Northpoint Centre of Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Northpoint filosofia

Business menestys syntyy johdon älykkyyttä. Johdon älykkyys tulee kannekelpoinen tietoa. Actionable tieto voidaan luoda vain indusoimalla reaaliaikaisen käytännön ulottuvuuden nykyisten teoria, joka on todella dokumentointi aiemman kokemuksen. Ja että todellinen oppiminen alkaa missä teoria loppuu. Tämä johtaa menestyksekkään uran ja vauras organisaatioille.

Ainutlaatuinen koulutusmalli

Saavutukset yli 500 + Northpoint valmistuneet ovat osoitus ainutkertaista koulutusmalli että keskus luotu ja seuraa. Kaikki kurssit ovat pääosin toteutetaan yhteistyössä parhaiden organisaatioiden alansa. Tämä varmistaa pätevyys opetussuunnitelma, joka tarkistetaan vuosittain ja päivitetään sopusoinnussa alan vaatimuksia. Tiiviiden suhteiden toimialoittain joka vastaanottaa hyödyksi koulutettujen johtajien tuo vanhempi harjoitellaan johdon kouluttaa ja mentori opiskelijoille kautta kursseja.

Keskeiset kohokohtia Ainutlaatuinen koulutusmalli ovat -

  • Opetussuunnitelma on suunniteltu kuullen alan tekemään kaiken oppimisen olennaisen ja tuoreen
  • Kaikki koulutus on käsissä harjoitellaan johtajien tuoda tosielämän oppimisen luokkahuoneeseen (100 + harjoitellaan johtaja opettamaan Northpoint)
  • Jokainen opiskelija toimii kentällä ja yhtiön harjoittelupaikkoja elävien hankkeisiin
  • Mentoriohjelman kehityksen tukemiseksi
  • • Kaikki monipuolisen kehittämisen ohjelman kautta, joka keskittyy henkilökohtaiseen kehityshäiriöitä aloilla, kuten esiintymistaidot, ajanhallinta, ryhmätyö, hoito ja etiketti, jne

akateemista huippuosaamista

Rankattu Kuusi 'INDIAN Koulut PARAS YHTEISSIJOITUSYRITYKSEN & Mainonta Management School' at Edutainment Awards 2015 
DNA Innovatiivinen B-koulu palkinto Innovaatiot Building Academic ja teollinen Interface 2015)
Rankattu 3 Advertising koulut Intiassa on Edutainment Awards 2014

Alan mielestä

Northpoint Oppimisen Keskuksen mielestä globaali, tarjoaa monipuolista, monikulttuurinen oppimisympäristö, joka antaa meille kärjessä ja ainutlaatuisen kilpailuedun. Vaikka MBA kursseja antavat perustiedot markkinoimiseksi Viestintä, Northpoint ohjelma tuo ankaran erikoiskoulutusta tarvitaan Industry Northpoint yhteistyökumppaneiden maan suurin ja menestynein mainonta ja markkinointi yrityksille. Markkina-tutkimusohjelman yhteisiä suunnitellaan Nielsen tuo kaikki tarvittavat ennakkoedellytyksiä, jotka avustavat oppilaamme olemasta kädet työhönsä alkaa päivästä.

Northpoint Oppimisen Keskuksen on perustettu Lintas työhyvinvointia Säätiöt, entinen Intian osakkeenomistajille Lintas India Private Limited. Lintas Intia on johtava viestinnän ryhmä 16 yrityksille. Se on jäsenenä Lowe Worldwide, joka on osa Interpublic, USA. Interpublic on johtava maailmanlaajuinen järjestö mainostoimistojen ja markkinointi yrityksille. Se on 43000 työntekijää maailmanlaajuisesti 130 maassa.

Sijainnit

Mumbai

Osoite
Unit No. 13, Third Floor
Prabhadevi Industrial Estate
408, Veer Savarkar Marg

400 025 Mumbai, Maharashtran, Intia

Intia Online

Osoite
Rustic Highlands
Old Khandala Road
Khandala -

410 401 Intia Online, Intia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin