lähestymistapa on hyvin henkilökohtainen ja tarkoittaa sitä, että opiskelijat ovat keskittyneet opinnoistaan ​​ja annetaan paljon huomiota opettajien maksimoimaan saavuttamiseen ja täyttävät potentiaalia. Rinnalla pieni luokkakoot me edistää ympäristön saamalla ole yhtenäistä politiikkaa ja luoda suhteita, joissa jokainen on etunimi ehdoin.

Asiantuntija opettajat

Meidän oma opettajat on erinomainen tietoa niiden aiheista ja tekniset tiedot sekä tarkastajaa merkittävä tutkimus laudat ne on hyvät mahdollisuudet tarjota ohjausta ja tukea kehittämisessä tutkimus tekniikkaa. Opettajat hajoavat aineet hallittavan osiin niin, että opiskelijat voivat työskennellä helpommin kohti laadut he tarvitsevat. Opiskelijat ovat valmiita perusteellisesti julkiseen tarkastukset ja vahvistuksen tärkeitä opiskelutaitoja.

Opiskelu college

Kaikki opiskelijat ovat aikataulutettu, valvottu tutkimus sisäänrakennettuna niiden ohjelmia. Tutkimuksessamme keskustassa opiskelijat työskentelevät hiljaa ja tämä perustuu kulttuurin keskittyminen ja kunnioitusta oppimiseen muiden tarpeita.

Arviointi ja seurantaprosessi

Pienet luokkakoot tarkoita opettajat voivat käyttää enemmän aikaa arvioitaessa kunkin opiskelijan työtä ja antavat suullinen ja kirjallinen palaute yksi yhteen pohjalta. Opettajat arvioivat opiskelijoiden työtä ja saavuttamista usein. Raportit lähetetään kotiin kukin puoli aikavälillä ja sisältävät kirjallisia huomautuksia ja tietoja, jotka kattavat läsnäolo, akateemisen saavuttaminen ja opiskelijan ponnisteluja sekä luokassa ja omalla ajallaan. Opiskelijat ja opettajat pohtimaan nykyistä työtä ja nostaa tasoa sopimalla tavoitteet esimerkiksi aihe tiedon, ajanhallinta, tarkistaminen menetelmiä ja edistystä kursseista. Tämä puolestaan ​​lisää luottamusta ja nostaa standardeja.

Läsnäolo

Läsnäolo seurataan päivittäin rekisteröinti ja alussa jokaisen oppitunnin. Vanhemmat / huoltajat ovat kosketuksissa jos opiskelija ei ole läsnä luokassa.

Sijainnit

Manchester

Abbey College Manchester

Osoite
5-7 Cheapside
Off King Street

M2 4WG Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 161 817 2700