Read the Official Description

Tarjoamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa yrittäjyyskasvatukseen, joka perustuu kuuteen periaatteeseen. Valmistuvat ovat strategisia ajattelijoita, joilla on korkeatasoinen suunnittelutaito, vahvat alan näkemykset ja kykenevät mittaamaan nopeasti ja menestyksekkäästi.

Kuusi yrittäjyyden menestystä

Ongelman määrittely

Yksi syy epäonnistumiseen käynnistysvaiheessa on, että se on päättänyt ratkaista väärä ongelma tai sellaisen, joka ei luo käyttäjälle havaittua arvoa. Suunnittelun johtamismenetelmien avulla ongelmien laatiminen luo luottamusta ja uskottavuutta oikean ratkaisun rakentamisessa.

Business Acumen

Monta kertaa yrittäjät ovat intohimoisia ja motivoituneita luovien tahtonsa vuoksi, eivätkä välttämättä ole välttämättömiä liiketoimintaperiaatteita, jotka voivat tehdä tai rikkoa pyrkimyksiä. Organisaatiosta talouteen, rekrytointiin markkinointi-, viestintä- ja myyntistrategiasta aina käyttö- ja teknologiainfrastruktuuriin ja tuotehallinnukseen tulee ratkaisevaa ja tasaisesti päivittäin, kun siirrymme ideasta toteutukseen.

Persoonallisuus

Alussa jokainen yrittäjäyritys on ihmisiä. Koska kaikki kilpailevat markkinoiden parhaista kyvystyksistä, kumppaneiden valinta oikeat rekrytointi- ja kehittämisstrategiat, terve ja joustava kulttuuri saavat alulle varhaisen kasvun vauhdin ja voivat olla huomattava kilpailuetu

Strateginen ennakointi

Koska alustavat vaatimukset asettavat idean toteutumiselle, päivittäisten vaatimusten vaatimukset vaativat usein alkutaipumuksia, kehittyy varhainen likinäköisyys, joka poistaa kyvyn ymmärtää ja ennakoida niiden kontekstissa tapahtuneiden muutosten lähiajan ja pidemmän aikavälin vaikutuksia. Se vaatii jatkuvaa laaja-objektiivista lähestymistapaa voidakseen suojata varhaisia ​​lopullisia ja myöhemmät vaiheet elämässään.

Liiketoimintamalli Innovation

Jopa syvät taskut, huipputeknologia tai villi idea eivät takaa menestystä. Itse asiassa monta kertaa investointi ei edes tarvitse olla onnistunut liiketoiminta. Mutta menestyksen keskeisten elementtien tunnistaminen on loistava alku tunnistaa mahdollisuuksia parantaa sitä, muotoilla sitä uudestaan, häiritä sitä tai jopa romuttaa se.

Käyttäjän käyttäytyminen / suunnittelu

Meidän on annettava axiomille, että yrityksemme ovat ihmiskeskeisiä ja tuntevat erilaisten väestöjen kehittyvät tarpeet ja haasteet. Käytämme käyttäjien käyttäytymisen suunnittelumenetelmiä, yhteiskuntatieteitä ja ihmiskeskeisiä rajapintoja, jotta kykenemme luomaan kokemuksia, jotka ovat arvokkaita, helposti saatavilla ja houkuttelevia.

Kuka pitäisi hakea

  • Opiskelijat, jotka haluavat kehittää muotoilua, innovointia, ennakointia ja yrittäjyyttä, johtamistaitoja
  • Ammattilaiset, jotka haluavat ryhtyä harjoittajiksi tai aloittaa omasta
  • Nykyiset aloittajat, jotka haluavat hioa taitojaan virallisen koulutuksen ja mentoroinnin avulla

IfDE: n tehtävämme on luoda menestyksekkäitä yrittäjiä, jotka haastavat käynnistyksen epäonnistumisen keskeiset tilastot ja rakentavat kestäviä, vaikuttavia ja vastuullisia globaalin vaikutusvallan innovaatioita.

Meidän kumppanimme

Human Factors International (HFI) on maailmanlaajuisesti johtava käyttäjäkokemus (UX), jolla on yli 30 vuoden kokemus. HFI on kehittänyt kypsän kehyksen, joka on optimoitu kaikentyyppisille UX-projekteille - monimutkainen, kansainvälinen tai kriittinen. HFI tarjoaa luotettavaa suunnittelumenetelmää, kun taas sen aika testattu HFI FrameworkTM yhdistää saumattomasti kaikki käyttäjäkeskeisen suunnitteluprosessin kaikki osat - toimeenpanovirastosta ja digitaalistrategiasta lopulliseen designtuotteeseen - yhdellä yhtenäisellä kultaisella langalla.

Yuj Design - huipputason suunnittelutoimisto, jolla on monia eroja UX-sovelluksissa. Monipuolisella tuotevalikoimalla saavutuksia ja sitoumuksia, jotka johtavat vaikuttavaan liiketoimintaan ja lahjakkuuteen. Täydellisen omistajuuden kulttuuri ja ajaa huippuosaamiseen ja toimituskykyyn huipputason suunnittelutieteellisillä kyvyillä ja suunnittelumallin omilla suunnittelumenetelmillä lähes kaksituhatta kansainvälistä projektia ja yli sata asiakasta.

QAI Global Services helpottaa kilpailukykyä monipuolisilla toimilla, jotka johtavat liiketoiminnan parantamiseen konsultointiin, henkilöihin, prosesseihin ja operatiivisiin arviointeihin, vertailuanalyysiin ja resurssien tuottamiseen Quality Outsourcingin avulla.

Programs taught in:
Englanti