Limerick City College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Limerick City College

Limerick City College on itsenäinen instituutio paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijat, jotka läpäistyään opintojaan Limerick City College voi edetä korkea-asteen opintoihin Irlannin, Britannian ja Yhdysvaltojen yliopistoissa tai varmistaa menestyksekkään uran eri aloilla. Sekä ylläpitää akateemisesti korkeatasoista ja tarjota laadukasta opetusta, Limerick City College on tunnettu nopea vastaus koulutuksen kehitys maailmanmarkkinoilla.

Perustaminen College viime vuosi on ollut erittäin jännittävä, ja ihanteellinen keskeinen sijainti kaupungin state-of-the-art tilat, takaa, että opiskelijoilla on tilava ja monipuolinen oppimisympäristö.

Limerick City College sijaitsee sisällä nykyaikainen joka taloa kirjasto ja oppimisen resurssi keskus, kymmenen terminaali internet laboratorio- ja state-of-the-art luokkahuoneet. On olemassa useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kävelyetäisyydellä sekä kahvilat ja kampuksella virvokkeita ja yhteinen huone tilat.

Kaikki kurssit seurata asiaan kuuluvia Irlannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimus ja johtaa kelpoisuutta ammatillisten järjestöjen tai tutkintotodistuksia kussakin yliopistossa. Jokainen kurssi on huolella valittu sen merkitys kaupan ja teollisuuden ja sen kansainvälistä tunnustusta todisteet ammattipätevyydestä.

Opiskelija painopiste on yksi, joka on todella irlantilaisesta näkökulmasta ja odotamme toivottaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa varmistaa monipuolinen akateemisessa ympäristössä.

Opiskelijat tulevat College nauttia joka käytännön kannustin onnistua. Limerick City College henkilökuntaan ohjaajia korkealaatuisia ja kaikilla oppilailla on mahdollisuus vaikuttava valikoiman erikoistunut opetusvälineet mukaan lukien AV-laitteet ja modernit tietokoneita. Luennoitsijat valitaan ole vain teknisiä taitojaan, mutta myös niiden kyky välittää tietojaan muille. Ne ovat viihdyttäviä ja ystävällisiä, ja aina tehdä parhaansa varmistaakseen, että kurssi on mahdollisimman miellyttävä. Tällaisessa progressiivinen ympäristö opiskelijoita löydä uutta kiinnostusta oppimiseen, ja uusia markkinoita niiden luonnollinen potentiaali.

College ylpeänä esittää sen tilat ja ilmoittaa, että kaikkiin luokkiin on itsenäisesti säädettävä lämmitys ja ilmastointi täydellisenä taulut ja digitaalisen projektorit (jotka liittyvät korkeakoulu tietokone verkko), tietokone huone varustettu uusimmalla taulu-teknologia , laaja kirjasto lukusali varustettu tietokonepäätteiden sähköisen oppimisen, internetyhteys ja Wifi, opiskelijapalvelut upseeri ja opiskelija yhteinen huone.

Sijainnit