Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

Yliopiston päätehtävänä on vastata nykyisiin yhteiskunnallisiin tarpeisiin sekä muokata henkilökohtaisia ja ammatillisia tulevaisuudennäkymiä harjoittamalla koulutusta ja tutkimusta.

Se on sitoutunut korkealaatuiseen opetukseen ja oppimiseen, maailman johtavaan tutkimukseen, akateemiseen vapauteen sekä Gibraltarin ja alueen kestävään kehitykseen. Yliopiston tehtävän ytimessä ovat kumppanuudet yritysten, hallituksen, hyväntekeväisyysjärjestöjen, terveydenhuollon ja oppilaitosten kanssa.107425_rsz_adobestock_217121819_1.jpg

”Olemme uudenlainen yliopisto. Rakennamme kunnianhimoista ja sopeutuvaa laitosta, joka luo mahdollisuuden opiskelijoillemme, tutkinnon suorittaneillemme ja kanssamme työskenteleville ”, professori Catherine Bachleda, varatoimitusjohtaja, University of Gibraltar

Miksi me?

Yhdistyneen kuningaskunnan standardit: Ole valmis menemään pidemmälle University of Gibraltar . Mitä tahansa haluaisit opiskella kanssamme, saat enemmän henkilökohtaista oppimiskokemusta uudessa yliopistossa. Iso-Britanniassa sovitut, alan johtamat kurssit varmistavat, että saat työnantajien etsimäsi taidot, kun taas pienemmät luokkakoot antavat sinulle mahdollisuuden tutustua suuriin ideoihin. University of Gibraltar meitä ohjaa tehtävämme rakentaa laitos, joka luo mahdollisuuden opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille. Kutsumme sinut liittymään kasvavaan opiskelijoiden yhteisöön ja ottamaan seuraavat askeleesi kanssamme.

Pienet luokat: Olemme ylpeitä koosta. Pienenä yliopistona voi tarjota opiskelijoille oppimiskokemuksen, joka on vertaansa vailla. Pienemmät luokkakoot mahdollistavat henkilökohtaisemman lähestymistavan opetukseen ja antavat sinulle tilaa todella tutkia aihetta. Tulet olemaan enemmän kuin vain toinen opiskelija, olet arvostettu osa UniGib-yhteisöä.

Ulkomaiset aktiviteetit: Opiskelijana opiskeleminen tarkoittaa myös hauskanpitoa, ystävyyssuhteiden rakentamista ja osallistumista uusiin kokemuksiin. Gibraltarilla on seikkailu, historia, urheilu, luonto, elävää musiikkia, yöelämää tai pelkkä päivä rannalla. Sen monipuolinen monikulttuurinen, ystävällinen yhteisö tekee siitä todella ainutlaatuisen paikan asua ja tutkia.

Huippumahdollisuudet: Europa Point Campus sijaitsee Gibraltarin eteläisimmässä pisteessä ja tarjoaa huippuluokan mukavuudet oppimiskokemuksen parantamiseksi ja rikastamiseksi. Victorian armeijan sisällä sijaitseva kampus yhdistää ainutlaatuisia historiallisia piirteitä moderniin arkkitehtuuriin ja uusimpiin teknologioihin, jotta voidaan luoda räätälöityjä tiloja oppimisen tukemiseksi.

Gibraltar on kampussi: Gibraltarin elinvoimainen talous ja ainutlaatuinen sijainti kulttuurillisessa, historiallisessa ja biogeografisessa risteyksessä tekevät siitä täydellisen paikan tehdä yhteyksiä, hankkia merkityksellistä alan kokemusta ja lisätä ainutlaatuisen viittauksen tutkimukseen. Sen rikas historia yhdessä dynaamisen "can-do" -yhteisön kanssa tarjoaa viihtyisän, turvallisen ja avoimen ympäristön oppia ja elää.

Kansainvälinen vaikutus: Verkostomme ja vaikutusvalta ulottuvat kauas Gibraltarin ulkopuolelle. Opiskelijana voit käyttää kansainvälistä asiantuntija-, yhdistys- ja laitosyhteisöä, joka vaikuttaa myönteisesti tutkimukseenne. Voimakkaiden akateemisten yhteyksien lisäksi voit hyödyntää myös Gibraltarin elinvoimaisen kansainvälisten yritysten ekosysteemiä. Jotkut maailman johtavista yrityksistä toimivat Gibraltarilta, joten et voi koskaan jäädä pois mahdollisuudesta mennä ulos ja verkostoitua.

Työpaikka valmis: Työllistettävyys ja ammatillinen kehitys ovat keskeisiä asioita. Haluamme kehittää valmistuneita, jotka ovat valmiita työelämään, joten olemme rakentaneet suhteita teollisuuteen paikallisella ja kansainvälisellä tasolla. Suurin osa opettajistamme ja luennoitsijoistamme ovat alan ammattilaisia, heidän "elävä" kokemus alan standardeista kääntyy heidän lähestymistapaansa ja hyödyttää opiskelijoita. Työharjoittelut käyvät läpi meidän peruskurssejamme, joten saat tarvittavat taidot ja kokemukset työnteon saavuttamiseksi, kun valmistut.

Tutkimukset, joissa on merkitystä: Tutkimus kattaa laaja-alaiset Gibraltarin ja / tai Välimeren alueen aiheet. Kaksi erikoislaitoksiamme, Gibraltarin ja Välimeren tutkimuksen laitos sekä elämän ja maapallon tieteiden laitos ovat elintärkeitä toimialoja tutkimusyhteisömme, jotka tarjoavat tukea ja asiantuntemusta useissa yhteistyökumppaneissamme, kuten Garrison-kirjastossa, Gibraltarin museossa ja Gibraltarin kasvitieteellinen puutarha.

107426_rsz_adobestock_61764258.jpg
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Gibraltar

Tarjoamme monenlaisia intensiivisiä englanninkielisiä kursseja, jotka ovat 20–24 tuntia opetusta viikossa, 2 viikkoa, 4 viikkoa, 6 viikkoa tai 12 viikkoa. Kurssimme pyrki ... [+]

Tietoja näistä kursseista

Tarjoamme monenlaisia intensiivisiä englanninkielisiä kursseja, jotka ovat 20–24 tuntia opetusta viikossa, 2 viikkoa, 4 viikkoa, 6 viikkoa tai 12 viikkoa.

Kurssimme pyrkivät parantamaan ymmärrystä puhetusta ja kirjoitetusta englannista ja kehittämään viestintätaitojasi, joihin kuuluu puhuminen, sujuvuus, ääntäminen ja kuuntelu. Teet myös kielioppia ja laajennat sanastoa.

Voit hyötyä pienistä luokkakokoista, henkilökohtaisesta lähestymistavasta ja laadukkaasta opetuksesta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua iltapäivätoimintoihin, joihin kuuluvat vaellus, padel ja lentopallo.

Pyrimme parantamaan vertailutason yhteistä eurooppalaista viitekehystä Cambridge Assessment Englishin tenttiohjelman perusteella.... [-]

Gibraltar
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 12 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Choose University of Gibraltar

Take your career to the next level | Masters of Business Administration

Open Days at University of Gibraltar