Direct English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

Haluatko opiskella englannin kielen kursseja yhdellä Irlannin kauneimmista, elävistä ja ystävällisistä kaupungeista? Sitten, tervetuloa Direct English Ireland, joka sijaitsee Cork Cityn sydämessä Irlannin lounaisosassa. Suorassa englanninkielisessä Irlannissa saat laadukkaita englannin kielen luokkia erittäin pätevistä englantilaisista opettajista. Ensimmäisestä päivästä lähtien sinut sijoitetaan tasolle sopivaan luokkaan ja luottaa englannin kielen. Tarjoamme Englanti kielitaitoja yhdeksällä eri tasolla, aloittelijoista edistyneisiin, yhdistettynä sosiaalisiin aktiviteetteihin / kulttuurihuutoihin, joilla pyritään parantamaan englannin kielen taitoja ja samalla voit kokea, mitä tämä ihana maata ja kaupunkia on tarjota.

Olemme Irlannin suora Englannin ensimmäinen haara. Suora Englanti on yksi ELT-alan johtavista franchiseista, Direct English on toiminnassa yli 25 maassa ympäri maailmaa. Kurssimme on hyväksytty opetus- ja insinööriosastolla kansainvälisille opiskelijoille.

Mitä me teemme

Suora Englanti rakentaa luottamuksenne ensimmäisestä päivästä ja on tehokkain kielijärjestelmä kaikille, jotka haluavat oppia englantia. Yhdeksällä tasolla, joista valita, suora englanti tarjoaa enemmän valinnanvaraa kuin mikään muu englanninkielinen koulutusjärjestelmä. Kehotamme sinua puhumaan englantia ensimmäisestä luokasta. Ei luokkahuoneen englantia, vaan kielen reaaliaikaisia ​​tilanteita.

Autamme myös helpottamaan Irlannin siirtymistä ja varmistamaan, että se on sujuva ja helppo prosessi. Tarjoamme apua opintojaksojen valintaan, VISA-sovelluksiin ja hallintoon, sairausvakuutuksiin, kuljetuksiin ja majoitukseen. Olemme ylpeitä henkilökohtaisesta palvelusta, jota tarjoamme jokaiselle opiskelijallemme ja joka mielellään auttaa sinua mahdollisimman hyvin sekä ennen Irlannin oleskelua että loman aikana.

Suoria englantilaisia ​​resursseja

Ensimmäisestä päivästä lähtien sinä opit ja harjoitat englannin kielen taitoja ainutlaatuisen henkilökohtaisen opiskelun, oppituntien ja keskustelujen yhdistelmällä. Kurssimateriaali kattaa päivittäiset skenaariot, joten opit oikeaa englantia reaalimaailmalle. Jokainen kurssinne taso kattaa laajan oppimisresursseja, jotta sinut kiinnostaa ja motivoi.

Kurssimateriaali jokaiselle tasolle sisältää:

  • Johdantokäsikirja
  • Kurssikirja
  • Yhteiskirja
  • PC-videolevy
  • 9 audio-CD-levyä
  • Multimedia-CD-ROM

Missiomme

Oppiminen on ja sen pitäisi olla hauskaa! Uskomme todella täällä Direct English. Tarjoamme parasta englannin kielen opetusta, mutta teemme niin samalla tavalla kuin opiskelijat ovat hauskaa tässä prosessissa. Olemme sitoutuneet kehittämään kaikki neljä kielitaitoa (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu) sekä esitellä ja edistää Irlannin saaren kulttuuriperintöä ja historiallista perintöä.

Sijainnit

Korkki

Osoite
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Korkki, County Cork, Irlanti