CEPT | Summer Winter School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

tavoitteet

Nämä ohjelmat eroavat säännöllisistä lukukausista rakenteen, lähestymistavan ja sisällön suhteen. SWS-hengen henkeä hakevat avainsanat ovat kokeilu, lajike ja innovaatio. He tutkivat uusia alueita, tarjoavat tilaa uusien ideoiden ja menetelmien testaamiseen, helpottavat in situ -kokemusta, auttavat ymmärtämään kriittisiä sivustoja ja tilanteita ja luovat mahdollisuuksia oppia tekemällä. SWS: n kurssit ovat voimakkaita ja ne kestävät lyhyitä 2-4 viikon kestoa.

Suuntautuminen

SWS: n tunnusmerkki on rikastuttava lajike. He saavuttavat sen tarjoamalla kursseja, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita ja aiheita ja luodaan monipuolinen oppimisryhmä kutsumalla oppilaita muista korkeakouluista hakemaan kursseja. Älyllinen ympäristö rikastuu myös tuomalla potentiaalisia ammattilaisia, akateemikkoja, taiteilijoita ja asiantuntijoita eri puolilta maata ja ulkomailta opettamaan. Houkuttelemaan lisää resursseja ihmisiltä ulkopuolelta ja tekemään sen kätevästi, SWS kannustaa CEPT-tiedekuntaa järjestämään kursseja heidän kanssaan. Tällaisissa tapauksissa yliopiston opetushenkilöstöllä on merkittävä rooli kurssien hallinnoinnissa.

Kurssit

Tiedekunnan jäsenet auttavat oppilaita ymmärtämään kurssien luonteen ja suuntautumisen ja antamaan heille mahdollisuuden tehdä hyvin tietoon perustuvia valintoja. Tämän saavuttamiseksi he ilmaisevat nimenomaisesti tavoitteet, opetuksen tai työskentelytavan tavat ja kurssien oppimistulokset. Edellisessä SWS: ssä opiskelijat ovat suosittaneet työpaja-istuntoja, asennein suuntautuvia ja ne, jotka tarvitsevat matkustusta; ja mahdollisuuksia, jotka tarjoavat erityisiä taitoja. Tulevina vuosina tätä kuormalavaa laajennettaisiin tarjoamalla lisää kursseja, jotka älykkäästi stimuloivat, osallistuvat monisensoriseen oppimiseen, keskittyvät erikoistuneisiin prosesseihin ja luovat taitoja.

SWS on ainutlaatuinen tilaisuus laajentaa oppimisen horisontteja, vuorovaikutuksessa suuren joukon innostuneita ja lahjakkaita opiskelijoita, harjoittajia ja akateemikkoja sekä esittelemään CEPT: n akateemisia aloitteita. Avoimet oppilaat vaihtelevat taustat, kurssit tulevat dynaamisiksi ja monipuolisiksi monikulttuurisiksi oppimisympäristöiksi. Tulevina vuosina ohjelmat tutkivat enemmän keinoja ja kasvavat voimakkaasti.

Sijainnit

Ahmedabad

Osoite
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujaratin, Intia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: