Englishour

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Englantiin!

Täysin akkreditoitu koulu

Opi englanti nopeasti!

Dublinin keskustaan ​​perustuva englantilainen tarjoaa luonnollisia englanninkielisiä opetuksia ja kursseja muiden kielten puhujille.

Tiimimme kokeneita, ammattitaitoisia ja päteviä tutoreja opettaa sinua puhumaan englantia kuin kotoisin. Jokaisen englannin kielen oppitunnin avulla viestintätaidot puheessa, kirjallisuudessa ja kuuntelussa paranevat.

Englanninkielistä tunnustusta ACELS, Englannin kielipalvelujen akkreditointi ja koordinointi, englanninkielisen opetuksen (ELT).

Englishour kuuluu jäseneksi Marketing English in Ireland (MEI).

Englantilaisen keskustan keskellä olemme sitoutuneita opettamaan "luonnollista englantia" - englantia, kuten kotikaupungit puhuvat, toisin kuin virallisessa englannissa, jonka saatat oppia koulussa, mutta jolla ei ole paljon hyötyä päivässä päivittäin.

Kaksi koulua sijaitsevat lähellä O'Connell Streetiä Dublinin keskustassa, kivenheiton päässä Spire ja GPO, kätevä sekä kaupungin kävijöille että täällä työskenteleville, jotka haluavat parantaa englantiaan. Tarjoamme erilaisia ​​luokkia eri aikoina ja tasoina, myös iltaisin ja viikonloppuna, ja järjestämme myös majoitusta ja viihdettä, kuten retkiä vieraileville opiskelijoille.

Miksi Englanti?

  • Englannin kielen opiskelijat oppivat nopeasti
  • Kommunikatiivinen tehtäväperustainen metodologia
  • Pienet luokat
  • Fantastinen keskustapaikka
  • FreeWIFI
  • Ei rekisteröintimaksua
  • Freebooks ja materiaalit sekä teetä ja kahvia
  • Retkiä hyvin viikonloppuna Irlannissa

Englannin kielikurssit

Tarjoamme erilaisia englantilaisia ​​kursseja, jotka vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tutorit toimivat tiiviisti kanssasi varmistaaksesi, että täytät korkeat englantilaiset kielelliset standardit, joita tarvitset.

Aamuruutu on intensiivinen kurssi, joka keskittyy parantamaan puhe-, kielioppi-, kuuntelu-, lukemis- ja kirjoitustaitoja. Kokeneet opettajamme opastavat sinua kommunikoimaan tarkasti ja luonnollisesti.

Iltapäivän luokka vain 35 € viikossa! Täysi ja vaihteleva kurssi, jossa opetuksen keskipiste on aina puhumassa! Tässä luokassa oppijoille opetetaan erilaisia ​​uusia ja jännittäviä sanastoja, joiden avulla he voivat ilmaista itseään kohdekielen avulla.

Iltatunti. Tutki itsesi tai tunnustettu Cambridge tai IELTSexam. Kaikki kirjat ja materiaalit sisältyvät hintaan. Luokat kattavat puheen, kirjoittamisen, kuuntelun ja kieliopillisuuden.

Lauantain luokka. Niille, jotka ovat kiireisiä viikon aikana. Lauantain luokka on englannin viestintätaidon oppiminen ystävällisessä ilmapiirissä. Jokainen lauantain oppitunti on kolmen tunnin kielioppi, kuuntelu ja tietysti puhuminen!

Englishour tarjoaa mukavaa ja korkealaatuista majoitusta opiskelijoille, kun he opiskelevat meitä. Voit valita majoittuvan isäntäperheen kanssa, jakaa asunnon muiden englantilaisten opiskelijoiden kanssa tai laadukkaan hostellin kanssa.

Tarkistamme säännöllisesti kaikki majoitustemme, jotta vierailusi on mukava ja turvallinen koko kurssin ajan.

Sijainnit

Dublin

Osoite
Englishour
3 Lower Abbey Street
&
20 Eden Quay
Dublin 1
Ireland

Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin