Anibrain School Of Media Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tällä Anibrain School of Media Design, luomme taikureita, jotka on koulutettu loihtia mahdotonta ja näyttää tietä Digital Age.

Opi alan asiantuntijat: US!

Osaava ohjaajat ja tiedekunnan tuoda vuotta työkokemusta pöytään yhdessä alan parhaita käytäntöjä tekemällä niistä erinomaisesti opettaa ja välittää tietoa.

Krediittipaketilla yli 65 Hollywood-elokuvia kuten Harry Potter, Resident Evil, Death Race ja Salt. Anibrain VFX on yksi Intian johtavista Visual Effects Hollywoodin elokuvateollisuus.

ESTD. vuonna 2006

Vuonna 2006 Jesh Krishna Murthy, Anibrain on tullut johtava nimi maailmanlaajuisesti digitaalisen sisällön luomiseen kuten Film, TV, Apps, Mobile ja Web. Asiakkaitamme ovat kuka kukin digitaalisen maailman ja se on tämä kokemus ja ammattitaito tuomme digitaalinen koulutus arena.Our ainutlaatuinen kurssi ware ja pedagogiikan avulla voimme luoda teollisuudelle valmis uusmedia ammattilaisia, jotka voivat kilpailla maailmanlaajuisesti ammateissa kuten VFX, Animaatio, Gaming, Mobiilisovellukset, Digital Pixel manipulointi, Web, vuorovaikutteisuus media, Video Technology, visuaalinen suunnittelu jne

MIKSI ME

Olipa korko on Animaatio, Visual Effects elokuvia, tai työkalut upea New Apps, pelejä, videoita tai aloittaa uran Digital Marketing, meillä on laaja valikoima kursseja tarpeidesi ja auttaa sinua aloittaa upea ura. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, Kissat ja koirat John Woon Red Cliff ja Resident Evil ovat vain joitakin nimiä pitkä lista Hollywood-elokuvat, joissa Anibrain n taituruus on tunnustettu ja arvostettu.

Sijainnit

Pune

Anibrain School Of Media Design

Osoite
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtran, Intia
Puhelin
+91 20 3056 0344