Hong Kong Design Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) on johtava suunnittelulaitos VTC-konsernissa. Se tarjoaa korkealaatuista koulutusta tietämyksen ja ammattitaidon kehittämiseksi hoivaamalla uusia kykyjä, jotka tukevat luovaa teollisuutta Hongkongissa.

Vuosien kokemuksella muotoilukoulutuksesta HKDI yhdistää muotoiluosastojensa - arkkitehtuuri, sisustus- ja tuotesuunnittelu, viestintäsuunnittelu, digitaalinen media sekä muoti- ja HKDI vahvuudet tarjotakseen yli 20 suunnitteluohjelmaa. HKDI tarjoaa erittäin joustavan nivelten ja jatkokoulutuksen opiskelijoille kolmivuotisen korkeakoulututkinnon Pathway HKDI tutkinnosta yhden vuoden kandidaatin tutkintoihin, joita tarjoavat arvostetut yliopistot Isossa-Britanniassa.

HKDI noudattaa "ajattelua ja tekemistä" -lähestymistapaa nykyaikaisen opetussuunnitelman ja aktiivisen yhteistyön avulla paikallisten ja kansainvälisten akateemisten ja teollisten kumppaneiden kanssa. Opiskelijoille annetaan mahdollisuuksia hankkia käytännön kokemusta ja osallistua globaaleihin vaihto-ohjelmiin laajentaakseen näköalojaan samalla kun parannetaan heidän luovaa ajattelua ja sosiaalista herkkyyttä.

139939_HKDI_0007.jpg

Dynaaminen oppimisympäristö

HKDI aloitti lukuvuoden 2010/11 palkitussa uudessa kampuksessaan Tiu Keng Lengissä. Kampus on omistettu tarjoamaan dynaamisin oppimisympäristö laadukkaalle muotoilukoulutukselle.

Laatuohjelmat ja opiskelijoiden tuki

Opetussuunnitelmamme on suunniteltu alan johtajien panoksella varmistamaan sen merkitys ja reagoivuus alan kehitykseen. HKDI ohjelmien laadun HKDI Hongkongin akateemisten ja ammatillisten HKDI akkreditointineuvosto.

Opiskelijamme ja alumniimme tarjotaan urakehitysneuvonta- ja tukipalveluja. HKDI korkeakoulututkinnon suorittaneilla on mahdollisuus järjestää täydentäviä tutkintoja paikallisesti ja saada tutkintotodistukset yhden tai kahden vuoden kuluessa tunnettujen ulkomaisten yliopistojen kanssa.

Luovuus toiminnassa

HKDI : n kattaviin suunnitteluohjelmiin kuuluu toimintaa, jolla vaalitaan luovaa ajattelua ja päätöksentekotaitoja, kulttuuriherkkyyttä ja globaalia näkökulmaa. HKDI kokemus perustuu "ajattele ja tee" -lähestymistapaan, jonka avulla voit kehittää intohimosi muotoiluun ja samalla antaa menestykseen tarvittavia taitoja ja tietoja.

Arvostettu valinta menestykseen

Suunnittelu voi tarjota sinulle palkitsevaa ja täyttävää uraa. Odotamme innolla teidät HKDI perheen jäseneksi.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin