KBuffer

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1986 Intian Chennaissa, 'KBuffer Online "omistaa Mr. GM Sundaram on palvellut eri asiakkaille aloilla Publishing, Printing, ja Multimedia. Heillä oli myös sivuliikkeen Madurai palvelemaan tarpeisiin monet kustantajat kyseisessä kaupungissa.

Järjestäjä, Mr. GM Sundaram on runsaasti kokemusta koulutuksen, Publishing, ja Multimedia. Vuonna 2003 Super Graphics alkoi edistää erilaisia ​​kursseja alla tuotenimi KBuffer. Kurssit ovat:

Tekninen kirjoittaminen E-Learning E-PUBLISHING Ohjelmistojen testaus (valtuuttamana Hewlett Packard tai HP) MULTIMEDIA, ja paljon muuta.

Vuonna 2005 ne otettiin uudenlaista Virtual Classroom, jossa ihmiset voivat oppia monia asioita käyttämällä E-Learning menetelmien. Nyt he ovat opiskelijat tekevät erilaisia ​​kursseja eri puolilla Intiaa ja myös ulkomailla. KBuffer on myös johtava Special Erikoistumisopintojen monissa oppilaitoksissa Chennai kaupungissa.

Mr. Sundaram oli palvellut keskus Head of Aptech-Arena Multimedia sen ensimmäisen keskus Gandhi Nagar, Adyar.

Hän aloitti uransa Tulostimen nimissä Sri Jagan Tulostimet. Hän juoksi hänen omat julkaisut, Niraimathi Publications, joka julkaisee kuukausittain aikakauslehtiä.

Hän oli myös toiminut johtajana suuri kustantamo Chennaihin. Mr. Sundaram on yksi edelläkävijöistä DTP Chennai.

Sijainnit

Chennai

Osoite
16 Saint Mary's Road, Mandaveli
600028 Chennai, Tamil Nadu, Intia