​Bradford Dance Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Bradford Tanssin Keskus

Bradford Dance Centre sijaitsee kaupungin sydämessä Bradfordin keskustassa. Se perustettiin vuonna 2015 tarjoamaan ammatillinen, oma tanssin tilaa ja luova keskus kansan Bradford ja lähialueilla. Meidän paikka ja tanssistudioissa avataan yleisölle vuonna elokuu 2015.

Päätavoitteista Bradford Dance Centre ovat etukäteen, kannustaa, edistää ja helpottaa oppimista, koulutusta ja henkilökohtaista kehitystä tanssin. Olemme sitoutuneet luomaan mahdollisuuksia tanssia kaikille yhteisön jäsenille, iästä, tausta, kokemus ja kyky. Bradford Dance Centre tarjoaa erilaisia ​​kursseja ja urakehitysmahdollisuuksia tanssin opiskelijoille, ammatti tanssin taiteilijoita ja jäseniä paikallisyhteisön.

Bradford Tanssin Keskus on ei-voittoa sosiaalinen yritys ja rekisteröity UK koulutuksen tarjoajan joidenkin Britannian arvostetuimpiin antajia.

Bradford Dance Centre sijaitsee kätevästi lähellä kaikkia kaupungin mukavuuksia ja vain lyhyen kävelymatkan päässä juna- ja linja-autoasemat Bradford.

Laitteet

Bradford Tanssin Keskus on 4500 neliöjalkaa omistettu tanssin tilaa, jossa kolme ammatillista tanssistudioissa, pukuhuoneet, keittokomero, toimisto- ja kokoushuone tilaa ja suuri, avoin yhteisöllinen vastaanotto alue, täydellinen epävirallisia kokoontumisia ja verkostoitumista.

Meidän tanssistudioissa on saatavilla palkata tunneittain alkaen syyskuu 2015.

Sijainnit

Bradford

Bradford

Osoite
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta