Cochin International Language Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cochin International Language Academy (CILA) on kansainvälinen laitos Englanti Kielikoulutus ja opettajankoulutus. Luomme kansainvälisiä mahdollisuuksia Englanti Kieltenopettajat Non-Englanti ottaen alueet, kuten Länsi-Euroopassa, Keski / Itä-Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-itä / Pohjois-Afrikka ja Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Tarjoamme myös Englanti kielikoulutus opiskelijoille, jotka haluavat opiskella tai työskennellä ulkomailla erityisesti Englanti ottaen maassa.

COCHIN INTERNATIONAL LANGUAGE ACADEMY (CILA) omistaa ja hallinnoi JS TRAINING SOLUTIONS Private Limited, yhtiö on rekisteröity ja otettu osakeyhtiölain, 1956. CILA sijaitsee Angamaly, lähellä Cochin kansainväliseltä lentokentältä. Se on vain 2 minuutin ajomatkan Angamaly Rautatieasema.

Koulu hallinnoi äidinkielenään Englanti puhujia Britanniassa ja Kanadassa useita vuosien kokemus opetuksen Englanti. Tarjoamme erilaisia ​​kursseja, kuten Trinity Cert. TESOL ja Englanti Opettajat tulla pätevä Englanti opettaja puhujia muita kieliä, IELTS niille, jotka haluavat työskennellä tai opiskella ulkomailla, Business Englanti, Puhuttu Englanti aikuisille, Puhuttu Englanti lasten ja jopa 1-1 Skype istuntoja.

Meidän opettajat ovat hyvin päteviä ja koulutettuja opettamaan Englanti käyttämällä nykyaikaisia ​​menetelmiä. Opiskelijat nauttivat oppimisen Englanti meidän keskustassa. Kaksi meidän opettajat ovat entisiä IELTS tutkinnon ja työskennellyt maassa ympäri maailmaa, kuten Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Lähi-idässä. Joten voit olla varma, että oppiminen on 100% oikein. Joten, CILA tulee ensimmäinen valinta oppia ja opettaa Englanti Kieli.

Sijainnit

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: