Hong Kong Design Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) on johtava suunnittelulaitos VTC-ryhmässä. Se tarjoaa korkealaatuista koulutusta tiedon ja ammattitaidon viljelyyn ja tuottaa kykyjä, jotka tukevat Hongkongin luovaa teollisuutta.


Dynaaminen oppimisympäristö

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI : n palkittu kampus on omistettu dynaamisen oppimisympäristön tarjoamiselle laadukkaan suunnittelun koulutukseen.


Laatuohjelmat

HKDI , HKDI on vuosien kokemus suunnittelukoulutuksesta, tuo yhteen neljä muotoiluosastoa - arkkitehtuuri, sisustus- ja tuotesuunnittelu, viestinnän suunnittelu ja digitaalinen media, muotoilusäätiöopinnot sekä muoti- ja kuvasuunnittelu - tarjoamaan 20 suunnitteluohjelmaa. Erittäin joustava artikulaatio ja kehittyneen koulutuksen, HKDI tarjota opiskelijoille kolmivuotinen korkeakoulututkinto Pathway korkeammasta Diploma Bachelor asteille tunnetut yliopistot tarjoaisivat Britanniassa. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu alan johtajien panoksella sen tarkoituksenmukaisuuden ja reagoinnin varmistamiseksi teollisuuden kehityksen kanssa. HKDI ohjelmat ovat laadun HKDI Hongkongin akateemisen ja ammatillisen pätevyyden akkreditoinnin neuvostolle.

127859_HKDI_0008.jpg


Luovuus toiminnassa

HKDI noudattaa "ajattelua ja tekemistä" -lähestymistapaa nykyaikaisen opetussuunnitelman ja aktiivisen yhteistyön avulla paikallisten ja kansainvälisten akateemisten ja teollisten kumppaneiden kanssa. Opiskelijoille annetaan mahdollisuuksia hankkia käytännön kokemusta ja osallistua globaaleihin vaihto-ohjelmiin laajentaakseen näköalojaan samalla kun parannetaan heidän luovaa ajattelua ja sosiaalista herkkyyttä.


Arvostettu valinta menestykseen

Suunnittelu voi tarjota sinulle palkitsevaa ja täyttävää uraa. Odotamme innolla teidät HKDI perheen jäseneksi.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong