English Language Ireland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Englannin kieli Irlanti - MEI akkreditoitu koulu aurinkoisella Irlannin kaakkoisosassa. Olemme valmiit jakamaan laatumme Englannintunnit, Kulttuurimme, huolta ja huomiota ihastuttavassa maalaisympäristössä, jossa on joitain kaupunkilaisia ​​häiriöitä - jos etsit jotain!

Vuorilla, upealla maaseudulla ja joen laaksossa kaikki lähellä, County Carlow Kannattaa löytää ja tutkia. Irlannin aurinkoisella Kaakkois-Suomessa Carlow'n kävijöitä vastaan ​​on upea loma-kokemus herättävä ulkoilu, perinteinen maaseudun elämä, vilkas ostos ja rikas kulttuuriperintö.

Perustettu vuonna 2000 opettajat ja vanhemmat, Ruth & Terry Coffey; Englannin kieli Irlanti (ELI) on Maailmanluokan kielten oppimisympäristö Täydennettynä 300 sata paikallista isäntäperhetä Jonka tarkoituksena on auttaa jokaista opiskelijaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa immersiivisen oppimisen kautta ja johtavaan suuntaan korkeakouluille.

ELI-yliopisto Jatko-opettajat luovat henkilökohtaisen oppimiskokemuksen, jossa opiskelijat osallistuvat aktiivisiin oppimismenetelmiin, jotka lisäävät itsetuntoa, itseluottamusta, kykyä ajatella kriittisesti ja ilmaista itseään luovasti.

Meidän intohimomme on tarjota parempaa oppimista ja kulttuurikokemusta elämässä Irlannin lämpöä, ystävällisyyttä ja hauskaa tunteella.

Kaikki opettajat ovat korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka opettavat englantia vieraana kielenä. Monet ovat opettaneet ulkomaille ja tuoneet lukuisia akateemisia ja elämänkokemuksia luokkahuoneeseen. Heidän painopisteenä on laadukas oppiminen henkilökohtaisessa, rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Opetus Menetelmät

ELI-koulutus keskittyy oppijan tarpeisiin ja erityiskursseja on mukautettu. Luokat on suunniteltu kehittämään hyviä viestintätaitoja vuorovaikutteisten ja rakenteellisten lähestymistapojen avulla. Olemme ylpeitä kommunikaatiomenetelmämme opetuksesta.

Sijainnit

Carlow

Osoite
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, Irlanti