eta College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Intohimo. Ura. Elämäntapa.

eta College on yksityinen korkeakoulu- ja ammattikorkeakoulu, joka on erikoistunut pätevyyteen, joka johtaa työllistymiseen urheilu- ja kuntoiluteollisuudessa.

Nämä pätevyydet rekisteröidään korkeakoulutuksen tutkintojen viitekehyksessä (HEQSF) sekä ammattipätevyyden alajärjestelmässä . Niitä verrataan parhaaseen urheiluun ja kuntoon liittyviin kansainvälisiin standardeihin, mikä tarkoittaa, että valmistuneet ovat hyvin valmiita etsimään työtä Etelä-Afrikassa ja kaikkialla maailmassa.

118658_pexels-photo-1080882.jpegTim Mossholder / Pexels

eta on ylpeä siitä, että hän on johtava urheilu- ja kuntoalan koulutusohjelmissa. Yhden käyttötarkoituksen urheilu- ja kuntooppilaitoksena olemme sitoutuneet tarjoamaan dynaamisia oppimisohjelmia, jotka johtavat kansainvälisesti vertailukelpoisiin tutkintoihin.

Meidän ajanvieteohjelmiin hyväksyy CATHSSETA ja korkeamman koulutusohjelmat ovat hyväksymiä CHE. Pätevyytemme on merkitty kansallisen tutkintojen viitekehykseen (NQF) Etelä-Afrikan tutkintoviranomainen (SAQA).

Akkreditointikriteeriemme täyttyessä korkea-asteen oppilaitoksemme on rekisteröity korkea-asteen koulutuksen laitokseen yksityisenä korkeakouluna.

Jotta voimme taata urheilun ja kuntovaatimuksemme Etelä-Afrikassa, eta on myös lisensoitu palveluntarjoaja Etelä-Afrikan Sport and Recreation (SRSA) kanssa.

Pätevyytemme on vertailtu urheilun ja kuntoilun kansainväliseen parhaaseen käytäntöön. Näin ollen valmistuneet voivat löytää työllisyyttä Etelä-Afrikassa ja kaikkialla maailmassa.

Opiskelija osaa opiskella valmennustiedettä, kuntoilua tai urheilun hallintaa.

On mahdollista jatkaa kokoaikaisia opintoja , mikä on ihanteellinen koulunkäynnin keskeyttäneille; osa-aikaiset opinnot , jotka ovat loistavia niille, jotka haluavat tehdä uramuutoksen tai oppia lisää kiinnostuksen kohteistaan. Verkko-oppiminen on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat opiskella joustavuutta.

118659_pexels-photo-703016.jpegVictor Freitas / Pexels

eta eroaa siitä, että hän on erikoistunut urheilu- ja kunto-korkeakoulu, joka upottaa opiskelijat urheilua, kuntoa tai urheilun hallintaa koskeviin aiheisiinsa. Tasapainotamme luokkahuoneteorian ja tutkimuksen käytännön oppimiseen ja työpohjaiseen kokemukseen.

Opiskelijamme jättävät meidät asentajaksi, vahvemmiksi kuin silloin, kun he aloittivat ja opiskelevat ammattitaitoisia ja valmiita työpaikalle.

etalla on kaksitoista kampusta. Nämä sijaitsevat Bloemfonteinissa, Botswanassa, Kapkaupungissa, Durbanissa, East Londonissa, Georgeissa, Johannesburgissa, Mauritiuksessa, Namibiassa, Port Elizabethissa, Pretoriassa ja Stellenboschissa.

DHET-rekisteröidyt kampukset ovat BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Meillä on muita sivustoja, jotka tarjoavat CATHSSETA-akkreditoituja ohjelmia PLZ: ssä, Namibiassa, Mauritiuksessa ja pian Botswanassa.

eta College tarjoaa kaksi toimitustapaa. Voit joko osallistua luokkiin kampuksella tai suorittaa tutkinto etäopiskelun avulla. Molemmat tarjoavat oppimista, jota välitetään tekniikan kautta.

Miksi kasvotusten opiskelu eta College ?

eta College face to face -opiskelu on tapa, jolla suoritat opinnot kampuksella strukturoidulla aikataululla.

Kampuksemme tarjoavat Fitness-, Coaching Science- ja Sport Management -sertifikaatteja sekä lyhytkursseja ja erikoisaloja.

eta College on akkreditoitu ja rekisteröity korkea-asteen koulutuksen korkeakoulu, joka on erikoistunut urheiluun ja kuntokelpoisuuteen. Koulutuskoulumme on maailmankuulu teoreettisesta, käytännöllisestä ja työperäisestä oppimismenetelmästään, jota kutsumme Total imeytymistä . eta College -opiskelijat eta College kovasti ja pelaavat kovasti, ja kampuksemme tarjoaa keskipisteen, missä tämä tapahtuu. Tarjoamme erilaisia luokkahuoneita, käytännöllisiä ja virkistysympäristöjä, jotta opiskelijamme voivat saavuttaa sekä teoreettisen oppimisen että käytännön taidot hauskanpidon aikana. Lisäksi meillä on suhteita työpaikan tarjoajiin varmistaaksemme, että opiskelijat altistuvat heidän opiskeluaan koskevalle oppimiselle ja tarjoavat mahdollisuuksia työhön tai oman harjoittelun aloittamiseen.

118660_pexels-photo-618612.jpegSnapwire / Pexels

Miksi etäopiskelu eta College ?

eta College -opiskelu on tapa, jolla suoritat opinnot kotoa rakenteellisen aikataulun mukaisesti.

Etäopetus tarjoaa online-oppimiskokemuksen.

Onnistuaksesi verkko / etäopiskeluun, sinun on oltava ahkera ja itsevarma. On tärkeää ottaa jatkuvasti ja säännöllisesti yhteyttä opettajaasi varmistaaksesi, että saat tarvittavaa tukea. Toinen tärkeä osa eta etäopiskelua on kokemuksellisen oppimisen komponentti. Tämä edellyttää työskentelyä kentällä, varjoamista, avustamista ja oppimista muilta ammattilaisilta. On myös välttämätöntä, että sinulla on sähköpostiosoite ja pääsy tietokoneeseen ja Internetiin, koska tarvitset sitä tutkimukseksi ja kaikkien tehtävien suorittamiseen.

Sijainnit

Kapkaupunki

Osoite
Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch
8001 Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: