Lue virallinen kuvaus

Irlannin College of Englanti

Laatu Englanti Kielikoulu Dublin, Irlanti

Aikuisten ja Junior Englanti kurssit kauniissa Malahide Dublinissa Rannikko

Irlannin College of Englanti

Palkitun Quality Education Provider, Irlannin College of Englanti Language School perustettiin vuonna 1992.

Olemme Tunnustettu opetusministeriön olevan vuoden poikkeuksellisen Englanti koulujen opetuksen Englanti vieraana kielenä. Olemme myös jäseniä MEI, elin edistää laadukasta koulutusta Irlannissa ja tarjoaminen Learner suojaus.

Kärjessä koulumme eetos on saada meidän opiskelijat oppivat englanti positiivisella opiskelijan kokemus. Vuonna 2014 olimme kunnia Malahide kauppakamarin kanssa "Service Excellence Award" varten selvä osoitus erinomaisesta ja yhdenmukaista asiakaspalvelua ja vuonna 2016 olimme kunnia kanssa 'Organisation of the Year Award. Vuonna 2015 olimme ensimmäinen Englanti Kielikoulu Irlannissa on ehdolla Junior Course Study Travel Global Industry Star Award. Vuonna 2016 olimme jälleen ehdolla tämän palkinnon sekä Englanti Language School Europe Award.

Meillä on kaksi Englanti koulujen Dublinissa. Koulumme ovat ihanteellisia Dublin Paikat kuten Malahide Englanti School, Portmarnock Englanti School ja Asuin Summer Englanti Camp Glenstal Abbey, Limerick.

Pieneen Ammattimaisesti Run Englanti koulut, meidän Quality Englanti kurssit ovat tunnettuja huippuosaamista ja keskittyä Progression tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Meillä on täysi ja osa-aikainen kursseja aikuisille ympäri vuoden ja tervetuloa Koululaisryhmien ympäri vuoden ja olemme erikoistuneet Englanti kursseja lapsille ja nuorille kautta Junior Englanti Language Kesäleirit.

Miksi halutessaan opiskella meidän Englanti Language School?

  • Erinomainen Opiskelija Experience - Palkittu Englanti School Dublinissa.
  • Laatu Englanti kurssit - Tunnustettu opetus- ja jäsenten MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Paikat Malahide & Portmarnock - Dublinin lentokenttä (10 min), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Ihanteellinen lapsille ja teini - Malahide on yksi Dublinin vauraimmista ja turvallinen Towns.
  • Positiivinen Customer Experience - Erinomainen palaute "Best Junior Summer Camp kokemus Irlannin.
  • Kävele School - Ainutlaatuisen kaikki Quality Host Family asunto on kävelyetäisyydellä School.
  • Arvostetun sisäoppilaitos - Uusi Junior Yksityisiä ohjelmassa klo Glenstal Abbey.
Irlannin College of Englanti

Tule 2017 ja kokea Pieni School Feel ja ystävällinen ilmapiiri, jossa yksilölliset tarpeet voidaan tyydyttää. Meidän keskittynyt Junior Camps kesä-, heinä- ja elokuu 2017 tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden uppoutua kielellä ja palata kotiin enemmän sujuvuus ja rakkaudesta Englanti. Tämä auttaa heitä saavuttamaan tutkimuksen tavoitteita sekä rakentaa tulevaisuuden uramahdollisuuksia. Meidän ihanteellinen sijainti Malahide tarjoaa turvallisen ja kauniin meren rannalla mitään tutkimusta oleskelua. Olemme helpon kaikista Dublinin nähtävyyksistä meidät erinomainen valinta varten Englanti Kielikoulu Dublin.Irlannin College of Englanti tunnistaa ACELS, palveluna laatu ja tutkintojen Irlannissa Englanti Kielten opetus (ELT).

Irlannin College of Englanti
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Irish College of English

Full-Time & osa-aikaisesti ... [+]

Tarjoamme ympäri vuoden Aikuinen Englanti kurssit meidän Malahide School Dublinissa, Irlannissa. Meidän Englanti Language Korkeakoulut ovat Tunnustettu opetus- ja taidot Englanti Kieltenopetuksen (ELT) ja olemme jäseniä MEI tarjontaa lisättiin Learner Protection. Tarjoamme Full-Time Englanti kurssit (15 ja 20 tuntia viikossa) ja osa-aikainen ilta Englanti kurssit (5 tuntia viikossa). Progression on meidän keskittyä ja opiskelijat arvioidaan tasokoe saapumisen ja sijoitetaan oikealle tasolle. Tarjoamme kaikilla tasoilla esikoulusta Jatko sekä TIE & Cambridge valmennuskurssit. Suoritetusta kurssista, kaikki opiskelijat saavat Yksilöllinen Academic Palaute ja Certificate of saavuttaminen. Opiskelijat, jotka tarvitsevat tutkimukseen viisumin Irlanti voi ilmoittautua kurssille, myös meidän 1 vuosi (25 viikkoa opetusta) Full-Time Englanti kurssi, ja annamme tarvittavat asiakirjat viisumihakemuksen tarvitaan oman Englanti kurssi Dublinissa.... [-]

Irlanti Dublin
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 25 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Irish College of English

Irish College of Englanti, tarjoamme Intensive vuoden Englanti kurssit Dublinissa meidän Malahide School. Meidän Englanti Language Korkeakoulut tunnustetaan opetus- ja ti ... [+]

Full-Time Englanti kurssit Dublin Ympärivuotinen Adult Englanti kurssit Dublinissa - Malahide Secure Ilmoittautuminen kanssa Learner Protection 15-25 (60 min) Tuntia Opetus per viikko. Yleinen Englanti, One to One Opetus. Kaunis ja vilkkaan Dublinin Coastal Location - Malahide - Vain 20 minuutin päässä Dublinin keskustassa. Tasot Pre-Intermediate Advanced. Yhdistää Englanti Course Laatu isäntäperheen majoitusta kävelyetäisyydellä.

Irish College of Englanti, tarjoamme Intensive vuoden Englanti kurssit Dublinissa meidän Malahide School. Meidän Englanti Language Korkeakoulut tunnustetaan opetus- ja tiedeministeriön opetus Englanti vieraana kielenä. Opiskelija voi ilmoittautua kursseille 1 viikosta 1 vuoden ajan, ja on erinomainen sekoitus kansallisuuksia kaikissa ohjelmissa. Meillä on myös oppijana Protection kautta jäsenyys MEI. Monet opiskelijat tulevat Irlantiin varten 2-4 viikon Course isäntäperheen Majoitus parantaa Englanti in Full Immersion Programme, Toiset tulevat meidän 1 vuosi Ohjelmat kokea opiskelun ja asuvat ja työskentelevät osa-aikaisesti Irlannissa.... [-]

Irlanti Dublin
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 25 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Irish College of English

11-17 vuosi vuotiaista heinäkuu 2017 ... [+]

Glenstal Abbey on yksi Irlannin arvostetuimmista Private sisäoppilaitosten ja on tarjonnut huippuluokan koulutuksen lähes 100 vuotta. Koululla on erinomainen akateeminen ja urheilun maine ja houkuttelee opiskelijoita kansallisesti ja kansainvälisesti. Irlannin College of Englanti on etuoikeutettu kumppani Glenstal Abbey ja on yksinoikeus käyttää kampuksen ja Estate.

[-]
Irlanti Dublin
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi