Corkscrew Startup School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katsotaanpa Luo Future, Together

Olemme Korkkiruuvi, työharjoitteluun toimittaja ja liiketoiminnan käynnistys koulu kaikki valssatut yhdeksi. Uskomme auttaa ihmisiä tehdä paremmin, niin heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Pitää oppimista, pysyä nälkäinen.

Korkkiruuvi ovat innovatiivinen harjoittelupaikkoja ja liiketoiminnan käynnistysohjelmien sijaitsevat ympäri maailmaa. Olemme perustuu vilkkaassa Exeter, UK, ja meidän painopiste on selvä. Haluamme luoda parhaat mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen markkinoilla.

Yrittäjyys & Business Development Training

Meidän harjoittelupaikkoja ovat ainutlaatuisia - olemme vain harjoittelun tarjoajan tarjota koulutusta liiketoiminnan kehittämiseen ilmaiseksi rinnalla jokaisen ohjelman otamme. Koulutus ja oppimäärä on ainutlaatuinen Korkkiruuvi ja kattaa uusinta kehitystä markkinoinnin, liiketoiminnan ja yrittäjyyden. Koulutus on aina opettanut alan ammattilaiset, joten voit olla varma laadusta.

Luotettu Työharjoittelu Kokemuksia

Lähetämme satoja opiskelijoita vuodessa harjoittelupaikkoja ympäri maailmaa. Jotkut liittyä saada kontakteja, laajentaa heidän jatkaa, kehittää kielitaitoa, ansaita yliopiston luottoa, tutkia uuden kulttuurin, saada selkeyttä tai on kokemus, joka pysyy niiden kanssa elämään. Mitä etsit, voit löytää jotain, joka on edullinen, luotettava ja uskomaton, kannattava kokemus.

Tunnemme työharjoittelu ohjelmat ovat parasta mitä voi löytää. Ja haluamme todistaa sen sinulle.

Esittelyssä * Korkkiruuvi Thinking

"Korkkiruuvi Ajattelu on ytimessä kaikessa mitä teemme. Se ongelmanratkaisu luovasti, opetus itsellesi uusia taitoja ja johtavat muita luomaan muutokseen - elintärkeitä asioita, jotka vain ei opeteta missään muualla. TOM Brushwood / CORKSCREW perustaja

Sijainnit

Dublin

Irish Education Partners

Osoite
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti
Puhelin
+353 1 549 9561