Georgian Aviation University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Georgia on iso perinteet ilmailualalla. Vahva ilmailu on edellytys maan vahvuus ja kehitys. Juuri tämä seikka tuli olennainen syy perusta ilmailun koulutus--tieteellisen instituutin vuonna 1992. Tämä instituutti kehitettiin rakenteessa Georgian Technical University.

Vuonna 2005, joka perustuu hallituksen päätöksellä, ilmailun instituutti erotettu Georgian teknillisestä yliopistosta ja hyväksyttyjä opetus- ja tieteiden Georgia. Se itsenäistyi Georgian Aviation University. Näiden vuosien aikana yliopistomme on kouluttanut paljon lentäjiä ja ilmailun ammattilaisia. Useimmat heistä työskentelee siviili- ja sotilasilmailun aloilla.

Nykyään yliopistossa on vahva materiaali-tekninen pohja, mukava koulutus laboratoriot, Telavi lentokentälle, joka on hyvin varustettu lentokoulutus, lentokoneita Cessna 152, Piper Seneca,-22,-28, Boeing 737-200 ja FNPT II MCC lentosimulaattorilla , jolla on merkitystä EASA standardeihin.

Georgian Aviation University on kumppaniorganisaatioon Erasmus Mundus projekti ACTIVE. Tämän projektin yliopiston opiskelijat voivat osallistua vaihto-ohjelmiin yliopistojen kanssa Euroopan maissa. Opiskelijat ulkomailta myös tulla opiskelemaan tänne. On erittäin tärkeää, että valmistuneet onnistuneesti toimivat eri yritysten ja useimmat niistä toimivat johtotehtävissä. He työskentelevät lentoasemilla, lentoyhtiöiden, asevoimat ja monia muita rakenteita.

Yliopisto on kokenut henkilökunta ja professorit. Juuri niiden panos, että yliopistomme on saanut akkreditointia opetusministeriön ja tiede Georgia, joka antaa oikeuden juna ilmailun asiantuntija kaikilla tasoilla:

Flight hyödyntäminen Aircraft (Commercial Pilot) Tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden Tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden ilmailutekniikan ja sähköjärjestelmät Air Transport Management jne

TEHTÄVÄNANTO

Georgian Aviation University myöntää perusperiaatteita Bolognan prosessin ja suorittaa toimintaansa lainsäädännön mukaan korkeakoulutuksen Georgiassa. Yliopisto ottaa vastuun järjestää riittävää koulutusta ja koulutuksen taso merkityksellisiä kansallisia etuja. Näiden pohjalta standardeja, missio Georgian Aviation University on tarjota nykyaikaisia ​​koulutus- ja tieteellisen tutkimuksen korkea-asteen koulutusta alueella, joka suuntautuu kysyntään yhteiskunnan ja maiden kehitystä. Toimet ilmaistaan ​​valmistelussa pätevän henkilöstön ilmailun useisiin suuntiin: lento hyväksikäyttö, tekniikan ja kaupan ja hallinnon.

Päätavoitteena yliopiston on tehdä alan korkeakoulutusta ja tieteellisten tutkimusten. Yliopisto tekee kaikilla koulutusohjelmat akateemisen korkeakoulutuksen.

Tehtävät ja tavoitteet yliopisto on kehittää ja tarjota yhteiskunnalle, niin prosessi korkeakoulu-, jossa määrätään:

Toteuttaminen henkilön mahdollisuuksia kaikin tavoin. Koulutus korkeasti koulutetun ja kilpailukykyinen henkilöstö, joka soveltuisi työmarkkinoille, tunnustaa yleismaailmallisia ihanteet, noudattamaan demokraattisia arvoja ja suojaavat ihmisoikeuksia ja vapautta. Akateemista vapautta professorin ja opettajien, asianmukaisten edellytysten tieteellisten tutkimusten ja tukeminen nousee pätevyys. Kehitetään strategia kansainvälistä yhteistyötä, jotta voidaan suorittaa vaihto-ohjelmia opiskelijoille, professoreille ja opettajille.

Sijainnit

Tbilisi

Osoite
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbilisi, Tbilisi, Georgia