Hong Kong Design Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) on johtava suunnittelulaitos VTC-konsernissa. Se tarjoaa laadukasta koulutusta osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseksi ja tuottaa uusia kykyjä, jotka tukevat Hongkongin luovia toimialoja.


Dynaaminen oppimisympäristö

HKDI : n palkittu kampus on omistettu dynaamisen oppimisympäristön tarjoamiselle laadukkaan suunnittelun koulutukseen.


Laatuohjelmat

Vuosien kokemuksella suunnittelukoulutuksesta HKDI kokoaa yhteen neljä suunnitteluosastoa - arkkitehtuuri, sisustus ja tuotesuunnittelu, viestintäsuunnittelu ja digitaalinen media, design-säätiön opinnot ja muoti- ja kuvasuunnittelu - tarjoamaan 20 suunnitteluperiaatetta. Erittäin joustava artikulaatio ja kehittyneen koulutuksen, HKDI tarjoavat opiskelijoille kolmivuotinen korkeakoulututkinto Pathway korkeammasta Diploma Bachelor astetta tunnetut yliopistot tarjoaisivat Britanniassa. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu toimialan johtajien panoksella varmistamaan sen merkitys ja reagointi alan kehitykseen. HKDI ohjelmat ovat laadukkaita Hongkongin akateemisten ja ammatillisten tutkintojen akkreditointiin.


Luovuus toiminnassa

HKDI noudattaa "ajattelua ja tekemistä" -lähestymistapaa nykyaikaisen opetussuunnitelman ja aktiivisen yhteistyön avulla paikallisten ja kansainvälisten akateemisten ja teollisten kumppaneiden kanssa. Opiskelijoille annetaan mahdollisuuksia hankkia käytännön kokemusta ja osallistua globaaleihin vaihto-ohjelmiin laajentaakseen näköalojaan samalla kun parannetaan heidän luovaa ajattelua ja sosiaalista herkkyyttä.


Arvostettu valinta menestykseen

Suunnittelu voi tarjota sinulle palkitsevaa ja täyttävää uraa. Odotamme innolla teidät HKDI perheen jäseneksi.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories
Hong Kong, Hongkong