Kinsale College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme oikeutetusti ylpeitä oppijoistamme ja tuloksista, jotka he ovat saavuttaneet aiemmin, mikä on mahdollistanut heidät jatkamaan jatko-opintoja yliopistoissa kotimaassa ja ulkomailla. Tämän lisäksi monet ovat edenneet teknologia-instituutioille ja muille korkeakouluille korkeakouluihin liittyvien linkkien järjestelmän ja Cork Colleges Progression -yhteyksien kautta. Kehotan sinua ottamaan yhteyttä yliopistoon saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja mistään kurssista, josta olet kiinnostunut.

Valitse viisaasti ja muistakaa, että voimme tarjota lisää neuvoja. Tämä on uusi alku - matkanne. Valitsemalla Kinsale College olet ottanut ensimmäisen tärkeän askeleen.

Liz Moynihan - johtaja

Korkeakoulutilat

Kinsale College jatkaa kasvuaan ja parantaa opiskelijoiden tarpeiden huomioon ottamista. korkeakoulujen tilat heijastavat tätä kasvua.
Korkeakoululla on tarkoitukseen rakennettu mahdollisuus sijoittaa draamassa mukana olevat opiskelijat vaikuttavan amfiteatterin muodossa. Professional Cookery -oppilas harjoittelee ammatillisessa keittiössä ja 16-paikkaisessa ravintolassa. Sustainable Gardening / Permaculture -opiskelijoilla on pääsy puutarhaan, kaksi poly-tunneliin ja college-sivustoon yrttien, vihannesten, hedelmien, pähkinöiden ja kukkien kasvattamiseen. Teknologiakoulutukseen osallistuvat opiskelijat käyttävät Apple Mac -tietokoneita ja ajantasaista ohjelmistoa.
Taidekasvattajat nauttivat Darkroom-tiloista ja pääsevät Kinsaleen tehtaaseen loppuvuoden näyttelyyn. Kaikilla opiskelijoilla on pääsy ohjattavaan tietokonehuoneeseen opiskelu- ja toimeksiantojen kirjoittamista varten, tietokonehuoneessa on painotuotteet sekä ilmainen internetyhteys. Kinsaleen pääkampuksessa opiskelijoille on myös ilmainen pysäköintitila. Kaikki yliopiston opiskelijat nauttivat monipuolisesta ja elävää yhteiskunnallista elämää Kinsalessa, jossa on runsaasti pubeja, yökerhoja ja elävää musiikkia.

College Sijainti

Kinsale College on kelvollinen sijainti kalastus-ja matkailukylässä Kinsale, 25 km päässä Cork City. Sijainti on tunnettu kansallisesti ja kansainvälisesti ravintoloistaan, markkinoistaan ​​ja ulkoiluaktiviteeteistään.
Sijainti on vaikuttanut eräiden korkeakoulujen peruskurssien kasvuun ja kehittämiseen - Outdoor Recreation, Sustainable Horticulture (Permakulttuuri) ja Professional Cookery. Kansainvälisille opiskelijoille kannattaa mainita, että Kinsale on noin 20 km: n päässä Corkin kansainväliseltä lentokentältä ja on myös helpon matkan päässä Ringaskiddyn lauttasatamasta. Säännöllinen bussi kulkee nyt Cork Citystä Kinsaleen, mikä tekee siitä helpommin kuin koskaan ennen kollegalle matkustaville. Vuokra-asunto on saatavilla kylässä lukuvuodeksi ja talot / huoneet mainostetaan usein yliopiston ilmoitustaululla.

Communications

Viestintä on pakollinen moduuli useimmilla tasolla 5 kursseilla ja joissakin taso 6 kursseja. Se on ydinosaaminen, joka on hyödyllinen ja tärkeä kaikilla elämän ja työn osa-alueilla.
Tämän moduulin valmistuttua opiskelijat ovat parantaneet puheen, kuuntelun, lukemisen ja kirjoittamisen sekä ei-suullisen ja visuaalisen viestinnän keskeisiä taitoja. Liiketoiminta ja luova kirjoittaminen, ryhmien osallistuminen, haastattelu ja esitystekniikka katetaan kaikki. Viestintäteknologialla on valtava vaikutus elämäämme, ja oppilaat oppivat keskeisiä asioita, jotka vaikuttavat niihin.
Tietojenkeruu, kuten tutkimustaidot, katetaan ja lopulta opiskelijat kehittävät luottamustaan ​​välittää ja tulkita merkitystä tehokkaasti puhumalla ja kirjoittamalla.
Moduuli opetetaan vilkkaalla, luovalla ja vuorovaikutteisella tavalla, ja aktiivista opiskelijoiden osallistumista ja luokan osallistumista kannustetaan.

Työkokemus / työkäytäntö

  • Työkokemus: Opiskelija hakee ja käyttää vähintään kymmenen päivän työkokemusta opintoihinsa liittyvässä harjoittelussa. Jotkut parhaasta oppimisesta käyvät läpi tämän kokemuksen, joka tarjoaa mahdollisuuden todelliseen käytännön toimintaan ja tehtäviin. Opiskelijat pitävät lehden toimintaansa ja heijastavat heidän suoritustaan. Suunnitteluun ja valmisteluun kuuluu muun muassa nykyisen CV: n, hakemuskirjan, taitotarkastuksen, urasuunnitelman ja tutkittavan alan / toimialan analysointia. Työhön liittyvä lainsäädäntö katetaan, jotta oppilaat ymmärtävät heidän oikeutensa ja velvollisuutensa. Työpaikkaohjaaja täyttää opiskelijan suoritukseen perustuvan arviointilomakkeen.
  • Työharjoittelu: Tämän moduulin opiskelijat hakeutuvat ja viettävät vähintään 40 päivää oppilaitokseensa liittyvässä organisaatiossa. He pitävät kirjaa päivittäisestä toiminnastaan ​​ja arvioivat ja heijastavat heidän suoritustaan.
Tutkimus toteutetaan organisaatiossa, sen rakenteessa, toiminnoissa, politiikassa jne. Työhön liittyvä lainsäädäntö kattaa sen, että opiskelijat ymmärtävät oikeutensa ja velvollisuutensa. Työpaikan työnantaja suorittaa opiskelijan suoritukseen perustuvan arviointilomakkeen.

Kansainväliset opiskelijat

Kinsale College suhtautuu myönteisesti hakijoihin eri puolilta maailmaa. Arvostamme kulttuurista monimuotoisuutta ja rikkautta, jota kansainväliset opiskelijat tuovat kollegalle. Tällä sivulla pyritään auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat opiskella korkeakoulussa.

Sijainnit

Kinsale

Osoite
Bandon Rd
Kinsale

Kinsale, County Cork, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin