Lue virallinen kuvaus

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School perustettiin vuonna 2003. Vaikka aloitimme vain yhden luokkahuoneen ja yhden opiskelijan, laajeni nopeasti ja voimme tulla Irlannin nopeimmin kasvaviksi kielikouluiksi. Tänään meillä on Portobello House, kaunis maamerkkirakennus Dublinin sydämessä. Uusi koulu on huippuluokan laitoksessa, jossa on 25 luokkaa, opiskelija-kahvila / ravintola, kirjasto, meditaatiohuone, atk-laboratorio ja suuri opiskelija-alue. Suhtaudumme tervetulleiksi eri puolilta maailmaa järjestettäviin kursseihin useilla eri kursseilla, kuten englanninkielisessä englanninkielisessä englanninkielisessä englanninkielisessä englanninkielisessä artikkelissa. Uskomme, että tähän mennessä menestyksemme perustuu sitoutumistamme laatuun ja olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattimaista, ystävällistä ja tukevaa oppimisympäristöä. Erinomaisilla opettajilla ja tiloilla, kattavilla ja hauskoilla sosiaalisilla ohjelmilla ja täydellisellä keskeisellä paikalla uskomme, että olemme parasta koulua oppimaan englantia Dublinissa.

Opetusmenetelmä

Opettamme perustuu kommunikatiiviseen ja tehtäväperusteiseen lähestymistapaan, mikä tarkoittaa, että opiskelijat keskittyvät aina tehokkaaseen reaaliaikaiseen kommunikaatioon ja tapoihin harjoitella ja saavuttaa se. Luokassa oppilaat kehittävät tuottavia ja vastaanottavia taitojaan samalla lisäävät niiden tarkkuutta ja sujuvuutta. Olemme kehittäneet kielten oppimisen polun, joka antaa kaikille oppijoille selkeän kuvauksen tavoitteista jokaiselle tasollemme. Olipa opiskelijoiden kanssamme 2 viikkoa, b 8 viikkoa tai vuodessa, autamme heitä suunnittelemaan selkeän oppimisstrategian, joka perustuu heidän henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa.

laitteisto

 • 25 luokkahuonetta
 • Opiskelijan kahvila / ravintola
 • Kirjasto
 • Meditaatiohuone
 • Tietokonelaboratorio
 • Suuri opiskelija virkistysalue

sosiaalinen

Uskomme, että jotta Irlannilta saataisiin eniten irti-aikaa, oppilaat olisivat altistuneet englanniksi paitsi luokkahuoneessa myös erilaisissa ympäristöissä ja yhteyksissä. Siksi sosiaalinen ja kulttuuriohjelma on meille niin tärkeä ja miksi me käytämme niin paljon aikaa ja energiaa varmistamalla, että se on yhtä monipuolinen, elinvoimainen ja kiinnostava kuin mahdollista. Meillä on oma sosiaalialan ohjelmien koordinaattori, joka järjestää ympäri vuoden opiskelijoilleen aktiviteetteja, retkiä ja vierailuja. Nämä aktiviteetit ovat suunniteltu osa melkein kaikkia kursseja ja yleensä tapahtuu iltapäivän ja illan jälkeen. Järjestämme myös päivä- ja viikonloppumatkoja Dublinin ulkopuolella sijaitseville scenic-alueille, kuten Connemara, Clare ja Galway.

majoitus

 • Homestay
 • Opiskelija-asunto

Vuosien mittaan olemme rakentaneet vahvoja suhteita useisiin paikallisiin perheisiin, jotka isännöivät opiskelijamme Irlannissa, jotka ovat henkilökohtaisesti haastateltuja majoituspäällikköämme vastaan ​​ja valitaan heidän kokemuksestaan ​​ja ystävällisyydestään.

Meillä on myös useita itsepalveluhuoneistoja, jotka ovat saatavilla pyynnöstä.

akkreditoinnit

 • ACEI: t / QQI
 • MEI: n jäsen
 • Opetusministeriön tunnustuksena englannin kieltenopetuksesta vieraana kielenä
 • Hyväksytty Cambridge Test Center
 • Hyväksytty TOEIC Test Center
 • Tunnustettu kolminaisuuden testauskeskus
 • ALTO
 • BULATS
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Atlas Language School

Täällä Atlas Language School Dublinissa tarjoamme täysipäiväisiä IELTS-valmennuskurssit opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa englannin kielen taitoaan onnistua IELTS-tut ... [+]

20 tuntia ryhmäopetusta (IELTS-valmistelu) / viikkoKurssikoodi: IELTS20Taso: ylempi keskitaso

Täällä Atlas Language School Dublinissa tarjoamme täysipäiväisiä IELTS-valmennuskurssit opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa englannin kielen taitoaan onnistua IELTS-tutkimuksessa. IELTS tarkoittaa I nternational E nglish L anguage T esting S ystem. Se mittaa opiskelijan englannin kielen ja se hyväksytään korkeakouluilla ja englanninkielisillä yliopistoilla ympäri maailmaa.

Tarjoamme IELTS-valmennuskurssit ympäri vuoden. Kurssit on suunniteltu parantamaan kieltä ja taitoja, joita sinun on parannettava IELTS-yhtyeen pisteet. Koska IELTS-valmistelukurssimme on jäsennelty siten, että niillä on mahdollisuus kehittää ja harjoitella keskeisiä tenttitappeja ympäri eri akateemisia aiheita joka viikko, voit aloittaa minkä tahansa viikon alussa.... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Atlas Language School

Yleinen englannin kielen kurssi on yksi suosituimmista englanninkielisistä kursseistamme. Se koostuu 20 tunnin yleisten englantilaisten ryhmien luokista viikossa, jotka k ... [+]

20 tuntia ryhmätyötä / viikkoKurssikoodi: GE20Taso: Alkeistaso - Advanced

Yleinen englannin kielen kurssi on yksi suosituimmista englanninkielisistä kursseistamme. Se koostuu 20 tunnin yleisten englantilaisten ryhmien luokista viikossa, jotka keskittyvät parantamaan tarkkuutta, sujuvuutta ja luottamusta englantiin. Yleiset Englanti kurssit ovat hauskoja ja haastavia luokkia, jotka keskittyvät reaalimaailmaan, kielioppiin ja ääntämiseen, jotta pystyt kommunikoimaan menestyksekkäästi ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa.

Luokassa opettajasi seuraa edistymistäsi ja antaa säännöllistä palautetta, joka auttaa sinua käyttämään uutta kieltä luottamuksen ja maksimoimalla oppimisen. Englannin kielen kursseja räätälöidään kurssin osanottajien vaatimuksiin, ja sinulla on myös kaikki mahdollisuudet kommunikoida mielekkäästi englannin, rakennusosaamisen ja luottamuksen kautta sekä valmistautua yhteisiin todellisiin tilanteisiin.... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi