Hankuk University Of Foreign Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HUFS Spirit: Maailmankaikkeuden majakka

Hankuk University Of Foreign Studies perustettiin vuonna 1954 tuottamaan lahjakkaita yksilöitä, jotka voisivat edesauttaa Korean nykyaikaistamista ja maailmanrauhan syyksi. Korealaisen kansan ja ihmiskunnan aidon ymmärryksen ja syvän rakkauden pohjalta HUFS: n yritteliäs henki on auttanut Koreaa luomaan suuren läsnäolon maailmassa, voittamalla kansalliset vastoinkäymiset Korean sodasta.

HUFS jatkaa työtä rauhaa varten koko ihmiskunnalle jatkuvasti etsimällä totuutta ja luomalla uuden kulttuurin. Tämä tarkoittaa ensisijaisesti keskittymistä kaikkiin resursseihin lahjakkaiden ihmisten edistämiseen Koreassa maailmassa ja Koreassa maailmassa.

Koulutusfilosofia

Innoittamana vapaiden demokratian ajatuksesta FtS rohkaisee opiskelijoiden yksilöllisyyden kehittymiseen ja luo johtajuusluonteensa, jotta heidät voidaan kehittää hyvin kykeneviin ihmisiin, jotka voivat edistää Korean ja maailman kehitystä.

Siinä prosessissa se ei koskaan kadota "totuuden, rauhan ja luomisen" perustajuudesta. HUFS pyrkii myös luomaan itsenäisyytensä yksityiseksi oppilaitokseksi, mutta ei koskaan unohtaa julkisen oppilaitoksen luonnetta.

Lisäksi HUFS pyrkii erottamaan itsensä muista korkeakouluista ja ylläpitämään sen erottuvuutta, mikä ilmenee sen koulun nimessä.

Perustava henki

Totuus: totuudet, jotka ohjaavat elämäämme, kuten horisontissa olevia majakoja. Kiinnitämme elämämme totuuden etsimiseen ja vahvistamme kaikkien akateemisten tutkimusten perustan totuuden valossa, laajentamalla tietomme ja kokemuksemme itsestämme ja maailmasta.

Rauhan: molempia osapuolia hyödyttävät suhteet yksilöiden, kansojen välillä sekä ihmiskunnan ja luonnon välillä HUFS on omistettu akateemiselle ja kulttuurivaihdolle muiden etnisten ryhmien kanssa ja niille, jotka puolustavat muita ideologioita, avaamaan tien ihmisrodun vuoropuhelulle ja yhteisymmärrykselle, jotta lopulta ihmiskunta voi rauhanomaisesti elää ja menestyä

Luominen: Korean kulttuurin edistäminen rikastuttaa maailmaa Maan rakkauden pohjalta perustettu HUFS edistää korealaista kulttuuria rikastamaan maailmaa avoimuuden aikakaudella ja luo perustan uuden globalisaatiokulttuurin luomiseksi.

Koulutusfilosofia

HUFS: n opetusfilosofia perustuu koulun tunnuslauseeseen, totuuteen, rauhaan ja luovuuteen . Opiskelijoita kannustetaan omaksumaan liberaalin demokratian ihanteet ja kasvattamaan yksilöllisyyttä ja johtajuutta, jotta he voisivat osallistua kansakunnan ja koko maailman rikastumiseen ja hyvinvointiin.

HUFS Tavoitteet

HUFS viljelee valaistuneita kansalaisia ​​globaalilla näkökulmalla ja luovilla ammattilaisilla, jotka johtavat maailman kulttuurien yhdistämistä tulevaisuudessa. Opiskelijat ovat koulutettuja humanististen ja yhteiskunnallisten ja luonnontieteiden maista käsittelevissä liberaaleissa taiteissa rakentamaan hyvän perustan tietämykseen.

Lisäksi opiskelijaa koulutetaan yhdellä tai useammalla vieraalla kielellä, joka on huomattava ominaisuus ja prioriteetti FtS: ssä. Kieltenopetukseen liittyy alueellisen geopoliittisen tutkimuksen, talouden, yhteiskunnan ja kulttuurin tutkimus eri puolilla maailmaa, jotta voidaan ylläpitää maailman todellisia kansalaisia.

Sijainnit

Soul

Osoite
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Soul, Soul, Etelä-Korea

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin