Lue virallinen kuvaus

Miksi Valitse Able Manchester:

Luo Räätälöidyt Englanti Kurssin!

ABLE Manchester tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan Englanti kielen kehitystä tarjoamalla jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden luoda mittatilaustyönä kurssi, jonka avulla ne voivat täyttää oppimisen tavoitteet olivatpa he ammattilainen, henkilökohtainen tai akateeminen.

Lisää minut Skype keskustelemaan alkaa tänään: skype: alicja_golub

-Affordable Kurssit-

ABLE Manchester on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille paitsi loistava kielikursseilla mutta myös vastinetta rahalle ja siksi meillä on selkeä hinnoittelurakenne ja erittäin edullinen hinnat alkaen £ 5 tuntia. Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus luoda mittatilaustyönä kurssi, jonka avulla ne voivat täyttää oppimisen tavoitteet.

-Koettu, Professional Tutors-

ABLE Manchester on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille paitsi loistava kielikursseilla mutta myös vastinetta rahalle ja siksi meillä on selkeä hinnoittelurakenne ja erittäin edullinen hinnat alkaen £ 5 tuntia.

Student Mielipiteitä:

"Lähestymistapa ABLE Manchester on fantastinen - tässä lyhyessä ajassa olin koulussa pystyin parantamaan minun yleistä Englanti taitoja, kun todella rakennuksen minun Business Englanti." -Robert Chojecki "Yhdistämällä ABLE Manchesterin kurssit yhdessä saatoin saavuttaa minun tavoite saada Band 7. IELTS nopeammin kuin koskaan ajatellut mahdollista. "-Diego Natali

Englanti kielikurssit Manchester City Centre:

Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus luoda mittatilaustyönä kurssi, jonka avulla ne voivat täyttää oppimisen tavoitteet.

Manchester on kaikki ja se on paljon halvempaa kuin elää Lontoossa! Kaksi maailmanluokan jalkapalloseuroille, kolme merkittävää yliopistot, keskus teollinen vallankumous, joitakin parhaista British bändejä kaiken aikaa, loistavat ostosmahdollisuudet, unohtumaton yöelämä, uskomattomia ravintoloita ja täysin ainutlaatuinen sekoitus modernia ja goottilaista arkkitehtuuria. Helppo kuljetus Manchester on kompakti kaupunki, joka tekee saada noin helppoa yksi parhaista julkisen liikenteen palvelut Isossa-Britanniassa.

Monikulttuurinen Capital Manchester on yksi ystävällisin kaupungeista Britanniassa jossa yhdistyvät Pohjois charmi vilkas monikulttuurinen ilmapiiri. Upealla paikalla Britannian Manchesterin sijainti tarkoittaa, että suuret kaupungit ja nähtävyydet - Liverpool, Leeds, York, Pohjois-Walesissa ja Järvi ovat alle tunnin ja puoli pois, mikä tekee päiväretkiä ja viikonloppu vierailut helppoa ja yksinkertaista.

Minuutin päässä lentokentältä linkkejä Manchester Airport on vain 20 minuutin junamatkan päässä kaupungin keskustasta ja Liverpoolin lentokenttä on alle tunnin päässä.

ABLE Manchester voi järjestää erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja asiakkaan vaatimukset ja budjetti!

Homestay

Tämä on loistava tilaisuus kokea elämää todellinen Englanti perhe. Eläminen Englanti perhe tarkoittaa, että voit olla todellinen Englanti upottamalla kokemus saat mahdollisuuden harjoitella kielitaidon äidinkielenään puhuvan luokan ulkopuolella.

Kaikki loma perheet ovat täysin tarkastaneet ja on läpäistävä laaja haastattelussa. Tällä ABLE Manchester käytämme vain isäntäperheet, joilla on runsaasti kokemusta hosting kansainvälisille opiskelijoille. Vietämme paljon aikaa vastaavat opiskelijoiden oikeus isäntäperheen varmistaa opiskelijoilla on paras pysyä mahdollisimman.

Homestay on jaettu kahteen luokkaan - standardi ja executive - ja on saatavilla kokonaan tai puolihoidolla.

Student Residence

Tämä on ihanteellinen niille, jotka haluavat elää nuori ja elinvoimainen ympäristö muiden opiskelijoiden. Meidän opiskelija-asuntojen sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, joten se on helppo päästä kouluun. Tämän tyyppinen majoitus tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, sillä opiskelijat ovat lähellä paljon mukavuuksia ja voi säästää kuljetuskustannuksia.

Opiskelija-asuntojen ovat ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat olla joitakin vapautta, koska voit tulla ja mennä kuten haluat ja myös mahdollisuus kokata itse. Asuminen Residence on täydellinen ihmisille, jotka rakastavat seurustella, kun tyypillisesti elää 5-6 muiden ihmisten ja hyvin usein ne ovat eri puolilta maailmaa, joten voit elää todella kansainvälisessä ympäristössä!

Opiskelija-asuntojen on oma makuuhuone kylpyhuone ja yhteinen keittiö ja olohuone.

Opiskelija-asunnossa

ABLE Manchester on vain Englanti Kieli akatemia Manchester voidakseen tarjota opiskelijoilleen käyttää yksinomaan opiskelija-asunnossa. Huoneisto sijaitsee 20 minuutin päässä koulun ja sisältää kolme kahden hengen makuuhuonetta, joissa yhteinen kylpyhuone ja keittiö. Hiljattain remontoitu, asunto on erittäin edullinen vaihtoehto tuleville opiskelijoille opiskella ABLE Manchester.

Tämä huoneisto on vain käytössä ABLE Manchester opiskelijoita niin saat tietää flatmates ennen saapumista - me myös yrittää pitää sekoitus kansallisuuksia asunnossa niin, että voit puhua vain Englanti kotona. Tämä on ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät edullisia vaihtoehto, mutta haluavat turvallisuutta vuokrata luotettavasta lähteestä. Huoneisto omistaa ABLE Manchester niin voi vuokrata sekä pitkän aikavälin ja lyhyen aikavälin pohjalta.

Yksityinen asunnot

Jos aiot pysyä Manchester pitkäksi aikaa (yli kuusi kuukautta) tai jos haluat elää ystävän kanssa tai kumppani, sitten yksityinen vuokra voisi olla vastaus. On olemassa paljon vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin vaatimukset ja budjetit. ABLE Manchester voi auttaa ja neuvoa niille, jotka haluavat vuokrata talon tai litteä suunnatulla vuokranantaja. Vain ilmoittaa meille varauksen yhteydessä. Hotellit ja hostellit Koska merkittävä kaupunki, on useita hotelleja ja hostellit saatavilla sekä pitkän ja lyhyen aikavälin pohjalta. Manchesterin keskustassa on laaja valikoima hotelleja jokaiseen makuun - ylellisyyttä, liiketoiminnan ja budjetti, ja olemme enemmän kuin mielellään neuvoja ja varaa hotellimajoituksen osana opintokokonaisuus. On suuri hostelli lähellä koulu, jossa kabinettia ja vuodepaikkaa asuntoloista voi vuokrata lyhytaikaisesti.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

ABLE English Language School in Manchester UK

ABLE suosituin kurssi keskittyy kaikki keskeiset taidot opiskelijoiden täytyy käyttää Englanti tehokkaasti reaalimaailman asetus. Kommunikatiivinen oppitunti keskittyy ne ... [+]

ABLE suosituin kurssi keskittyy kaikki keskeiset taidot opiskelijoiden täytyy käyttää Englanti tehokkaasti reaalimaailman asetus. Lisää minut Skype keskustelemaan alkaa tänään: alicja_golub Kommunikatiivinen oppitunti keskittyy neljään taitoja; puhumiseen, kuuntelemiseen, lukeminen ja kirjoittaminen. Kurssin tavoitteena on, että opiskelija pystyy kommunikoimaan sujuvasti, luonnollinen tyyli.

Kuinka kauan minun täytyy tutkia oppia Englanti?

Tämä riippuu tasosta aloitat, mitä äidinkieli on ja kuinka kovaa työtä! Absoluuttinen aloittelija voi yleensä saavuttaa vahva keskitason tasolla 9-12 kuukautta.

Kuinka monta tuntia viikossa minun täytyy opiskella? ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ABLE English Language School in Manchester UK

Rakentaa luokat ABLE on suunniteltu, jotta opiskelijat voivat kehittää taitojaan erityisaloilla kielen. Nämä luokat keskittyvät joko yksi taito tai yhtenäisen pinta kiele ... [+]

Rakentaa luokat ABLE on suunniteltu, jotta opiskelijat voivat kehittää taitojaan erityisaloilla kielen. Nämä luokat keskittyvät joko yksi taito tai yhtenäisen pinta kielen niin, että opiskelijat voivat kunnostautua näillä alueilla. Rakentaa luokat ovat loistava niille, jotka etsivät parempaa ymmärtämistä tietyn alueen tai joilla on erityinen vaatimus oppimisen Englanti. Lisää minut Skype keskustelemaan alkaa tänään: alicja_golub Rakenna luokat ovat täydellinen lisä mihin tahansa saavuttaa tai Opi kurssin. Rakenna luokat ovat: Rakenna Kirjoittaminen, Rakenna lukeminen ja sanasto, Rakenna sujuvuus, Rakenna Kielioppi ja rakentaa liiketoiminnan.

Kuinka kauan minun täytyy tutkia oppia Englanti? ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ABLE English Language School in Manchester UK

Saavuttaa kursseja ABLE keskittyä taitoja ja tekniikoita, joita tarvitaan saada luokan haluat ja ansaitsevat. ABLE n kouluttajat ovat tentti asiantuntijoita, joilla on er ... [+]

Englanti Kieli ACHIEVE tentti menestys Saavuttaa kursseja ABLE keskittyä taitoja ja tekniikoita, joita tarvitaan saada luokan haluat ja ansaitsevat. ABLE n kouluttajat ovat tentti asiantuntijoita, joilla on erinomainen kirjatuista joka opettaa sinulle vinkkejä ja niksejä sinun täytyy maksimoida merkkiin. Tentti luokat ovat: IELTS - (Academic / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET

Lisää minut Skype keskustelemaan alkaa tänään: alicja_golub

l = Oppia kieltä: ABLE suosituin kurssi keskittyy kaikki keskeiset taidot opiskelijoiden täytyy käyttää Englanti tehokkaasti reaalimaailman asetus.

Kurssit

Kuinka kauan minun täytyy tutkia oppia Englanti?

Tämä riippuu tasosta aloitat, mitä äidinkieli on ja kuinka kovaa työtä! Absoluuttinen aloittelija voi yleensä saavuttaa vahva keskitason tasolla 9-12 kuukautta. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ABLE English Language School in Manchester UK

Excel luokat ABLE ovat viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista luokkaa, jossa opiskelijat voivat viettää aikaa työskennellä heidän henkilökohtainen valmentaja saavuttaa kon ... [+]

Excel luokat ABLE ovat viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista luokkaa, jossa opiskelijat voivat viettää aikaa työskennellä heidän henkilökohtainen valmentaja saavuttaa konkreettisia tavoitteita - luokkiin voi keskittyä tentti käytännössä Englanti yrityksille tai yliopisto, tai Yleinen Englanti kyky. One-to-One luokat ovat ihanteellinen niille, jotka etsivät tuloksia nopeasti! Menojen one kerran opettajan kanssa tarkoittaa, että koko painopiste luokka on noin saavuttaa opiskelijan tavoitteet mahdollisimman nopeasti.

Lisää minut Skype keskustelemaan alkaa tänään: alicja_golub Kuinka kauan minun täytyy tutkia oppia Englanti?

Tämä riippuu tasosta aloitat, mitä äidinkieli on ja kuinka kovaa työtä! Absoluuttinen aloittelija voi yleensä saavuttaa vahva keskitason tasolla 9-12 kuukautta. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi