Read the Official Description

Paradise Englanti on kanadalainen perheyritys Englanti Kielikeskus tarjoaa Englanti kursseja Filippiineillä saarella Boracay. Se perustettiin vuonna 2005 ja on kasvanut nopeasti alusta alkaen. Opiskelijaa yli 50 maasta ovat osallistuneet ohjelmiimme ja edelleen liittymään meihin vuosittain. Uskomme vakaasti, että kanadalaisten, Britannian ja Yhdysvaltojen opettajat, tarjoamme parempia Englanti kurssit opiskelijoillemme alempaan hintaan kuin muut kielikoulu Kanadassa, Australiassa tai Yhdysvalloissa, ja korkeammalla koulutustaso kuin mitään kielikoulu Filippiinit.

Olemme akkreditoitu koulu kanssa Bureau of Immigration, Association of Accredited koulujen Filippiineillä ja ovat sidoksissa British Councilin ja Ascentis. Paradise Englanti on ylpeä on myönnetty 2013 Opiskelijan Choice Award LanguageBookings.com ja asiakastyytyväisyys Excellence Award LanguageCourse.net.

Kun Englanti kursseja Filippiineillä erityisesti trooppisella saarella tekee meistä kuin mikään muu kielikoulu missään muualla maailmassa. Läsnäolo vahvan kansainvälisen yhteisön ja laaja valikoima mielenkiintoisia off-kampuksen toimintaa täydentävät pyrkimys hauskaa oppimisen paikkaan, joka sijoittui maailman paras saari vuonna 2012, ja äänesti maailman paras Aasian rannalla vuonna 2013.

Tulevaisuus

Paradise Englanti se toteuttaa huolella valittu Englanti kursseja laatu aiheita reaaliajassa ja todellisessa elämässä. Me asettaa vaiheessa opetella tänään niin olet valmis käyttämään uutta Englanti kieli, kun lähdet luokkahuoneessa. Paradise Englanti on monia mahdollisuuksia voit opiskella: ryhmätunneilla, one-on-one tutorials, aqua urheilu, kulttuuri osoittaa ja monet sisä-ja harrasteita. Käytä kielitaitoa opit luokkahuoneessa kun kokouksen ihmisten eri maissa samana päivänä!

perhe

Paradise Englanti tarjoaa Englanti kursseja perheille kaltainen ympäristö. Pidämme huolta opiskelijoille kuin perhe. Tuntea olonsa läsnäollessa ylläpitäjät, opettajat ja tukihenkilöstö, jotka tuottavat erinomaista palvelua täydentää oppimiskokemus. Me vakuuttaa teille oppimisen ympäristössä, joka on oikeudenmukainen, luja ja ystävällinen.

ystävä

Paradise Englanti tarjoaa Englanti kursseja, jotka edistävät yhdessä oppimiseen. Kasvata oppiminen ei vain kuuntelemalla oppitunteja tai vastaamalla kirjan harjoituksia mutta myös luomalla rapport läpi luokassa ja sosiaalinen vuorovaikutus luokkatovereiden ja ohjaajien. Tee uusia ystäviä eri puolilta maailmaa yhdessä kiehtovimmista paikoista!

Hauska

Paradise Englanti integroi hauskaa oppimisessa. Sijaintimme ansiosta voimme tarjota parhaan suotuisan ympäristön oppimiseen, missä kielitaito on hankittu ja parantuneet trooppisten saariseikkailuja ja kulttuurien välisen toiminnan täysin täydentää oppimisprosessin. In Paradise Englanti, Englanti kurssit eivät koskaan ole tylsää.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Paradise English Boracay

Tämä True Englanti Aloittelijoiden ohjelma pyrkii rakentamaan ja kehittämään Basic Englanti tietoa opiskelijoiden että on hyvin vähän tai ei Englanti kyky. Tänä ohjelma o ... [+]

Tämä True Englanti Aloittelijoiden Program tavoitteena on rakentaa ja kehittää Basic Englanti tietoa opiskelijoiden että on hyvin vähän tai ei Englanti kyky. Tänä ohjelma on antaa opiskelijoille "kanssa Everyday Sanasto ja Expression, Basic kieliopin, Puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen taitoja toimia Yksinkertaisessa Arjessa tilannetta. True Englanti Aloittelijoiden Ohjelma sisältää:

2 Group luokat ja 3 One to One luokkiin / päivä Yhteensä 25 luokat joka viikko. Sarjat ovat opettaneet kokenut amerikkalainen, Kanadan, Britannian, ja filippiiniläisten opettajat. hintoja 1 viikko: $ 407 2 viikkoa: $ 779 3 viikkoa: $ 1118 4 viikkoa: $ 1118 Muita... [-]
Filippiinit Malay
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 30 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Paradise English Boracay

Englanti Business, FCE, CAE, TOEIC, IELTS ja TOEFL. Englantilaisen kielen eri käyttötarkoituksen ja toiminnan vuoksi Paradise English tarjoaa myös ohjelmia erikoistarkoit ... [+]

Englanti Business, FCE, CAE, TOEIC, IELTS ja TOEFL. Koska monipuolinen käyttö ja toiminta Englanti Kieli, Paradise Englanti tarjoaa myös ohjelmia erikoistarkoituksiin. Täydellinen yrityksesi kielitaito englanniksi tai valmistautuminen pätevyyteen CAE-, TOEIC-, TEFL- ja IELTS-testeissä. Englanti Erikoisalojen Ohjelma sisältää:

2 ryhmätunneilla (joko Kielioppi, Sanasto, Business, lukeminen tai keskustelu) 2 One to One luokkiin on Purpose tietyistä aiheista Yhteensä 20 Lessons joka viikko. Sarjat ovat opettaneet kokenut amerikkalainen, Kanadan, Britannian, ja filippiiniläisten opettajat. hintoja 1 viikko: $ 337 2 viikkoa: $ 647 3 viikkoa: $ 928 4 viikkoa: $ 928 Muita viikko:... [-]
Filippiinit Malay
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 30 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Paradise English Boracay

Yleisten Englanti Program antaa sinulle tuttu tunne säännöllinen opiskelija uudelleen. Joilla on 5 luokkaa päivässä varmasti parantaa Englanti taito. ... [+]

Yleinen englanninkielinen ohjelma antaa sinulle tuttu tunne säännöllinen opiskelija uudelleen. Joilla on 5 luokkaa päivässä varmasti parantaa Englanti taito. Sarjat ovat suunniteltu kohde erityisen tarvittavaa kielitaitoa. Opiskelet General Englanti, ajankohtaisista Conversation, Sanasto, kielioppi, lukeminen, keskustelu ja kirjoittaminen. Yleisten Englanti Ohjelma sisältää:

5 Luokat Daily (4 Ryhmä luokat ja 1 One to One Class) Yhteensä 25 Lessons joka viikko. Sarjat ovat opettaneet kokenut amerikkalainen, Kanadan, Britannian, ja filippiiniläisten opettajat. hintoja 1 viikko: $ 341 2 viikkoa: $ 653 3 viikkoa: $ 936 4 viikkoa: $ 936 Muita viikko: $ 2... [-]
Filippiinit Malay
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 30 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi