Lue virallinen kuvaus

Caherconnell - Yksi Irlannin ylimmän arkeologian kentän kouluista

Visio Caherconnell Archaeology Field School on tarjota unohtumattomia arkeologisia kokemuksia ainutlaatuisella Burren alueella.

Kumppanina Galwayn Irlannin kansallisen yliopiston kanssa pyrimme tarjoamaan parhaan arkeologisen koulutuksen sekä kulttuurielementin, jossa opiskelijat näkevät päivittäin vuorovaikutuksen paikallisten ihmisten kanssa.

Miksi valita Caherconnell Archaeology Field School ?

 • Kaivaa maanantaista perjantaihin ja tutkia ja oppia viikonloppuna.
 • Voit kaivaa 10. vuosisadan AD: n kuninkaallista ratkaisua.
 • Löydettyjen artefaktien määrä ja laatu ovat vaikuttavia.
 • Tällä sivustolla on valtava merkitys irlantilaiselle arkeologialle, joka on ensimmäinen lajinsa louhinta.
 • Tutki materiaalikulttuuria, historiaa, taloudellista, poliittista ja sosiaalista rakennetta.
 • Ymmärtää ja työskennellä korkeiden louhintastandardien kanssa.
 • Täällä oppimasi taidot voidaan käyttää missä tahansa maailmassa.
 • Parhaan koulutuksen ja kokemuksen varmistamiseksi rajoitamme ryhmäkokoamme 20: een.
 • Oppilas-opettajan suhde on 5-1
 • Koe kaikki tämä turvallisessa, valvotussa ympäristössä.
 • Ota upea Irlannin maisema Burren ja Wild Atlantic Way.

Kaikki pidetään huolta - järjestämme majoituksen, aterian, päivittäisen kuljetuksen, viikonlopun oppimisen, paikan päällä luentojen ja päivittäisen opetuksen. Tule mukaan ja liity tiimiin!

Iloa kaikilla arkeologisilla intriguuksilla Caherconnellissä Irlannissa. Sivulla on myös kolme kivirauta (rengasmuuri), todennäköinen myöhäinen pronssi-ikäinen hautakammi, vanha kenttäjärjestelmä, kaksi pronssi-ikää hautajaiset, muinaiset asumispaikat ja esihistoriallinen talo.

Kurssin aikataulu 2018 yhdelle Irlannin suurimmista irlantilainen arkeologian alan kouluista

6 viikkoa yhdistetty kurssi: SS109 / SS110 / SS112 - (18 op tai 9 luottoajat) 6 viikkoa

 • 27. toukokuuta - 5. heinäkuuta 2019
 • 10.-19.7.2019
 • 24. kesäkuuta - 2. elokuuta 2019

4 viikkoa yhdistetty kurssi: SS109 / SS110- (12 op tai 6US luotto tuntia) 4 viikkoa

 • 27.-21.6.2019
 • 8.-2.8. 2019

Johdanto arkeologiseen tutkimukseen: SS112- (6 ECTS tai 3US luottoajat) 2 viikkoa

 • 24. kesäkuuta - 5. heinäkuuta 2019

Johdatus arkeologiseen kaivaukseen: SS109- (6 ECTS tai 3US luottoajat) 2 viikkoa

 • 27.-7. Kesäkuuta 2019
 • 8.-19.7.2019
 • 22.7.-2.8. 2019

Väliaikaiset arkeologiset kaivaukset: SS110- (6 ECTS tai 3US luottoajat) 2 viikkoa

 • 10.-21.6.2019
 • 22.7.-2.8. 2019

Koe arkeologia Irlannissa erolla

Sinun aikasi täällä näkyy, että työskentelet eräiden Irlannin parhaiden arkeologien kanssa päivän aikana ja eräiden Irlannin hienoimpia keskustelukumppaneita yöllä!

Caherconnell Archaeology Field School -kokemus on yksi, jota ei unohda pian, ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea Irlannin arkeologian ja kulttuurin parhaat mahdollisuudet kerralla.

Jos haluat oppia arkeologisen kenttätyön taitoja hauskalla ja ammattimaisella tavalla - missä akateeminen luotto on saatavilla - Caherconnell Archaeology Field School on ainoa paikka sinulle.

majoitus

Arkeologian kenttäkoulun majoitus tarjoaa White Family at The Imperial Hotel, Lisdoonvarna.

Imperial Hotel sijaitsee Lisdoonvarnan sydämessä Pohjois-Clare-alueella, Irlannin historiallisessa kylpyläkaupungissa, joka on maailmankuulu musiikistaan ​​ja vuosittain järjestettävän matchmaking-festivaalin kotiin joka syyskuussa. Hotelli tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ystävällisestä palvelusta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Valoisa ja ilmava vastaanottoalue on ihanteellinen paikka rentoutua sekä kaksi viihtyisää oleskelutilaa. Aikuiset voivat nauttia täysiä irlantilaisia ​​tai mannermaajaisia ​​aamiaisia ​​ennen matkaa Caherconnelliin ja 3 ruokalajin ilta-aterian, kun he palaavat keisarilliseen joka ilta. Aamiainen ja illallinen kuuluvat palkkioihin.

** Erittäin alhaisen oppilaiden ja opettajien suhde (5: 1) vuoksi on rajoitettu määrä paikkoja **

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Caherconnell Archaeology Field School

Tämä kurssi kattaa sekä arkeologian käyttöönoton että välitason. ... [+]

4 viikkoa yhdistetty kurssi4 viikko-kurssi-SS109 / SS110- (12 op tai 6US luottoajat)Käytä NowMay 27.-21. Kesäkuuta 20198.-2.8. 2019Kurssin tulokset:

Tämän moduulin suorittamisen jälkeen opiskelijat:

ymmärtää arkeologisen kaivauksen organisointia ja toimintaaovat hankkineet arkeologisen kaivauksen ja tallennuksen perustaidottuntea ensisijaiset jälkikasvatustekniikatovat hankkineet arkeologista kaivausta ja tallennustajoilla on tarvittava taito työskennellä arkeologisissa kaivauksissa maailmanlaajuisesti yleisen tai alueellisen avustajan tasollaOpintojakson sisältö:

Tämä kurssi kattaa sekä arkeologian käyttöönoton että välitason.

Esittelymoduuli

Ensimmäinen moduuli on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ensiluokkaista arkeologista kaivausta. Se selittää arkeologien erilaiset menetelmät kaivamaan eri tyyppisiä paikkoja ja tarjoaa samalla käytännön kokemusta ainakin yhdestä niistä menetelmistä tällä alalla.... [-]

Irlanti Creggaun
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Caherconnell Archaeology Field School

Tämä kurssi kattaa sekä arkeologian käyttöönottoa ja välitasoja, jossa tutustutaan arkeologiseen tutkimukseen ja artefaktin käsittelyyn. ... [+]

6 viikkoa yhdistetty kurssi27. toukokuuta - 5. heinäkuuta 201910.-19.7.201924. kesäkuuta - 2. elokuuta 2019Kurssin tulokset:

Tämän moduulin suorittamisen jälkeen opiskelijat:

ymmärtää arkeologisen kaivauksen organisointia ja toimintaaovat hankkineet perustiedottuntea ensisijaiset jälkikasvatustekniikatjoilla on tarvittava taito työskennellä arkeologisissa kaivauksissa maailmanlaajuisesti yleisen tai alueellisen avustajan tasollaymmärtää arkeologisen tutkimuksen eri menetelmiäovat hankkineet perusvalmiudet kyselyn valmistelustatuntea erilaisia ​​tutkimusmenetelmiäjoilla on taito osallistua digitaaliseen ja kuvailevaan kenttätutkimukseenymmärtää tutkimustietojen digitaalisen käsittelynpystyä luetteloimaan, mittaamaan, kuvaamaan ja tekemään arkeologisia esineitäOpintojakson sisältö:... [-]
Irlanti Creggaun
Request Info
Englanti
Full-time
6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Caherconnell Archaeology Field School

Tämä intensiivinen moduuli on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ensiluokkaista arkeologista kaivausta. Se selittää arkeologien erilaiset menetelmät kaivamaan eri tyyp ... [+]

2 viikkoa kurssi-SS109- (6 ECTS tai 3US luottoajat)27.-7. Kesäkuuta 20198.-19.7.201922.7.-2.8. 2019Opintojakson sisältö

Tämä intensiivinen moduuli on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ensiluokkaista arkeologista kaivausta. Se selittää arkeologien erilaiset menetelmät kaivamaan eri tyyppisiä paikkoja ja tarjoaa samalla käytännön kokemusta ainakin yhdestä niistä menetelmistä tällä alalla.

Moduuli kouluttaa myös opiskelijoille useita välttämättömiä perusedellytyksiä, kuten:

verkon perustaminen ja käyttöTrowelling-tekniikoitaartefaktien talteenotto ja tallennusnäytteenottomenetelmätkontekstuaalinen tallennussuunnittelu ja valokuvaus

Tämä toteutetaan paikan päällä tapahtuvien keskustelujen ja luentojen, fyysisten mielenosoitusten ja käytännön kokemusten kautta.... [-]

Irlanti Creggaun
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi