Lue virallinen kuvaus

Katsotaanpa Luo Future, Together

Olemme Korkkiruuvi, työharjoitteluun toimittaja ja liiketoiminnan käynnistys koulu kaikki valssatut yhdeksi. Uskomme auttaa ihmisiä tehdä paremmin, niin heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Pitää oppimista, pysyä nälkäinen.

Korkkiruuvi ovat innovatiivinen harjoittelupaikkoja ja liiketoiminnan käynnistysohjelmien sijaitsevat ympäri maailmaa. Olemme perustuu vilkkaassa Exeter, UK, ja meidän painopiste on selvä. Haluamme luoda parhaat mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen markkinoilla.

Yrittäjyys & Business Development Training

Meidän harjoittelupaikkoja ovat ainutlaatuisia - olemme vain harjoittelun tarjoajan tarjota koulutusta liiketoiminnan kehittämiseen ilmaiseksi rinnalla jokaisen ohjelman otamme. Koulutus ja oppimäärä on ainutlaatuinen Korkkiruuvi ja kattaa uusinta kehitystä markkinoinnin, liiketoiminnan ja yrittäjyyden. Koulutus on aina opettanut alan ammattilaiset, joten voit olla varma laadusta.

Luotettu Työharjoittelu Kokemuksia

Lähetämme satoja opiskelijoita vuodessa harjoittelupaikkoja ympäri maailmaa. Jotkut liittyä saada kontakteja, laajentaa heidän jatkaa, kehittää kielitaitoa, ansaita yliopiston luottoa, tutkia uuden kulttuurin, saada selkeyttä tai on kokemus, joka pysyy niiden kanssa elämään. Mitä etsit, voit löytää jotain, joka on edullinen, luotettava ja uskomaton, kannattava kokemus.

Tunnemme työharjoittelu ohjelmat ovat parasta mitä voi löytää. Ja haluamme todistaa sen sinulle.

Esittelyssä * Korkkiruuvi Thinking

"Korkkiruuvi Ajattelu on ytimessä kaikessa mitä teemme. Se ongelmanratkaisu luovasti, opetus itsellesi uusia taitoja ja johtavat muita luomaan muutokseen - elintärkeitä asioita, jotka vain ei opeteta missään muualla. TOM Brushwood / CORKSCREW perustaja

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Corkscrew Startup School

Tule ainutlaatuisen 28 päivän Hybrid Startup Työharjoittelu ja kehittää luovuutta, aloitekykyä ja johtamistaitojaan oppia liiketoiminnan käynnistys on yksi kaupungin inno ... [+]

Liity meihin ainutlaatuinen 28 Päivä Hybrid Käynnistys Työharjoittelu ja kehittää luovuutta, aloitekykyä ja johtamistaitojaan oppia liiketoiminnan käynnistys on yksi kaupungin innovatiivisimmista cowork tiloihin.

Invest In Your Future

Opi yrittäjähenkeä ja tulla erittäin työllistettäviä. Matkustaa Dublin

Liity Facebook ja Google on yksi Euroopan eniten yrittäjyyteen pääkaupungeissa.

Hybrid Työharjoittelu

Sekoitus opiskella ulkomailla ja työkokemusta käynnistyksen ympäristössä.

Hybrid "Käynnistys" Työharjoittelu

Uskomme Työharjoittelu Ohjelmat tulisi olla enemmän kuin vain työkokemusta, siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Hybrid StartUp Työharjoittelu keskittyä kehittämään keskeisiä työllistyvyyttä taitojen kautta maailman startup. Innovatiivinen ohjelma sekoittaa työkokemusta yksi yrittäjyyteen cowork tilat Dublinissa käytännön koulutusta siitä, miten luoda toteuttamiskelpoinen liikeidea ja vie sen markkinoille pienellä riskillä ja investointeja. Henkilökohtainen ohjausta, käytännön koulutusta ja hyvää palautetta voit luottaa meihin toimittaa ohjelma, joka on täydellinen sinulle.... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Englanti
Full-time
28 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi