Lue virallinen kuvaus

Q LANGUAGE tarjoaa valikoiman englantilaisia, mandariinisia, kantonilaisia ​​ja korealaisia ​​kielten kursseja opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Tarjoamme kielitaitoja:

 • nuoret oppilaat valmistautuvat yliopistoon
 • aikuiset, jotka etsivät korkeakoulutusta
 • liikemiehet haluavat parantaa uraansa parannetulla kielitaidolla
 • kuka tahansa, jolla on tarvetta, kiinnostusta tai intohimoa kielten opiskeluun

Kurssit perustuvat joko 24 tuntia viikossa tai 15 tuntia viikossa General English -opiskelussa. Joustavasta aikataulustamme voit valita AM- tai PM-luokat. Intensiivikurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat maksimoida kielten oppimiskäytäntönsä oleskelun aikana. Kurssit painottuvat voimakkaasti puheen ja viestintätaitojen hallintaan korkeammilla tasoilla, mutta kaikki perusteet tarjotaan myös. Nämä oppitunnit tarjoavat tilaisuuden oppia paikallista kulttuuria ja tapoja.

Keskitason ja edistyksellisillä opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella testinvalmisteluissa ja liiketoimintaluokissa. Kaikki materiaalit, kuten oppikirjat, kielioppi, sanavarastoharjoitukset sekä valmistautuminen virallisiin englantilaisiin testeihin, kuten IELTS tai TOEFL.

Meidän ulkomaalaisille opiskelijoillemme tarjoamme Student Visa -palvelua ja voimme järjestää turvallisen, mukavan ja kohtuuhintaisen majoituksen samalla kun opiskelet täällä Hongkongissa.

Olemme ylpeitä tiimillämme erittäin pätevistä kielitoimijoista. Opettajamme ovat kaikki äidinkielisiä opettajia, joilla on kansainvälisesti tunnustettu akateemisen koulutuksen pätevyys ja maailmanlaajuinen työkokemus. Ne ovat omistettu opettamaan kielitaitoa opastamaan tavoitteesi rennossa oppimisympäristössä.

kurssi

Tarjoamme erilaisia ​​kursseja, jotka sopivat tasolle aloittelijasta ylemmän keskitason tasolle

 • Intensiivinen 15 Yleinen englanti
 • Intensiivinen 24 englantia
 • Intensiivinen 15 General Business English
 • Intensiivinen 24 General Business English
 • Semi-Intensive 9 Yleinen englanti
 • Päivä 6 Yleinen englanti
 • Intensiivinen 15 mandariinikurssia
 • Intensiivinen 24 mandariinikurssia
 • Intensiivinen 15 mandariinikonserttikurssi
 • Intensiivinen 24 mandarin kantonin kurssi

VISA TUKI

Jos sinulla on seuraavat asiat, Visa-tukitiimimme voi auttaa varmistamaan Hongkongin opiskelijaviisumme kielikysymyksillesi täällä Hongkongissa, mukaan lukien sisäinen käännöspalvelu asiakirjoille, jotka eivät ole englanniksi tai kiina

MAJOITUSPALVELUT

Tarjoamme laajan valikoiman asuntovaihtoehtoja kaikkiin budjetteihin ja tarpeisiin mukaan lukien:

 • Jaettu asunto
 • Basic Studios
 • Serviced Studios
 • Huoneistoja pariskunnille tai perheille
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Q LANGUAGE

Jos haluat opiskella Mandarinia Hongkongissa, sekä intensiivisen 24-mandariinikurssimme että intensiivisen 15-mandariinikurssimme tarjoavat paikallisia ja ulkomaisia ​​op ... [+]

Intensiivinen Mandarin kiinalainen kurssiIntensiivinen 24

Jos haluat opiskella Mandarinia Hongkongissa , sekä intensiivisen 24-mandariinikurssimme että intensiivisen 15-mandariinikurssimme tarjoavat paikallisia ja ulkomaisia ​​opiskelijoita kokopäiväiseen opiskeluun Hongkongin maahanmuuttoviraston (Hongkongin) keskuksessa, johon sisältyy opiskelija-viisumin sponsorointi.

Kurssit perustuvat joko 24 tuntia viikossa tai 15 tuntia viikossa yleisen mandariinikielen opintoihin; Päätös on sinun. Lisäksi joustava luokkaohjelma mahdollistaa AM- tai PM-luokkien valitsemisen.

Ovatko nämä kurssit oikein sinulle?Kyllä, jos olet aloittelija, välitaso tai edistynyt tasoKyllä, jos nautit pienistä luokista ystävällisten ja tukevien luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa!Kyllä, jos haluat opiskella kovaa hauskaa ja rentoa ympäristössäKyllä, jos haluat nopeasti parantaa kielen taitoa, ymmärrystä ja käyttämistä mandariinikiinaa todellisissa tilanteissaKyllä, jos haluat oppia Mandarin HongkongissaIntensiivinen 24 - mandariinikurssit... [-]
Hongkong Hong Kong
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Q LANGUAGE

Jos haluat oppia englantia Hongkongissa, sekä intensiivisen 24 yleiskurssikurssimme että intensiivisen 15 yleisen englannin kurssi tarjoavat paikallisia ja ulkomaisia ​​o ... [+]

Intensiivisiä englannin kielen kursseja HongkongissaIntensiivinen 24

Jos haluat oppia englantia Hongkongissa , sekä intensiivisen 24 yleiskurssikurssimme että intensiivisen 15 yleisen englannin kurssi tarjoavat paikallisia ja ulkomaisia ​​opiskelijoita kokopäiväiseen opiskeluun (Hong Kong) -keskuksessamme, johon sisältyy Hongkongin opiskelijavideon sponsorointi.

Kurssit perustuvat joko 24 tuntia viikossa tai 15 tuntia viikossa General English -opiskelussa; Päätös on sinun. Lisäksi joustava luokkaohjelma mahdollistaa AM- tai PM-luokkien valitsemisen.

Ovatko nämä kurssit oikein sinulle?Kyllä, jos olet aloittelija, välitaso tai edistynyt tasoKyllä, jos nautit pienistä luokista ystävällisten ja tukevien luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa!Kyllä, jos haluat opiskella kovasti hauskassa ja rennossa ympäristössä.Kyllä, jos haluat nopeasti parantaa englannin kielen taitoa, ymmärtämistä ja käyttöä todellisissa tilanteissa.Kyllä, jos haluat opiskella englantia Hongkongissa.Intensiivinen 24 - englannin kielen kurssi... [-]
Hongkong Hong Kong
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Q LANGUAGE

Jos haluat oppia Business English -ohjelmaa Hongkongissa, sekä intensiivisen 24 Business English -kurssimme että intensiivisen 15 Business English -kurssimme tarjoavat pa ... [+]

Intensiivisen englannin kielen kursseja - Hong KongIntensiivinen 24

Jos haluat oppia Business English -ohjelmaa Hongkongissa , sekä intensiivisen 24 Business English -kurssimme että intensiivisen 15 Business English -kurssimme tarjoavat paikallisia ja ulkomaisia ​​opiskelijoita kokopäiväiseen opiskeluun (Hongkongin keskukseen), johon sisältyy Hongkongin opiskelijavideon sponsorointi.

Kurssit perustuvat joko 24 tuntia viikossa tai 15 tuntia viikossa General English -opiskelussa; Päätös on sinun. Lisäksi joustava luokkaohjelma mahdollistaa AM- tai PM-luokkien valitsemisen.

Ovatko nämä kurssit oikein sinulle?Kyllä, jos olet aloittelija, välitaso tai edistynyt tasoKyllä, jos nautit pienistä luokista ystävällisten ja tukevien luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa!Kyllä, jos haluat opiskella kovasti hauskassa ja rennossa ympäristössä.Kyllä, jos haluat nopeasti parantaa englannin kielen taitoa, ymmärtämistä ja käyttöä todellisissa tilanteissa.Kyllä, jos haluat opiskella englantia Hongkongissa.Intensiivinen 24 - Business English Course... [-]
Hongkong Hong Kong
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language