Read the Official Description

DIFC tarjoaa kansainvälisiä opiskelijoita väylän opiskella johtava yliopistojen kaikkialla Irlannissa, Britanniassa, Itä-Euroopassa, Australiassa ja USA: ssa jälkeen.

Mutta pätevyys se on enemmän kuin vain polku.

Aikaasi meidän tulee varustaa sinut yliopisto ja auttaa edetä oikean yliopiston kurssi sinulle. Mutta se tekee niin paljon enemmän kuin hyvin. Opiskelun ja DIFC on kokemus, joka valmistelee teitä loppuelämän. Autamme kasvaa ihmisenä ja ajattelijana - rikastettu verkosto ystäviä, kontakteja ja kokemuksia, jotka on kanssasi läpi uran.

Teemme tämän ylittävät mitä löydät muissa perusta ohjelmissa. Tuemme teitä ei vain akateemisesti, vaan myös henkilökohtaisesti niin, että olet huolta, nauttia koko kokemus ja voi toimittaa parhaiten.

Paljon tästä johtuu meidän ihmisten ja meidän lähestymistapamme. Mutta emme voi viedä koko luotto - osa siitä on alaspäin Irlanti - kukoistava ja ainutlaatuinen maa, joka on yksi parhaista paikoista maailmassa tutkia, harjoittaa liiketoimintaa ja pitää hauskaa!

Perustettiin vuonna 1999, meillä on yli 16 years'extensive kokemus auttaa kansainvälisten opiskelijoiden onnistuneesti edetä ja jatko astetta. Olemme nyt suurin itsenäinen Foundation College Irlannissa.

DIFC on Irlannin yksinomainen toimitus keskus NCUK International Foundation Year ja Pre-master-ohjelmiin. Nämä ohjelmat on suunnitellut johtavien yliopistojen Britanniassa nimenomaan kansainvälisille opiskelijoille vaihtoehtona Tasot ja laatuvarmistetut noudattamaan korkeimpia yliopistollisia vaatimuksia.

riippumattomuus: Koska itsenäinen säätiö ohjelma, autamme pitää vaihtoehdot auki. Tämä tarkoittaa, että voit harkita täyden verkosto yli 35 40 yliopiston kumppaneita oppiarvo.

Menestys: Kaikki opiskelijat, jotka läpäistyään säätiömme ohjelmat saavuttaa paikka yksi yliopisto kumppaneita.

Excellence: Meidän ohjelmat perustuvat korkeimpia yliopistollisia vaatimuksia, mikä tarkoittaa, voit olla askeleen muita edellä, kun aloitat Korkeakoulututkinto.

Miksi tutkimus on perustus ohjelma?

Opiskelijat monista EU: n ulkopuolisten maiden on täytettävä "siltana kurssi" ennen kuin ne voivat tulla johtavien yliopistojen Irlannissa, Isossa-Britanniassa tai muualla. Muut opiskelijat haluavat suorittaa osan kansainvälistä loppututkintoon kotimaassaan.

Onnistuneen NCUK kursseja DIFC takaa opiskelijoiden paikka tutkintoa monenlaisia ​​aiheita. Tämä tarkoittaa, että 100% opiskelijoista, jotka läpäisevät ohjelma saavuttaa yliopiston sijoitus.

Väylät tarjoamia DIFC kuuluvat: Perustutkinto: Medicine, Health Science, Business / Law, Engineering & Technology tai Science jatko: Business, Life Sciences and Engineering

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

DIFC Ireland

DIFC tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa Englanti ja sitten edetä päälle peruskurssille kun ne ovat saavuttaneet vähintään Englanti pääsyvaatimukset. ... [+]

Pre-säätiö akateemisen Englanti + Foundation paketteja

Kuka on tämä paketti on tarkoitettu?

Opiskelijat, jotka haluavat liittyä Foundation Course DIFC mutta ei ole vaadittu Englanti taso - 5,0 IELTS DIFC tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa Englanti ja sitten edetä päälle peruskurssille kun ne ovat saavuttaneet vähintään Englanti pääsyvaatimukset.

Tarjoamme Pre-säätiön Englanti ohjelmat 3 kuukautta tai 6 kuukautta, riippuen nykyisestä Englanti taso.

End-of-Course Tutkimukset

Kun myönnetään viisuminne opiskelemaan meille Irlannissa, on olemassa tiettyjä edellytyksiä, jotka molemmat sinun ja DIFC on täytettävä. Jos liittyä Pre-säätiön Englanti ohjelma, seuraavaa sovelletaan:... [-]

Irlanti Dublin Yhdistynyt kuningaskunta London
May 2019
Full-time
3 - 6 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

DIFC Ireland

On onnistuneesti päätökseen tämän tietenkin sinun taataan pääsy monenlaisia ​​Business Studies ja oikeus koulutusohjelmien Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja muualla. ... [+]

On onnistuneesti päätökseen tämän tietenkin sinun taataan pääsy monenlaisia ​​Business Studies ja oikeus koulutusohjelmien yhdessä kumppanimme yliopistojen. DIFC on yli 40 yliopisto yhteistyökumppaneita Irlannissa, Britanniassa, Manner-Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Yhteistyökumppanimme yliopistot tunnustavat, että NCUK Ify kurssin täyttää niiden pääsyvaatimuksia kansainvälisille opiskelijoille. Siksi 100% opiskelijoista, jotka läpäisevät meidän valmentava ohjelma saavuttaa tapahtua merkittävässä määrin yksi kumppanimme yliopistoissa.

Business & Management Foundation-ohjelma tarjoaa eteneminen opinnoissa in Business, Accounting, Management, laki ja humanistiset liittyvien astetta.... [-]

Irlanti Dublin Cork Yhdistynyt kuningaskunta London  + 1 More
September 2019
Full-time
7 - 9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
DIFC Ireland

Valmistaudu maahantulon Engineering & Technology kursseja meidän partneriyliopistoja Irlannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ... [+]

Valmistaudu maahantulon Engineering & Technology kursseja partnerikouluihimme Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Yhteistyökumppanimme yliopistot tunnustavat, että NCUK Ify kurssin täyttää niiden pääsyvaatimuksia kansainvälisille opiskelijoille. Yhteistyökumppanimme yliopistot tunnustavat, että NCUK Ify kurssin täyttää niiden pääsyvaatimuksia kansainvälisille opiskelijoille. Siksi 100% opiskelijoista, jotka läpäisevät meidän valmentava ohjelma saavuttaa tapahtua merkittävässä määrin yksi kumppanimme yliopistoissa.

Mitä aiheita opiskelen?

Englanti tutkintoa varten ESAP for Science and Engineering Studies Matematiikka Science - kaksi aihetta: Chemistry and Physics 4 tuntia / viikko kerrallaan ICT class Sielunhoito / etenemistä neuvonta ... [-]
Irlanti Dublin Cork Yhdistynyt kuningaskunta London  + 1 More
September 2019
Full-time
7 - 9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
DIFC Ireland

Täydellinen valmennuskurssille kansainvälisille opiskelijoille haluavat suorittaa monenlaisia ​​tieteen koulutusohjelmien kaikkialla Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdy ... [+]

Täydellinen valmennuskurssille kansainvälisille opiskelijoille haluavat suorittaa monenlaisia ​​tieteen koulutusohjelmien kaikkialla Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Yhteistyökumppanimme yliopistot tunnustavat, että NCUK Ify kurssin täyttää niiden pääsyvaatimuksia kansainvälisille opiskelijoille. Siksi 100% opiskelijoista, jotka läpäisevät meidän valmentava ohjelma saavuttaa tapahtua merkittävässä määrin yksi kumppanimme yliopistoissa.

Mitä aiheita opiskelen?

Englanti tutkintoa varten (Core) ESAP for Science / Health Studies Matematiikka Science Science - kaksi aihetta: Chemistry and Biology 4 tuntia / viikko kerrallaan ICT Class Sielunhoito / etenemistä neuvonta ... [-]
Irlanti Dublin Cork Yhdistynyt kuningaskunta London  + 1 More
September 2019
Full-time
7 - 9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

DIFC Ireland

Pre-Masters ohjelman tarkoituksena on auttaa kehittämään tärkeää Englanti kieli ja akateemisia taitoja tarvitaan menestyä jatko-opintoja. ... [+]

Pre-Masters ohjelman tarkoituksena on auttaa kehittämään tärkeää Englanti kieli ja akateemisia taitoja tarvitaan menestyä jatko-opintoja.

NCUK Pre-Masters (Graduate Diploma) on modulaarinen kurssi koostuu keskeinen tekijä ja aihe teema. Sydänosa sisältää moduulit Englanti tutkintoa varten (EAP), Learning Skills lukien Information & Communication Technologies (ICT) ja tutkimuksen metodologia lukien projektin suunnittelu. Opiskelija jälkeen pitemmät ohjelmia myös suorittaa henkilökohtainen tutkimusprojekti ja täydellinen merkittävä väitöskirja.

Kaksi virtaa nykyään tarjolla olevaa aihetta moduulit: Management and Life Sciences - kuitenkin opiskelijat haluavat opiskella Engineering liittyvän Masters voi myös edetä asiaa maisteri tästä ohjelmasta. ... [-]

Irlanti Dublin Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
7 - 9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi