Read the Official Description

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) perustettiin vuonna 1994. Instituutin neljä yksittäiset koulut tarjoavat BA ja MA ohjelmia sekä koulutusta sfäärien Public Affairs, paikallishallintoa, journalismi, kansainvälisten asioiden ja Law rinnalla PhD ohjelman Social Sciences.

Opetus opetussuunnitelmia, joka perustuu periaatteisiin liberaalin demokratian, sananvapauden ja innovaatio, tarjota opiskelijoille teoreettista tietoa sekä käytännön taitoja integroimalla tutkimus- ja interaktiivisen opetuksen. GIPA on kansallinen keskus kehitetään parhaita käytäntöjä Julkishallinnon, Law, politiikka ja journalismin Georgiassa.

Alusta lähtien sen perustamisesta, GIPA on tuonut yhteen onnistunut johtajat liiketoiminnan, tiedotusvälineet, kansalaisyhteiskunnan ja julkisten palvelujen edistää kehittää tehokkaita hallintoa valtion, kuntien ja paikallisen tason sekä itsenäisen ja elinkelpoisen median avulla Georgiassa vuorovaikutteisten koulutus- ohjelmat, tutkimus ja koulutus.

Sen lisäksi, että tutkinto ja sertifioitu koulutusohjelmia, GIPA harjoittaa monia onnistuneita tutkimus- ja koulutushankkeita ja hallitsee ensimmäinen Englanti-kieli ja opiskelija-run Radio GIPA.

GIPA on neljä koulua ja kaksi osastoa:

  • School of Government
  • Kaukasus School of Journalism and Media Management
  • School of Law ja politiikka
  • School of Social Sciences
  • tutkimusosasto
  • Georgian maaseudun kehittäminen Department

Tehtävä

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) näkee tehtävänsä perustamisesta korkeinta akateemista ja ammatilliset vaatimukset Georgiassa. Yliopisto pyrkii tarjoamaan tasoa korkeammalle ja ammatillisen koulutuksen sekä akateemista tutkimusta, joka osaltaan demokraattisten arvojen ja perustamalla ammattietiikan maassa samalla nostanut Georgia eteenpäin sen tiellä Euroopan yhdentymisen. Nämä pyrkimykset ottaa juuret koulutusaloilla, joilla GIPA harjoittaa koulutus- ja muita ohjelmia, sen useiden vuosien kokemus, perinteiden ja innovatiivisia yrityksiä. Ne ovat eräitä kaikkein erottava GIPA.

Aikana sen 20 vuotta olemassaolon, yliopisto on suuresti auttanut kehittämään kansalaisyhteiskunnan maan kautta interaktiivinen koulutusohjelmia, tutkii ja koulutuksia.

Koulutusjärjestelmämme ja todistus ohjelmia täysin vastata haasteisiin, että nykypäivän Georgia kasvoja eri osa sen yhteiskunnallisen ja poliittisen elämän. Tutkimus- ja julkaisu luomat mahdollisuudet yliopistossa tarjoavat riittävän pohjan viestintään asiantuntijalausuntoja, järjestämällä julkisia keskusteluja ja ottaa keskusteluja kaikkein liikuttava kysymyksiä yhteiskunnassa.

GIPA on:

Puolestapuhuja edistystä, uusia saavutuksia ja innovaatiot - Se erottuu sen säälimätön pyrkiä kehitykseen ja uutuuksia sentähden se tasaisesti nopeampaa lähestymistavat ja kehitys oli maassa.

Keskus länsimaisen koulutuksen, kulttuurin ja arvojen - Sillä on tärkeä rooli Länsi koulutukseen, kulttuuriin ja arvoihin, johon liittyy viljeleminen kriittistä ajattelua, varmistamalla huippulaatua opetukseen, varustaminen opiskelijoille riittävä valikoima ja taitoja että asianmukaisessa suhteessa vaatimuksiin nykypäivän työmarkkinoilla.

Tärkeä liittolainen valtion kehitysprosessin - a) se omistaa arvokasta asiantuntemusta ja osaamista ja sillä on tärkeä osa yleisen mielipiteen. Siksi yhteistyö yliopiston hyödyttää hallituksen sekä siviili- alan. B) University alumnit löytää työtä johtava kantoja ja edistävät muodostumista edistyksellisiä ajatuksia, lähestymistavat ja suuntaukset maan.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Georgian Institute Of Public Affairs

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatko-ja ylimmän ylioppilastasoinen opiskelijalle laaja tuntemus ja ymmärtäminen Mustanmeren-Kaspianmeren alueen. Kurssi antaa strat ... [+]

Certified luotto Summer Program

Geopolitiikka ja turvallisuus - Case of Mustanmeren-Kaspianmeren alueen

Tämä ohjelma tukee runsas panos MR. FRANK Greinke ja hänen perheensä perusta.

Ohjelman kuvaus & TAVOITTEET

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatko-ja ylimmän ylioppilastasoinen opiskelijalle laaja tuntemus ja ymmärtäminen Mustanmeren-Kaspianmeren alueen. Kurssi antaa strategista yleiskuvan historiallisia ja viimeaikainen kehitys, sekä erilaisia ​​skenaarioita pitkän aikavälin kehitystä alueella tarkastelun perusteella empiirisen tapauksissa ja nykyinen turvallisuustilanne alueella. Painopiste tietysti tulee olemaan keskeinen valtioiden vakauden ja kasvua alueella: Ukraina, Georgia, Armenia, Azerbaidžan, Uzbekistan, Kazakstan ja Turkmenistan aikana luokan keskustelussa me maalata strategista kartta Kaukasian ja Keski-Aasian katsomalla useita sisäisiä ja ulkoisia tekijöitä vakauden, mukaan lukien: edut suurvaltojen ja ristiriitaisten ulkopolitiikan painopisteiden alueellisten maissa; asemaa hallinnon, tehokkuuden valtioiden, ja ongelma korruptiosta; vahva makro kasvu joissakin maissa johtuen luonnonvaroja, mukana rajoitettu pääsy taloudellisiin ja koulutusmahdollisuudet; työnsaannin tietoturvaongelma ja keskeinen mitta valtion oikeutuksen; kohdentamisen luonnon, ihmisen ja taloudelliset resurssit; asema kansalaisyhteiskunnan; mahdollisuuksia helpottaa kansalaisten osallistumista kansalliseen kehittämiseen multiethnic yhteiskuntien ja lisätä tunnetta vaikutusmahdollisuuksia.... [-]

Georgia Tbilisi
July 2019
Full-time
2 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

GIPA - The Place to Go!