Lue virallinen kuvaus

Jäsenenä VTC Group, Hong Kong Institute ammatillisen koulutuksen (IVE) on johtava ammatillinen ja ammatillisen koulutuksen tarjoaja Hong Kong, sitoutunut vaaliminen ammattilaiset arvostavat aloilla. IVE on kehittynyt rinnalla taloudellisen kehityksen Hong Kong, rakentaa osaava ja innovatiivinen työvoimaa tarvitaan osaamistalouteen.

erinomainen palvelut Rikastuttaa oppimiskokemus IVE opiskelijoita, tilat alan standardeja on perustettu simuloida työympäristön. Meidän laboratoriot ja keskukset päivitetään säännöllisesti seurata uusimpien teollisuuden suuntauksia.

Voimakkaat Campuses Opiskelijat saapumatta IVE ohjelma löytää rikastuttava ja hauskoista tutkimus elämää. Meidän 9 IVE kampuksilla luoda vuorovaikutteinen oppimisympäristö opiskelijoille viljellä intohimo oppimiseen ja kehittää heidän etujaan ja kykyjä erilaisten urheilu- ja kulttuuritoimintaa.

IVE kampuksilla alueen kautta ovat täysin varustettu olennaisia ​​state-of-the-art tilat valmistaa opiskelijoita monipuolinen kampuksella elämää. Jokainen kampus oli varta erikoistuneiden tilat opiskelijoille eri tieteenalojen saada osaamista ja käytännön taitoja heidän valitsemassaan aloilla.

Opetus Excellence Meidän korkeasti koulutetun opetus joukkue hallussaan vankka kokemus alalta. Meidän ainutlaatuinen "Think ja Do" lähestymistapa, opettajamme välittää tasapainoinen akateemista tietoa ja käytännön osaamista tarvitaan varsinaisen työpaikan välttämättömiä ammatillisen menestyksen.

Kun täytäntöönpano henkilöstön kehitysohjelmia, opetushenkilökunnan pysyä pulssi alan kehityksestä. Opiskelija voi oppia heidän opettajat parhaiten ajan tasalla tietoa ja varustettava osaamista niiden jatkokehittelyn.

Vahva Industry Network IVE pyrkii luomaan pitkän aikavälin alan kumppanuudesta kurssimme suunnittelu- ja opetussuunnitelmatyöhön. Teollisuus tuki myös muodoltaan vuorovaikutteinen oppiminen toiminnan mahdollisuuksia teollisuudelle kiinnitys ja työpaikoista.

lupaava tulevaisuus Opiskelijamme johdonmukaisesti vastaanottaa lukuisia palkintoja ja stipendejä, osoitus akateemista huippuosaamista ja maksamatta saavutuksia. Yli 300 apurahat tarjoavat yritykset, ammatillisten elinten ja harrastajat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomi syventävistä opinnoista

Hong Kong Institute of Vocational Education

Tämän ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoille mahdollisuus harjoittaa uraa monikansallisissa yrityksissä, jotka harjoittavat kansainvälistä liiketoimintaa j ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus harjoittaa kansainvälistä liiketoimintaa ja kauppaa harjoittavia monikansallisia yrityksiä. Se korostaa käytännön koulutusta ja kattaa liike-elämän kielet (japanilainen / korea / espanja), akateemiset, tekniset ja johtamiskyvyt kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat, e-markkinointi, kulttuurienväliset johtamistaidot, käytännön näyttelyjohtaminen ja laadunhallinta.

Tämä ohjelma on suunniteltu painottamalla yleisluontoisia ja kieltenopetusta, koko henkilön kehittämistä ja työkokemusta, jotta opiskelijat voidaan valmistaa paremmin jatko-opintoihin ja työllisyyteen valmistumisen jälkeen.... [-]

Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hong Kong Institute of Vocational Education

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskitt ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskittyy sekä teoriaan että käytännön koulutukseen. Simuloidun työympäristön ja teollisen kiinnityksen avulla opiskelijat voivat hankkia alan teknistä osaamista ja ammattitaitoa.

Tämä ohjelma on suunniteltu painottamalla yleisluontoisia ja kieltenopetusta, koko henkilön kehittämistä ja työkokemusta, jotta opiskelijat voidaan valmistella paremmin jatko-opintoihin ja työllisyyteen valmistumisen jälkeen.

opetussuunnitelma

Lukukausi 1

Vieraanvaraisuuden liiketalouden perusopinnotElintarvike- ja juomapalvelujen periaatteet ja käytännötKulinaariset perusteet ja käytännötTietotekniikan perusteet - vieraanvaraisuusMajoitusliiketoiminta IMajoituskäytännötNykyaikaiset asiat hotelliteollisuudessa (toteutetaan lukukauden 1-5 aikana)EnglantiKoko henkilön kehittäminen - yhteistyö, tiimityö... [-]
Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hong Kong Institute of Vocational Education

Digitaalisen viihdeteollisuuden nopean kehityksen takaamiseksi Hongkongissa ja Aasiassa tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille käytännön tietämys ja taito oll ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Digitaalisen viihdeteollisuuden nopean kehityksen takaamiseksi Hongkongissa ja Aasiassa tämän ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille käytännön tietämys ja taito tulla ammattilaisiksi tietokonepelin, tietokoneanimaation ja visuaalisten vaikutusten suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämä on myös ainutlaatuinen ohjelma, jossa opiskelijat pääsevät huippuluokan tietojärjestelmiin ja ohjelmistoihin saavuttamaan luovia ideoitaan digitaalisten viihdetuotteiden tuottamiseen.

Tietokonepelivirta, joka on suunniteltu moduuleilla kehittää tutkinnon suorittaneiden pätevyyttä tietokoneohjelmien ohjelmointitekniikoissa sovellettaessa interaktiivisten pelien ja harjoittelusimulaatiosovellusten kehittämistä.... [-]

Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Sijainnin osoite
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK