Eruditus Executive Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KEITÄ OLEMME

Liiketoiminta muuttuu nopeasti. Joten miten et vain sopeutat itseäsi, mutta pysytkö kilpailun edellä?

Eruditus Executive Education tarjoaa Intiassa, Singaporessa, Dubaissa ja muissa globaaleissa toimipaikoissa tarjottavia räätälöityjä ja avoimia ohjelmia, jotka tarjoavat puitteet nykypäivän ja huomisen haasteisiin. Inseadin ja Harvardin alumnit johtavat ja maailmanlaajuisesti toimivat ohjelmantuottajat tukevat ohjelmia, jotka on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä maailman johtavien kauppakorkeakoulujen kanssa.

Suunnittelemme ohjelmia, joiden avulla voit yhdistää oppimisen todellisen toteutuksen kanssa. Kun rekisteröidyt johonkin ohjelmistamme, saat etuna oppimisen vuorovaikutteisessa ympäristössä erilaisten vertaisryhmien kanssa. Ohjelmat on suunniteltu useissa eri muodoissa, mukaan lukien lyhyet työpajat, jotka ulottuvat muutaman viikon ajan, verkko-ohjelmat tai täydelliset modulaariset istunnot, jotka kaikki keskittyvät kehittämään vastuullisia johtajia kaikissa yrityskenaarioissa.

NÄKEMYKSIÄ

Erudituksessa yksi painopistealueistamme on luoda ja tarjota asiaankuuluvia ohjelmia, jotka eivät ainoastaan ​​autan sinua "mikä on", vaan myös valmistaudutaan "mikä voisi olla".

Tämä kattaa kokonaisvaltaisen kehyksen, joka tarvitaan luontaisten liiketoimintahaasteiden hoitamiseen.

ME TIEDÄMME

Ei vain sisältöä, menetelmä on tärkeä

Ohjelmamme luodaan laajan kirjon oppimismenetelmistä ja moduuleista, jotka kaikki ovat sopeutuneet kiireisten aikataulujen ja työehdotusten ympärille. Tämän lisäksi painotetaan myös siitä, miten opit. Oppiminen varsinaisten luokkahuoneen vuorovaikutusten, online-istuntojen, tapaustutkimusten, reaaliaikaisten simulaatioiden ja käytännön harjoitusten avulla vievät sinut vastaamaan haasteisiin. Ohjelmamme kannustaisivat sinua tekemään kysymyksiä, herättämään strategista ajattelua ja keskustelemaan vertaisryhmien kanssa - taitoja, joita voisit käyttää myös arkipäivän toimistoympäristössä.

Miten opetus on väliä

Eruditus tekee yhteistyötä joidenkin parhaiden kauppakorkeakoulujen ja tiedekunnan kanssa, jotka tarjoavat täydellisen 360 asteen oppimiskokemuksen. He eivät vain opeta uusimpia yritystoiminnan edellyttämiä innovaatioita, vaan myös suunnitella innovatiivisia kursseja, jotka ovat tärkeitä nykyisessä ammatillisessa skenaariossa.

Räätälöityjä ohjelmia tarvitaan

Jokainen yrityksen tarpeet ovat ainutlaatuisia. Jokainen akateemisen laitoksen tavoitteet ovat erilaisia. Me emme vain tunnusta tätä, me omaksumme tämän. Viettää paljon aikaa, esiohjelmoida, ymmärtää kumppanimme ainutlaatuiset tarpeet ovat kulmakivi Eruditus-lähestymistavasta. Tämän vuoksi pyrimme jatkuvasti suunnittelemaan ja tuomaan ohjelmia useisiin eri muotoihin, kuten lyhytaikaisiin työpajoihin, muutaman viikon tai kuukauden kestäviin luokkiin, online-istuntoihin tai täydellisiin moduuliohjelmiin. Kaikki ohjelmat on suunniteltu siihen, mitä osallistujat vaativat opetussuunnitelman, käytettävissä olevan ajan ja kohtuuhintaisuuden osalta.

Pitkäaikainen suhde

Useimmat yhteistyökumppaneistamme ovat harjoittaneet jatko-oppimisistuntoja kanssamme. Sitoutumisemme kumppaneillemme ylittävät vain oppimistehtävät. Kiinnostutamme voimakkaasti yrityksen tai oppilaitosten pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseen.

Sijainnit

Mumbai

Osoite
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtran, Intia

Gurugram

Osoite
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, Intia

Dubai

Osoite
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Singapore

Osoite
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Singapore

Berkeley

Osoite
Berkeley, Kalifornia, Yhdysvallat

Evanston

Osoite
Evanston, Illinois, Yhdysvallat

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta