Lue virallinen kuvaus

Ilmoittautuaksesi Etelä-Afrikassa toimitettuihin kokeisiin napsauta

Napsauta napsauttamalla ilmoittautuaksesi Filippiineillä toimitettuihin kokeisiin

Napsauttamalla voit ilmoittautua Nigeriassa toimitettuihin tentteihin

Graduate Management Admission Council (GMAC) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka koostuu johtavista jatko-opiskelijakouluista ympäri maailmaa.

GMAC uskoo, että liiketoiminta ja johtaminen ovat kriittisiä ihmisten taloudelliselle ja sosiaaliselle hyvinvoinnille ympäri maailmaa. Kannatamme jatkokoulutusta ja sen arvoa yksilöille ja yhteiskunnalle. GMAC on NMAT by GMAC ja NMAT by GMAC ™ -kokeiden omistaja ja järjestelmänvalvoja.

GMAC pyrkii parantamaan pääsyä ehdokasjoukon kasvattamiseksi ja monipuolistamiseksi; kehittää arviointeja vastaamaan globaalin johdon koulutustarpeita; ja laajentaa arvoa kouluihin tuotteidemme, palveluidemme ja teollisuustietojemme avulla.

GMAC vastaa johtamiskoulujen ja nykyisten ja tulevien opiskelijoiden tarpeisiin tarjoamalla laaja valikoima tuotteita, palveluita ja ohjelmia, jotka on suunniteltu avaamaan ovia opiskelijoille, ammattilaisille ja jatkojohtamisohjelmille ympäri maailmaa. GMAC toimii myös johtavana tutkimuksen ja tiedon lähteenä laadukkaasta jatkojohtamiskoulutuksesta.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Miksi ottaa NMAT by GMAC ™

1. Hyväksyvät kehittyvien markkinoiden johtavien kauppakorkeakoulujen

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC käytetään pääsyyn joihinkin johtaviin jatko-opiskelijaohjelmiin kehittyvillä markkinoilla, kuten Intiassa, Etelä-Afrikassa, Nigeriassa ja Filippiineillä. GMAT®-tutkinnon päättäjien toimittama NMAT by GMAC mittaa tarvittavat taidot johtamisohjelmien akateemiseen menestykseen.

NMAT by GMAC on suunniteltu antamaan sinulle itseluottamus suorittaa parhaasi kykysi mukaan. Tentti on ehdokasystävällinen, joten voit valita osastotilauksen eikä negatiivista merkintää ole. Tärkeää on, että testin valmisteluaineisto auttaa sinua perehtymään NMAT by GMAC mitattavan kysymyksen muotoon ja sisältöön NMAT by GMAC . Muista - valmistelu lisää luottamusta ja suorituskykyä.

2. Laadukas arvio GMAT-tutkinnon tekijöiltä

NMAT by GMAC on ollut laadun symboli siitä lähtien, kun se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Intiassa yli 20 vuotta sitten - antamalla testien suorittajille mahdollisuuden päästä jatko-opiskelijakoulutukseen ja valitulle uralle tarjoamalla kouluille pääsy huippuosaajiin.

3. Suunniteltu mukavuuden ja luottamuksen lisäämiseksi

Kun hermosto esiintyy missä tahansa testissä, hermosto vaikuttaa aina siihen, kuinka hyvin suoritat testipäivänä. Suunnitellessamme NMAT by GMAC olemme etsineet tapoja lievittää näitä hermoja, jotta voit suorittaa itseluottamus.

NMAT by GMAC on suunniteltu antamaan sinulle itseluottamus suorittaa parhaasi kykysi mukaan:

  1. Kokeen ottaminen useita kertoja: Voit ottaa NMAT by GMAC kolme kertaa tiettynä NMAT by GMAC . Tämä antaa sinulle luottamuksen siihen, että sinulla on enemmän kuin yksi mahdollisuus suorittaa parhaasi.
  2. Valitse osien järjestys: NMAT by GMAC antaa sinun valita järjestyksen, jossa vastaat jokaiseen testin osaan. Tämän avulla voit pelata vahvuutesi mukaan.
  3. Ei negatiivista merkintää: Joskus et vain ole varma testin oikeasta vastauksesta ja loppuu aika. No, voit tehdä tietoisen arvauksen pelkäämättä sakkoa väärin vastauksesta. Järjestelmä, jolla ei ole negatiivisia merkintöjä, on globaalien käytäntöjen mukainen.
  4. Virallisen harjoitteluaineiston saatavuus: On tärkeää valmistautua testiin, jotta pystyt suorittamaan parhaan kykysi mukaan. Valmistusapu tuntee sinut kysymysten muodot ja sisällön, jota NMAT by GMAC . Voit käyttää NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC harjoitusmateriaaleilla, joissa on kyselyjä aiemmista hallinnoiduista varsinaisista NMAT-kokeista.
  5. Harjoittelu taitojen terävöittämiseen: NMAT by GMAC viralliset NMAT by GMAC harjoitusmateriaalit on suunniteltu tarjoamaan altistuminen ja perehtyminen kyselyn tyyppeihin ja tyyliin. Valmistelu lisää luottamusta ja suorituskykyä.

NMAT by GMAC on suunniteltu avuksesi:

  1. Testausikkuna: Voit valita haluamasi päivämäärän testausikkunan aikana.
  2. Itseohjelma: Voit valita testiajan päivämäärän, ajan ja sijainnin reaaliajassa perustuen paikkojen saatavuuteen kussakin testikeskuksessa.
  3. Ilmoittautuminen NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC matkapuhelimellasi: Voit rekisteröidä missä ja milloin tahansa.
  4. Hakeminen liiketalouskouluihin tulosten tarkistamisen jälkeen: Voit lähettää pistemääräsi hyväksyvälle B-kouluille tuloksen tarkistamisen jälkeen koulun hakemuksen määräajasta riippuen.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Valmistava vuosi

NMAT by GMAC

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC on tietokoneen mukautuva testi ja kokonaisarvio Etelä-Afrikassa, Nigeriassa ja Filippiineillä, luotu kehittyville markkinoille auttamaan heitä ... [+]

Ilmoittautuaksesi Etelä-Afrikassa toimitettuihin kokeisiin napsauta Napsauta napsauttamalla ilmoittautuaksesi Filippiineillä toimitettuihin kokeisiin Napsauttamalla voit ilmoittautua Nigeriassa toimitettuihin tentteihinRakenne

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC on tietokoneen mukautuva ja antaa jokaiselle ehdokkaalle satunnaisesti muodostetun testin kysymysryhmästä, joka toimitetaan yksi kerrallaan. Kysymysten lukumäärä, vaikeustasot ja aikarajat jokaiselle osalle on ennalta määritetty, ja normaaleissa anto-olosuhteissa ne ovat samat riippumatta siitä, milloin ja missä testi suoritetaan. Hakijoilla on mahdollisuus valita testiosastojen järjestys / järjestys.

NMAT by GMAC on kolme osaa - kielitaitot, kvantitatiiviset taidot ja looginen päättely.... [-]

Etelä-Afrikka Kapkaupunki Filippiinit Makati Nigeria Abuja  + 2 More
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
2 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi