Irish College of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Irlannin College of Englanti

Laatu Englanti Kielikoulu Dublin, Irlanti

Aikuisten ja Junior Englanti kurssit kauniissa Malahide Dublinissa Rannikko

Irlannin College of Englanti

Palkitun Quality Education Provider, Irlannin College of Englanti Language School perustettiin vuonna 1992.

Olemme Tunnustettu opetusministeriön olevan vuoden poikkeuksellisen Englanti koulujen opetuksen Englanti vieraana kielenä. Olemme myös jäseniä MEI, elin edistää laadukasta koulutusta Irlannissa ja tarjoaminen Learner suojaus.

Kärjessä koulumme eetos on saada meidän opiskelijat oppivat englanti positiivisella opiskelijan kokemus. Vuonna 2014 olimme kunnia Malahide kauppakamarin kanssa "Service Excellence Award" varten selvä osoitus erinomaisesta ja yhdenmukaista asiakaspalvelua ja vuonna 2016 olimme kunnia kanssa 'Organisation of the Year Award. Vuonna 2015 olimme ensimmäinen Englanti Kielikoulu Irlannissa on ehdolla Junior Course Study Travel Global Industry Star Award. Vuonna 2016 olimme jälleen ehdolla tämän palkinnon sekä Englanti Language School Europe Award.

Meillä on kaksi Englanti koulujen Dublinissa. Koulumme ovat ihanteellisia Dublin Paikat kuten Malahide Englanti School, Portmarnock Englanti School ja Asuin Summer Englanti Camp Glenstal Abbey, Limerick.

Pieneen Ammattimaisesti Run Englanti koulut, meidän Quality Englanti kurssit ovat tunnettuja huippuosaamista ja keskittyä Progression tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Meillä on täysi ja osa-aikainen kursseja aikuisille ympäri vuoden ja tervetuloa Koululaisryhmien ympäri vuoden ja olemme erikoistuneet Englanti kursseja lapsille ja nuorille kautta Junior Englanti Language Kesäleirit.

Miksi halutessaan opiskella meidän Englanti Language School?

  • Erinomainen Opiskelija Experience - Palkittu Englanti School Dublinissa.
  • Laatu Englanti kurssit - Tunnustettu opetus- ja jäsenten MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Paikat Malahide & Portmarnock - Dublinin lentokenttä (10 min), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Ihanteellinen lapsille ja teini - Malahide on yksi Dublinin vauraimmista ja turvallinen Towns.
  • Positiivinen Customer Experience - Erinomainen palaute "Best Junior Summer Camp kokemus Irlannin.
  • Kävele School - Ainutlaatuisen kaikki Quality Host Family asunto on kävelyetäisyydellä School.
  • Arvostetun sisäoppilaitos - Uusi Junior Yksityisiä ohjelmassa klo Glenstal Abbey.
Irlannin College of Englanti

Tule 2017 ja kokea Pieni School Feel ja ystävällinen ilmapiiri, jossa yksilölliset tarpeet voidaan tyydyttää. Meidän keskittynyt Junior Camps kesä-, heinä- ja elokuu 2017 tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden uppoutua kielellä ja palata kotiin enemmän sujuvuus ja rakkaudesta Englanti. Tämä auttaa heitä saavuttamaan tutkimuksen tavoitteita sekä rakentaa tulevaisuuden uramahdollisuuksia. Meidän ihanteellinen sijainti Malahide tarjoaa turvallisen ja kauniin meren rannalla mitään tutkimusta oleskelua. Olemme helpon kaikista Dublinin nähtävyyksistä meidät erinomainen valinta varten Englanti Kielikoulu Dublin.Irlannin College of Englanti tunnistaa ACELS, palveluna laatu ja tutkintojen Irlannissa Englanti Kielten opetus (ELT).

Irlannin College of Englanti

Sijainnit

Dublin

Osoite
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti

limerikki

Osoite
Glenstal Abbey
Co. Limerick

limerikki, County Limerick, Irlanti