Open Cyber University Of Korea

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Välitöntä tietoyhteiskuntaa silmällä pitäen Open Cyber University Of Korea perustettiin Korean ensimmäiseksi kyberyliopistoksi vuonna 2001 korostamaan lahjakkuuksia avoimen koulutuksen avulla, jossa on käytännön tietoa, tapoja ja kiintymystä ihmisiin. Open Cyber University Of Korea pitää edelleen perustajajohtoa ja majoittaa 100 000 opiskelijaa vuosittain, yhteensä yli 1 800 000 opiskelijaa. Me, Open Cyber University Of Korea , pyrimme tarjoamaan ammattikoulutuspalveluja erinomaisille professoreille, joilla on sekä käytännön että teoreettiset taidot ja pätevä kouluhenkilöstö.

Iän muuttuessa myös yliopistojen tulisi muuttua. He eivät voi pitää samaa vanhaa koulujärjestelmää. Kyberyliopiston pääkampus on kyberavaruus. Open Cyber University Of Korea pyrkii jatkuvasti vahvistamaan asemaansa kyberavaruudessa kehittämällä mobiilikampusta ja parantamalla erilaisia koulutusjärjestelmiä. Maksimoidaksemme koulutuksen suorituskyvyn, yliopistokoulutuksen olemuksen ja ylläpitääkseen järkevää koulujärjestelmää, jatkamme myös vanhojen, hankalien koulujärjestelmien parantamista opiskelijoiden näkökulmasta.

Muutoksen edessä ihmiset tuntevat pelkoa. Ahdistuksesta johtuen polkematta polkua, jotkut ihmiset eivät voi viedä parhaansa eteenpäin. Open Cyber University Of Korea isännöi ja tukee erilaisia off-line-aktiviteetteja, kuten osastokokouksia, erityisluentoja ja alueellisia kokouksia. Tarjoamme myös jatkuvia opiskelijoiden neuvontapalveluja, joiden avulla opiskelijat kykenevät muutosaallojen läpi helpommin kuin yksinään. Yli 10 vuoden kokemuksella professorit, henkilökunta ja avustajat tietävät kaikki, että oppimisen motivaatio ja jatkuva huomio ovat kriittisiä tekijöitä etäopetuksessa. Olemme varmoja, että OCU: ssa, jolla on pisin historia ja eniten opiskelijoita, matkasi merkityksellisen muutoksen etsimiseen on valoisa ja palkitseva.

Sijainnit

Verkko Etelä-Korea

Osoite
Busan, Busan, Etelä-Korea

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin