eBSI Export Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

eBSI Export Academy on ilo ilmoittaa käynnistää ilmainen todistus ohjelma "Johdatus kansainvälisen kaupan eBusiness", joka on lyhyt ohjelma kurssien suunniteltu antamaan perusta tiedon viemisen perusteet ja valmistaa osallistujia lisätutkimuksia sisällä eBSI Export Akatemian kehittyneempiä ohjelmia.

Ohjelma kattaa seuraavat - Johdatus vieminen - Johdatus International Trade - Kansainvälinen maksamista koskevat menettelyt - Johdatus eBusiness ja Internet-markkinointi voi ilmoittautua Introduction to International Trade & eBusiness-ohjelma on eBSI Course Rekisteröinti Page ja ohjelma on suunniteltu, että sinun pitäisi pystyä suorittamaan se viikonlopun yli, jos haluatte.

Päätyttyä tämän ohjelman saat palkitaan todistuksen loppuun, jotka voit ladata ja tulostaa arkistoitavaksi ja CV.

Lisäetuna tämän ilmaisen todistus ohjelma on, että voit sitten suorittanut 4 ulos 42 oppitunteja ITS akkreditoimalla jo koska pidämme kurssin tulokset myöhempää käyttöä varten koko ohjelma!

Voit vapaasti jakaa tämän kurssin ystävien, palautetta toistaiseksi komponentti kurssien on ollut erinomainen ja lähes 1000 henkeä, jotka ovat allekirjoittaneet tämän ilmaisen kurssin toistaiseksi! Se on hyvä mahdollisuus kokeilla kurssin menetelmät ennen sijoittamista lisätutkimuksia.

Saat lisätietoja eBSI Export Academy ja sen kehittynyt kauppa, Trade Finance ja Internet sertifiointiohjelmat rohkeasti käymään http://www.ebsi.ie

Sijainnit

Irlanti Online

eBSI Export Academy

Osoite
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Irlanti Online, Irlanti

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: