Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Englannin kieli Irlanti - MEI akkreditoitu koulu aurinkoisella Irlannin kaakkoisosassa. Olemme valmiit jakamaan laatumme Englannintunnit, Kulttuurimme, huolta ja huomiota ihastuttavassa maalaisympäristössä, jossa on joitain kaupunkilaisia ​​häiriöitä - jos etsit jotain!

Vuorilla, upealla maaseudulla ja joen laaksossa kaikki lähellä, County Carlow Kannattaa löytää ja tutkia. Irlannin aurinkoisella Kaakkois-Suomessa Carlow'n kävijöitä vastaan ​​on upea loma-kokemus herättävä ulkoilu, perinteinen maaseudun elämä, vilkas ostos ja rikas kulttuuriperintö.

Perustettu vuonna 2000 opettajat ja vanhemmat, Ruth & Terry Coffey; Englannin kieli Irlanti (ELI) on Maailmanluokan kielten oppimisympäristö Täydennettynä 300 sata paikallista isäntäperhetä Jonka tarkoituksena on auttaa jokaista opiskelijaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa immersiivisen oppimisen kautta ja johtavaan suuntaan korkeakouluille.

ELI-yliopisto Jatko-opettajat luovat henkilökohtaisen oppimiskokemuksen, jossa opiskelijat osallistuvat aktiivisiin oppimismenetelmiin, jotka lisäävät itsetuntoa, itseluottamusta, kykyä ajatella kriittisesti ja ilmaista itseään luovasti.

Meidän intohimomme on tarjota parempaa oppimista ja kulttuurikokemusta elämässä Irlannin lämpöä, ystävällisyyttä ja hauskaa tunteella.

Kaikki opettajat ovat korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka opettavat englantia vieraana kielenä. Monet ovat opettaneet ulkomaille ja tuoneet lukuisia akateemisia ja elämänkokemuksia luokkahuoneeseen. Heidän painopisteenä on laadukas oppiminen henkilökohtaisessa, rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Opetus Menetelmät

ELI-koulutus keskittyy oppijan tarpeisiin ja erityiskursseja on mukautettu. Luokat on suunniteltu kehittämään hyviä viestintätaitoja vuorovaikutteisten ja rakenteellisten lähestymistapojen avulla. Olemme ylpeitä kommunikaatiomenetelmämme opetuksesta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

English Language Ireland

Yleisen englannin kielen kurssilla aiot puhua paljon! Luokat ovat hyviä opiskelijoille ja ammattilaisille. Sinulla on 20 tuntia viikossa keskittyä tarpeisiisi. Paranna ta ... [+]

Yleisen englannin kielen kurssilla aiot puhua paljon! Luokat ovat hyviä opiskelijoille ja ammattilaisille. Sinulla on 15 tuntia viikossa keskittyä tarpeisiisi. Paranna tasoa, tee uusia kansainvälisiä ystäviä ja nauti ilmaisista virvokkeista aamupäivän aikana. Pienet ryhmämme takaavat henkilökohtaisen huomion kaikille oppijoillemme. Joten tule ja käytä englantia Carlowissa, Irlannin kauniissa Irlannissa.

MITÄ KÄYTÄT?

Suorituskykyä, sanastoa ja ryhmätyötä keskittyvät luokat 15 tuntia opetusta joka viikko Aloita kurssi haluamallesi päivälle! Ilmainen langaton internetyhteys ja itseopiskeluoppi ILMAISET kurssimateriaalit Jatkuva tuki ja palautetta opettajilta Ystävällinen ja avulias apu Irlannin asumiseen Part Time ... [-]
Irlanti Carlow
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 25 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, IE
Sosiaalinen media