Birchwater Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Toimintaperiaatteemme

Birchwater Education on kielitaito- ja yritystoimintaan erikoistunut koulutusinstituutti.

Pyrimme ottamaan oppilaamme haluamaan oppia ja muuttamaan ne mahdollisuuksiksi tulevaisuuden etenemiselle.

Pyrimme auttamaan oppilaitamme sovittamaan sekä henkilökohtaisesti että työympäristöönsä varustelemalla osaamista, taitoja ja kykyjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja menestyvät ammattilaiset.

Kouluttajina pyrimme palvelemaan monenlaisia ​​älykkyyttä erilaisilla opetusstrategioilla, innovatiivisilla tekniikoilla ja lisäämään opiskelijoiden oppimista teknologisten menetelmien avulla.

Työnantajina arvostamme henkilöstöämme ja kannustetaan heidän luovuuteensa ja ideoitaan ja luotetaan heihin, jotta näemme mahdollisuutemme.

Palveluna arvostetaan tehokkaasti yritystä, yhteisöä, kansalaisyhteiskuntaa ja valtiota.

Näkemyksemme

Birchwater Education pyrkii olemaan kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu instituutiksi, jolla on globaalinen näkemys, innovatiivinen, luova ja sopeutumiskykyinen kouluttajien yhteisö, jolla on dynaaminen ja jännittävä opiskelijakeskeinen toimitus, joka johtaa maineen koulutukselliseen huippuosaamiseen. Näin pyrimme parantamaan opiskelijoiden elämää sekä kansallisella että maailmanlaajuisella tasolla.

Perusarvot

  • Rehellisyys rehellisyyden, puolueettomuuden ja oikeudenmukaisuuden kautta. Sijoitamme arvokkaaksi eettiseksi kaikissa käytännöissä. Tiedekunnan jäsenet pyrkivät vaikuttamaan tämän arvon opiskelijoihinsa.
  • Opiskelijakeskus: Olemme sitoutuneet koulutukseen, tutkimukseen ja palveluun vastaamaan muuttuviin tarpeisiin vastaavia opiskelijoita. Edistämme elinikäistä oppimista, kansalais- ja yhteiskuntavastuuta, johtajuutta ja urakehitystä
  • Huippuosaaminen tiukan, korkealaatuisen koulutuksen kautta kaikille opiskelijoille. Opetuksen ja palvelujen tarjoamisen edellyttämä huippuosaaminen.
  • Sopeutumiskyky: Opettajien valmistautuminen maailmanlaajuiseen, teknologisesti muuttuvaan maailmaan edellyttää, että tiedekunta ja henkilökunta ovat mukautuvia ja reagoivia ohjelmien ja palveluiden kehittämisessä ja toimittamisessa. Birchwater sijoittaa suuren arvon tiedekunnan ja henkilökunnan osoittamalle johtajalle
  • Kollegiaalinen ympäristö, nykyaikaiset, toimivat ja miellyttävät tilat, turvallinen korkeakoulu ja vastuullinen finanssihallinta

Sijainnit

limerikki

Osoite
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

limerikki, County Limerick, Irlanti