Georgian Institute Of Public Affairs

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) perustettiin vuonna 1994. Instituutin neljä yksittäiset koulut tarjoavat BA ja MA ohjelmia sekä koulutusta sfäärien Public Affairs, paikallishallintoa, journalismi, kansainvälisten asioiden ja Law rinnalla PhD ohjelman Social Sciences.

Opetus opetussuunnitelmia, joka perustuu periaatteisiin liberaalin demokratian, sananvapauden ja innovaatio, tarjota opiskelijoille teoreettista tietoa sekä käytännön taitoja integroimalla tutkimus- ja interaktiivisen opetuksen. GIPA on kansallinen keskus kehitetään parhaita käytäntöjä Julkishallinnon, Law, politiikka ja journalismin Georgiassa.

Alusta lähtien sen perustamisesta, GIPA on tuonut yhteen onnistunut johtajat liiketoiminnan, tiedotusvälineet, kansalaisyhteiskunnan ja julkisten palvelujen edistää kehittää tehokkaita hallintoa valtion, kuntien ja paikallisen tason sekä itsenäisen ja elinkelpoisen median avulla Georgiassa vuorovaikutteisten koulutus- ohjelmat, tutkimus ja koulutus.

Sen lisäksi, että tutkinto ja sertifioitu koulutusohjelmia, GIPA harjoittaa monia onnistuneita tutkimus- ja koulutushankkeita ja hallitsee ensimmäinen Englanti-kieli ja opiskelija-run Radio GIPA.

GIPA on neljä koulua ja kaksi osastoa:

  • School of Government
  • Kaukasus School of Journalism and Media Management
  • School of Law ja politiikka
  • School of Social Sciences
  • tutkimusosasto
  • Georgian maaseudun kehittäminen Department

Tehtävä

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) näkee tehtävänsä perustamisesta korkeinta akateemista ja ammatilliset vaatimukset Georgiassa. Yliopisto pyrkii tarjoamaan tasoa korkeammalle ja ammatillisen koulutuksen sekä akateemista tutkimusta, joka osaltaan demokraattisten arvojen ja perustamalla ammattietiikan maassa samalla nostanut Georgia eteenpäin sen tiellä Euroopan yhdentymisen. Nämä pyrkimykset ottaa juuret koulutusaloilla, joilla GIPA harjoittaa koulutus- ja muita ohjelmia, sen useiden vuosien kokemus, perinteiden ja innovatiivisia yrityksiä. Ne ovat eräitä kaikkein erottava GIPA.

Aikana sen 20 vuotta olemassaolon, yliopisto on suuresti auttanut kehittämään kansalaisyhteiskunnan maan kautta interaktiivinen koulutusohjelmia, tutkii ja koulutuksia.

Koulutusjärjestelmämme ja todistus ohjelmia täysin vastata haasteisiin, että nykypäivän Georgia kasvoja eri osa sen yhteiskunnallisen ja poliittisen elämän. Tutkimus- ja julkaisu luomat mahdollisuudet yliopistossa tarjoavat riittävän pohjan viestintään asiantuntijalausuntoja, järjestämällä julkisia keskusteluja ja ottaa keskusteluja kaikkein liikuttava kysymyksiä yhteiskunnassa.

GIPA on:

Puolestapuhuja edistystä, uusia saavutuksia ja innovaatiot - Se erottuu sen säälimätön pyrkiä kehitykseen ja uutuuksia sentähden se tasaisesti nopeampaa lähestymistavat ja kehitys oli maassa.

Keskus länsimaisen koulutuksen, kulttuurin ja arvojen - Sillä on tärkeä rooli Länsi koulutukseen, kulttuuriin ja arvoihin, johon liittyy viljeleminen kriittistä ajattelua, varmistamalla huippulaatua opetukseen, varustaminen opiskelijoille riittävä valikoima ja taitoja että asianmukaisessa suhteessa vaatimuksiin nykypäivän työmarkkinoilla.

Tärkeä liittolainen valtion kehitysprosessin - a) se omistaa arvokasta asiantuntemusta ja osaamista ja sillä on tärkeä osa yleisen mielipiteen. Siksi yhteistyö yliopiston hyödyttää hallituksen sekä siviili- alan. B) University alumnit löytää työtä johtava kantoja ja edistävät muodostumista edistyksellisiä ajatuksia, lähestymistavat ja suuntaukset maan.

Sijainnit

Tbilisi

Georgian Institute of Public Affairs

Osoite
7B, Ietim Gurji str.
0105 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Puhelin
+995 322 49 75 00