B&D English School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

B

Koulumme omistaa 3-kerroksisen rakennuksen katolla Agan-an, Sibulan. Se on paikka, joka sijaitsee lähellä lentokentän aluetta. Paikkaa ympäröivät monet lomakeskukset, jotka riviä pitkin kaunista rantaansa. Täällä sijaitsee Negros Orientalin tärkein lentokenttä, Dumagueten lentoasema. Myös Sibulan Sea Port sijaitsee keskustaan. Lähes 40 minuutin matka Cebun saarelle on mahdollista kolmenlaisten merisatamien avulla, joko proomulla, pumppuveneellä tai nopealla veneellä. Muuten se on ensimmäinen kunnan vieressä Dumaguete kaupungin, joten ei ole mitään huolta, sillä jälkimmäinen on hyvin saatavilla ihmisille

Olemme Filippiinien hallitus akkreditoitu oppilaitos Englanti toisen kielen (ESL) oppimiseen. Koulunkolainamme on hyväksytty teknisen koulutuksen ja taitojen kehittämisviranomaisen (TESDA) hyväksymä Filippiiniläisen maahanmuuttovirasto.

B

Koulumme opettajat ovat korkeasti koulutettuja, hyvin koulutettuja ja ohjaavat ohikulkijoita. Lisäksi meillä on luettelo TESDA-akkreditoiduista ESL-opettajista, joiden tehtävänä on auttaa opiskelijoita parantamaan englannin viestintätaitojaan. Lisäksi olemme yksi kouluista, joka tarjoaa edullista ja mukavaa työympäristöä edullisen englannin opinto-ohjelman. Näin ollen erinomainen koulutus on taattu.

laitteisto

B

2 ihmisen luokkahuone - hyvin ilmastoidut, laaja luokkahuoneet, joissa on yksilölliset ilmastointiyksiköt ja hyvä valaistus, jossa opiskelijat voivat oppia englantia ilman häiriötä.

2 ryhmäluokan - hyvin ilmastoidut, tilavammat luokkahuoneet, joissa on yksittäiset ilmastointiyksiköt, hyvä valaistus ja koulutusmateriaalit.

Toimisto - tilaa johtajalle ja toimiston henkilökunnalle tarjoamaan opiskelijoiden ja opettajien huolenaiheita.

Opettajan olohuone / tiedekunnan huone - opettajien tilaa valmistaaksesi oppitunteja, validoida opiskelijoiden profiileja ja laatia arvioita.

16 makuusalihuonetta - 5 yksityistä huonetta, 5 kahden hengen huone, 6 neljän hengen huone (ilman televisiota) tilava, hyvin ilmastoitu huone, jossa on ilmastointi, kaapeli-tv yksityiselle ja 2 hengen huoneelle sekä kuuma ja kylmä suihku yhdelle, kahden hengen , ja useita käyttöasteita.

* Mies- ja naispuoliset opiskelijat ovat erillisissä huoneissa.

1 Lasten leikkipaikka - lapsiperheille suunniteltu laitos, jossa he voivat leikkiä ja nauttia lastentarhasta.

Kirjasto / oppimisalue - oppilaiden ja opettajien oppimisresursseja hyödyntävä oppimisympäristö, jonka avulla he voivat oppia itsenäisen opiskelun ja muiden akateemisten tarkoitusten aikana

Kuntosali - Meillä on treadmill (juoksukone), tasapainopallo, käsipaino, työntöpenkki jne. Opiskelijoille, jotka ovat halukkaita parantamaan ja ylläpitämään fyysistä hyvinvointiaan.

Kattopuut - avoin tila, jossa virkistävä ilmapiiri koulu-tapahtumille ja muille lisäkoulutuksille.

Pesula-alue - erityinen kattohuoneen alue siivoustyöntekijöille pestä ja kuivaa opiskelijoiden vaatteita ja koulun vaatteita

Keittiö- ja ruokailutila - hyvin hoidettu alue opiskelijoille, joiden keittiön esikunnat valmistavat ja tarjoavat runsaan aterian.

Parkkipaikka - laaja tila yksinoikeudelle koulujen ja asiakkaiden ajoneuvoille.

Päätelmänä on 24/7 turvallisuustarkastaja, joka takaa opiskelijoiden ja koulun tilojen turvallisuuden. Filippiiniläisen kansallispoliisin (PNP) Negros Oriental Provincial Headquarters on vain muutaman metrin päässä B

Sijainnit

Dumaguete

Osoite
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Keski Visayas, Filippiinit